2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasallı77 guy hocam
-
sizce sınav açılır mı bu sene ? tahminleriniz ne yönde? bir de sayıda bir düşme olur mu
-
@alapoch iç işleri bakanı personel sayısını arttıracağız dedi ama kesin sayıyı jandarma ve emniyet için verdi. Kaymakamlık için bir şey demedi. Ancak bildiğim kadarıyla ihtiyaç var
-
Arkadaşlar konudan bağımsız bir soru soracaktım. İdari Hakimlik sınavında Maliye için uygun kaynak öneriniz var mıdır ? Bir de Matematikten çıkacak 6 soru genelde problem sorusu oluyormuş doğru mudur ?
-
@k-33
Ben de başladım 2 haftadır yavaş yavaş kendimi zorlamadan gidiyorum hiç bir şey imkansız değil buna inanıyorum hayallerime ulaşmaksa maksadım 1 seneyi gözden çıkardım erken veya geç en iyi için çalışılmalı ve hedef koyulmalı azim edilmeli. Hedefim ilk 10 zor veya kolay orası beni ilgilendirmez ama elimden gelenin en iyisini yapacağım kimsenin kimseden fazlası yok sadece çalışmak çalışmak çalışmak... -
@fthdyngc hocam kaç ay çalışarak 70 aldınız
-
Bu sene kanundan calismayi dusunuyorum. Kanun olmadigi icin idare de uc bosum var ve bu uc soru beni gumletti. Uc soruyla mulakattaydim. Anayasayi zaten herkes yapiyor ama idare yaninda ozellikle tr ekonomisi ve iktisat cok cok onemli
-
@gmzacr duyum var mı ilan için?
-
@siyasallı77 hayır hocam takipteyim ama illaki olur diye düşüyorum
-
@gmzacr güzel bir rota belirlemişsiniz hocam Rabbim kolaylaştırsın.Bu yolda azimle çalışmaya devam edenler elbet amaçlarına ulaşacaklardır şüpheniz olmasın.
-
@gmzacr hocam ben yaklaşık 2,5 ay çalıştım. Ama iktisadım hiç yok 70 te kaldım.
-
@fthdyngc Dostum kesinlikle iktisat çok önemli bende 74 net ile baraj altı kaldım ve toplam 10 tane boşum vardı bunun 6 sı İktisattan geldi
-
@frkbyzt benim iktisatla birlikte 16 boşum vardı 70 i görünce umutlanmıştım ama 76 yla kapattı nasip değilmiş
-
@frkbyzt yani gerçekten iktisatsız çok zor
-
@siyasallı77 duyuma ihtiyaç yok her sene olan bir sınav bu . kaç kisi olacağı konusunu da 100lük olarak belirtmişti haber beklediğiniz @amirim umarım doğrudur. Güncel kanun ve mevzuat değisiklikleri için takipte kalacağım.herkese şimdiden iyi çalışmalar.
-
@siyasalllı sınav hangi ayda olur onun duyumundan bahsediyorum. @amirim bize birkaç bir şey söylese de ona göre hareket etsek. Freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı iniyorum şahsen ben
-
@k-33 Allah utandırmasın hocam teşekkürler
-
@siyasallı77 aman hocam sakin kontrolsüz güç güç değildir
-
@kaymakam ilan ya da duyum olsa bakacağım çaresine hocam da işte @amirimde bir sessizlik var, insan kendini evrenin boşluğunda kaybolmuş gibi hissediyor.
-
@siyasallı77 amirime öyle ithamlarda bulundular ki bu sene sahalara dönmesi zor. Normalde 5 ay öncesinden tarih veren kişinin duyumu üzerine 70 üstü alan kendisini kazanmış ilan etti sonra sınav açıklanınca amirime çöktüler. Yazık ettiler.