2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 ben de sizin gibi düşünüyorum . Gecen yıllarda sadece forumu okurdum bu sene sırf ankete katılmak icin üye oldum . Sınav çok zordu bana göre , ben yuksek kapatmaz diye düşünüyorum en azından 2018 sınavı kota doldurmadı ve 2020 sınavına gore kolay sorular vardı. Herkesin emeğinin karşılığını alması dileğiyle...
-
Sınav 80 üstüne zordu arkadaslar 75-80 bandı için gayet normaldi bence 10 tane sorunun uçuk olması bizi yanılttı geri kalan sorular standartmış demekki.Benimde 73 nete ümidim pek yok gelirse surpriz olacak gibi ne yazıkki.
-
Geçen sene puanım yeterli olmadığı için üyelik yapmamış, anonim takip etmiştim. Bu sene şükür ucundan barajı geçtik benim gibi kaç kişi vardır bilemiyorum, şundan eminim 70 üstü net yapmak basit değil, dişimizi tırnağımıza taktık gayret ettik bu sınav şahsen çalıştığımın karşılığı değildi. Ama eminim sınavı ciddiye alan umudu olan 70 80 aralığındaki bi çok arkadaşımız burdadır diye düşünüyorum. Umalım ki buraya yazılan kadar da dışarda kalmış olsun.
-
@heisenbergww sana katılıyorum çalışılmamış kanunlar beklenmeyen sorular vs vardı ancak 70-75 arasına rahat çıkılacak bir sınavdı onun içinde zaten aşırı yığılma var
-
Çünkü ile başlayan cümle nasil akışı bozuyor ben anlamadım. Önceki cümlenin gerekçesini ifade ediyor ya da onu açıklıyor,bütünlük var.Ama 3.cumle başka bir şeyden bahsediyordu. Bakalım ösym ne diyecek.Tek fire verdiğim soru.
-
@mülkiidareci basta 73 diyordum ama yazilan netleri gorunce degistirdim.ben soyle bir hesap yapiyorum 2019 sinavi 5 küsürle carpiliyordu.su anki listeye de 74 net yapan kisiyi 4 ile carptim. Gecen seneden katilim daha fazla ondan 4 ile carpiorm.390. adayin puani 74 cikiyor bu sekilde.haliyle 73.75 dedim 400. Netine
-
@discotheque yani ben maximum kapaticak neti buluyorum.alti mumkun ama 73.75 in ustune cikmiyor.
-
@Aslan-Reyiz valla kardeşim Türkçeden tek fire bendede bu soru..Soruyu şimdi tekrar çözdüm yine çıksa 3ü işaretlerim Bu arada forumu duyum dışında paylaştığın bilgilere bakmak için üyelik açmadan takip ediyordum..Emeğin için teşekkür ederim..
-
@ahmetdeniz dostum Allah tan kork şaka yapacak başka şeyler bul kendine bak geçen yıl ki yazılanları oku çok fena beddua alırsın tanımadın insanlardan işine bak bence. İnsanlar yalan oldunu bile bile umut görerek acaba diyor yazdıklarına
-
@oguuzzz hatırlayamadığım tek soru iki mi yaptım üç mü bilmiyorum o yüzden yanlış kabul ettim. Ama tekrar gitseydim kesinlikle ikiyi işaretlerdim. İkiye karşı önyargısız bir şekilde tekrar okuyun bence arkadaşlar cevap bariz iki. İkiyi şıklardan çıkararak okuyup sağlamasını da yapabilirsiniz hiç bir anlam kayması olmuyor
-
Forumda turkce sorusunu 2 yapan varmı?
-
@suigeneris123 valla bende 3 yaptım Htta kesin yanlış dedim ama güvenilir Bi kaç Türkçe hocasına sordum malesef 1 kişi bile soru yanlış demedi ösym ters köşe yaptı
-
@sessessc bu sınavın yüksek kapatması zor bunun gibi 5-6 soru var zaten 72-73 u geçemez gecmemeli
-
@suigeneris123 Ben 2 yaptım ama ilk başta o soruyu boş bıraktım sonra çözdüm. Soruya çok eleştiri yapıldı 3 diyenlere saygı duyuyorum ancak 1 ve 2 arasında anlam bağı olsada paragrafın bütününe bakınca akışı 2 bozuyor.
-
72 yi geçerse ben bu sınava daha girmem
-
@ilhannnn ya o soruda 2 yi cikar paragraftan anlam bozulmuyor
-
@discotheque ben de 2yi dusundum.2 kez dondum o soruya yanlis yaptm.ama yanlis diyenlere sayginduyuyorum.
-
@ilhannnn tebrikler
-
Bu sınavın en büyük avantajı süre sıkıntısı yok. Soruların hepsine bakıp boş bıraktığım sorulara döndüğümde sınavın bitmesine bir saat daha vardı. Türkçe sorusunu çok okudum inceledim 2 de karar kıldım. Hayırlısı artık
-
2.cümlede yüksek gelir grubu diyor ve 4.cümlede bu durumun zamanla değiştiğini sosyal sınıfın kesin belirleyici olmadığını söylüyor. Yüksek gelir grubu kavramı mı sosyal sınıfa daha yakın yoksa toplumsal bir mekan kavramı mı??!