2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
22-23 yaşlarında girmek dezavantaj mıdır?
-
@Ahıska hayır
-
peki arkadaşlar mevzuat kitabı için sizce yiğit yılmaz mı daha iyi yoksa recep özceylan mı?aramızda herhangi birini kullanan var mı ?
-
@oguzhas Merhaba, ben Yiğit Yılmaz'ın hem soru bankasını hem kanun özetleri kitabını almıştım, iki kitaptan da memnundum. Diğer yazarın kitaplarını ise maalesef bilmiyorum.
-
Arkadaşlar geçen sene kaymakamlık sınavı için aldığım ancak kullanmadığım kitapları kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere piyasa fiyatının altında satıyorum
Sattığım kitaplar şöyle:Politicus Türkiye’nin sosyo ekonomik yapısı 2019 basım sıfır kitap —30 tl—
Kutlay kararlı kamu hukuku konu anlatımı sıfır kitap —30 tl—
Ahmet nohutçu altın seri kanunname idari yargı sıfır kitap —30 tl—
Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi Yükseköğretim kurulu sıfır kitap —20 tl—
Kutlay kararlı insan hakları ve demokratikleşme konu anlatımı 2019 basım kullanılmış 15 tl
-
MUHTEVİYAT Konu anlatim serisi baya baya iyi. Onu önerebilirim size.
STATUS yazarlari tarafından hazırlanmış.
-
MUHTEVİYAT Konu anlatim serisi baya baya iyi. Onu önerebilirim size.
STATUS yazarlari tarafından hazırlanmış.
-
Hocalarim sınav hakkında duyumu olan var mi acaba ?
-
@kenanyasa teşekkür ederim
-
@mülki teşekkür ederim
-
@mülki çıkmış soru hariç iktisat soru bankası önerebilir misiniz acaba
-
-
@mülki peki kitap konu konu mu gitmiş içinde çıkmış sorular var mı hepsi çözümlümü nasıl kitap bende onu duydum ama içeriğini bilmiyorum
-
@mülki ve ayrıca başka hangi kaynakları kullandınız bende şuan yüksel bilgili çıkmış sorular ve benim hocam ile yükseliş yayınları var iktisat için
-
Arkadaşlar İnsan hakları ve Türkiye ekonomisi için ne önerirsiniz,Yasin çoban eski basım var elimde ama olur mu?
-
@oguzhas kitap konu konu gidiyor @mulki
-
@mülki, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@oguzhas Rica ederim. @ryu753 Merhaba, bu sene baktığım kaynaklar içinde bence en anlaşılır olanı Monopol yayınlarının "analiz iktisat soru bankası" idi.
Teşekkürler
-
Salı mülakata girdim bugün 2020 icin startı verdim hadi hayrlısı olur inş
-
@murad00 merhaba mülakatta 2020 de sınav olup olmayacağı ya da ne zaman olacağı ile ilgili bilgi verildi mi?
-
@Gülbeşeker
İnsan Hakları için - Muhteviyat İnsan Hakları ve Demokratikleşme (STATUS yazarı) / Safa Sazak İnsan Hakları Atlası.
Türkiye Ekonomisi için - Yasin Çoban