27 Eki 2020 11:06

Herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle netim 73 eklerseniz sevinirim. Bir süredir e posta onayından dolayı yazamadım. Dolayısıyla kusura bakmayın birkaç yorum yapmak istiyorum müsaadenizle bu sene farklı bir sınavla karşı karşıyayız özellikle kaymakamlık sınavı özelinde ‘kemikleşmiş kadronun’ ters köşe olduğunu dolayısıyla alt taraftan gelen nesilin çok başarılı olmadığı bir tablo bu evvel ki seneler ilk 10 ilk 20 ilk 50 görmüş dostlarımız baraj civarında kaldılar maalesef forumdaki listeye bakıyorum 80 üstü yazdıran dostları tebrik ediyorum (trolldür değildir kendi sorunları çünkü eğer trollse kimsenin yüklenmek istemeyeceği bir bedelin altına giriyorlar.. ) forumda çok değerli analizler yorumlar var özellikle canmavi kardeşimizin inanın umut aşıladığı için değil realist olarak yaklaştığı için favorim benim.. forumda 220 kişilik liste varken ortalama 71,56 ydı şuanda 72 lere yaklaşmış olsa bile bunun ekseriyetle sebebi seferber olup etrafımızdan eş dost yazdırma niyetimiz velhasıll türlü türlü hesaplar yapıyoruz 80 üstü çok olmasada 72 77 aralığı epey bir arkadaşımız var iyimser olarak 71-71,56 olduğunu öngörecek maksumum 72,56-73,50 olacağını düşünüyorum. Son olarak dostlarımız genelde kendi netlerinin altında baraj hesaplamaları yapıyorlar bazıları maalesef realist yaklaşmıyorlar ve hatta bu sınavda iyi yapmış olmanın kibirleri var üzerlerinde samimiyetle söylüyorum ben sadece verileri baz aldım ve tabiki geçmiş sınavlarda derece yapan dostlarımın sonuçlarını. Sonuç her ne olursa olsun 100 tane kardeşimiz bu kutlu meslek için seçilecek belki 71 puanla bir dostumuz olacakken belki 90 puanla kardeşimiz elenecek defalarca yaşadık bu tabloyu dolayısıyla biz dost kazanmaya bakalım kibir haset gibi şeytani düşüncelerden uzak duralım insanın hızırı yeri geliyor bir bakanın çaycısı oluyor da bir bakan olamıyor saygılar sevgiler selamlar ..