2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Belki kazanan, kaymakam olanlardan da okuyan vardır forumu. Referanssız veya torpil vs olmadan da mülakatı geçmek mümkün müdür? Gerçeği bilen varsa cevaplarsa çok makbule geçer.
-
@Khazad-Dum 1. Olursan referasnsz girebilirsin ama kalan 99 refernasli zaten kazananlara bakarsan illa birilerinin akrabaları vs vs zaten mulakat 3 dk civari suruyor belki daha kisa mulakat performansi ile giren varsa hakkini helal etsin ama benim gozlemim bu yonde
-
Arkadaşlar merhaba. Son sınavda bir soru iptal süreciniz olmuş. Takip edenler veya süreci bilenler bana ulaşabilir mi
-
@murad00 1. olanlar genellikle referansız girebiliyor mu? bende şu mulakat sürecine takmış durumdayım keske bir kaymakam olan bu süreci yaşayan biri çıksa bizi aydınlatsa
-
Dostlar üniversitelerin mezun verdikleri öğrenci profilini geçmişten günümüze ortaya koyan iki farklı yazı kaleme aldım. Bunlar bir tanesi Valilerle ilgili iken diğeri son atama olan, 107. dönem Kaymakam Vekilleri ile ilgili. Son yıllardaki atamalar için şunu açıkça söylemek gerekiyor: Hangi üniversiteden mezun olduğunuzdan daha çok mesleği ne kadar çok istediğiniz sonucun belirlenmesinde büyük etki gösteriyor. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum. (Dipnot: 1990 yıllara kadar ülkemizde kaymakamlık sınavına katılabilecekler yalnızca SBF veya Hukuk Fakültesi mezunu olmak zorundaydı)
-
@Antimülakat Ellerinize sağlık hocam çok güzel ve bilgilendirici bir çalışma olmuş.
-
@engineerisletme muhendıslerde girebiliyor mu
-
Mobile üzerinden tam gözükmeme sorununu az önce hallettim arkadaşlar. Pardon en önemli kısım mobile de gözükmüyormuş
-
@siyasetbilimci evet, ancak daha hiç alınmamış
-
@engineerisletme buyuk bir basari iyi bir puan da almıssınız
-
@siyasetbilimci inş bu sene son dakikaya bırakmayacağım çünkü 1 ay vardı konu dağılımını bile bilmeden çalıştım ama bu sene dağılımı da öğrendim iktisat kısmınıda halledersen nasipse olur inş
-
@Antimülakat özel üniversite okuyanlar kaymakam olamaz diyorlar doğru mu?
-
@ryu753 tanıdığım 2 kişi var. bilkent ve çankaya...
-
@titoizm teşekkürler yalanmış demek ki
-
Arkadaşlar kaymakamlar niye bu kadar az kazaniyor. Ayni derecedeki hakim ile kaymakam arasinda 3 bin lira fark var? Uzman yardimcilari mudur yardimcilari komiser yardimcilari nerdeyse ayni maasi aliyorlar kaymakamla
-
@gktrko1 ne kadar kazanıyor kaymakamlar?
-
@ryu753 rakamlar eş çocuk derece kademeyle değişir ama hakettiklerinden çok az kazandıkları ortada
-
@ryu753 5850 lira kazanıyormuş yeni atanan kaymakam.
-
Benim hocam iktisat kitaplarini kullanan oldu mu
-
@ryu753 Hem de zor bir meslek kesinlikle yıpraticidir iki yilda bir ilce ilce tayin ama guzel isler yapma firsatini devlet memurlugunda kaymakamlik kadar hicbir meslek vermez insana. Hepimizin hakkinda hayirlisiysa olsun diyelim