2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasals ayrıca buradaki veri diğerleri gibi tahmine değil veriye dayanıyor daha önceki yıllarda çok yaklaştı ortalama yine yaklaşacaktır ne değişti ki ?
-
@ryu753 inşallah hocam daha önce hep 70 altında kaldım ilk defa 70 i geçtim inşallah olur diyelim hakkımız da hayrlisi 🤲
-
2018 netleriyle 2019 netlerini karşılaştırınca 2019 sınavının 0,7 oranında daha kolay (yapılabilir) olduğunu buldum, aynı oranlamayı 2019 ve 2020 arasında yaptığımda bu yıl sınavın 0,3 daha zor (daha az yapılabilir) olduğunu buldum o yüzden geçen yıla göre barajın düşeceğini düşünüyorum.
-
@babil senin hesabına göre 2018 70...2019 74.9..2020 72.5-73 arasi bir değerde oluyor
-
@oguuzzz evet hocam öyle görünüyor ama kaçla kapatacağını kestirmek yine de zor çünkü elimizde sadece iki sınavın verisi var
-
@oguuzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@babil senin hesabına göre 2018 70...2019 74.9..2020 72.5-73 arasi bir değerde oluyor
2018 i 70 değil 69.5 veya 69.25 olarak almak gerekiyor, sonuçta 400. Kişiye bakıyoruz
-
Nedense ben kendimi çok inanırdım anketin tutacağına ve 71 ile 72.5 arası kapatacağına
-
@can-mavi en az 75 ile kapatır diyorlar hocam
-
@ryu753 75 le kapatır diyenler dershane patronlaridir. Kitap yazarlaridir. Ama bu sinav onların boş olduğunu gösterdi.
-
Geçen sene 70 puan alanın sıralamasını bilen var mı ?
-
@can-mavi Elbet bir gün Hakk , hakedene hakkını verecektir, dostum
-
@osaduman onu bilmiyorum ama 73,53 puan 670 lerdeydi
-
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@osaduman onu bilmiyorum ama 73,53 puan 670 lerdeydi
Benim sıralama 1500dü 67 ile. Aşağı yukarı 1000 diyebiliriz. Bu sene 70 net 750 civarı olur mu ? Olursa 71-72.5 bandında kapatır mı ?
-
@osaduman inşallah kapatır hocam bilemiyorum.
-
Hocam ben bu sınava çalışırken sınava çalışan ve Kaymakam adayı olan çoğu arkadaş adına çok üzüldüm doğrusu zira piyasada sabah erken kalkan kitap yazmış sağda solda Kaymakam adayları bu şahıslara "hocam" diyorlar. Hocam sıfatını almak için akademisyenler yani hocalarımız yıllarını veriyorlar. Ama 30 yaşlarında insanlar mevzuat kitabı bastırıp baksan çoğu Yüksek Lisans bile yapmamıştır kendine hoca diyorlar. Kaymakam Adayı bir genç bu insanlara bence bu kadar teveccüh göstermemeli.
-
Ne dershane sahibiyim ne kitap yazarı, benim tahminim asgari 73,75----75. Varsayalım ki burada patron, yazar dediğiniz kesim 75 ile kapatır desin. Hepi topu şurada 20 gün sonra sonuçlar açıklanacak. Adam 20 günlük süreç için mi gelsin burada manipülasyon yapsın. Daha önceki dediğim gibi benim tek derdim sınava giren arkadaşlarımız 70 ile kapatacağı umuduna kapılıp, 1 ay bu yönde ümit besleyip sonuçlar açıklanınca hayal kırıklığına uğramasın. Kanımca barajın yüksek kapatacağına inanmak daha münasiptir ki baraj düşük kapatırsa zaten sevinen 70 barajını aşan arkadaşlarımız olacak.
-
Bu sınavı dört kez kazandım. Üçünde ilk 50'deydim. Geçen sene iki iptalden dolayı baraj dışında kaldım.
ÖSYM, her zamanki gibi belirli dersleri seçip zorlaştırmış. Alanda belirli ölçüde dengeyi sağlarken genel kültür kısmında, özellikle insan haklarında, dengeyi sağlayamamış. Ne 2018 yılındaki gibi 69.5'ta bırakmak istemiş ne de 2019'daki gibi 74'lere çıkarmak istemiş.
Bana göre en güvenilir veri olan forumdaki anketin de gösterdiği gibi bu sınavın 71-72 nette kapatacağını düşünüyorum. Soru iptalleri ve şık değişiklikleri geçen seneki sürprizlere yol açabileceğinden bazı arkadaşların dediği gibi barajın dolmama ihtimali de olabilir.
Sonunda hak eden 100 kişinin kazanması dileğiyle herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@can-mavi o zaman 72.13 gibi bir rakam çıkıyor çıkıyor.. 72-72.5 arası denilebilir
-
@can-mavi 2018'de forum ortalaması 1 puan gibi fazla çıkmıştı galiba bu senede öyle olabilir belki
-
2018 de 72.5 ile 186. olmuştum 2020 de de 72.5 netim var bakalım ne olacak