2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar geriden başlayarak yorumlari okumaya başladım bi kaç kelam etmek istiyorum. Ciddi anlamda bazi hoca gibi davrananlardan rahatsizm bakin hoca demiyorum çünkü hoca olacak kapasitede degiller. ve bunlara hoca denmesinede karşıyim, bakin piyasada bir kaç hoca var gercekten tecrübe bilgi birikim kokuyolar bu hocaları tenzi ediyorum.. ama facebokta grup kurup bi kac soru paylasip soru bankasi kitap cikarp saçma sapan sorular sorup kitabini öven hoca tiplemeleri pek fazla türedi, bn buradaki çoğu arkadasin birakin soru bankasi hazirlayip satmasini kaymakamlik konu anlatim kitabi hazirlicak kapasitede olduklarini düşünüyorum, bazi hocalar örnek verilip burda tahminlerini fikirlerinin dikkate alinmasi bile beni üzüyor. emin olun sınava soksak sadece anayasa ve idare kismindan bile burdaki cogu kisiden düşük alicak insanlarlar, lütfen burda bunlara prim kazandiracak yorumlardan kaçinalim, Kanunlari açıp soru bankasi hazirlamaktan baska bu hayatta hicbir başarısi yok bu insanlarin, o yüzden onlarin tahminleri onlarin düşüncesi piyasada konuşuluyor, bnce beş para etmicek fikirleri daha kötüsü eskaza dedikleri netler tutarsa ozaman ayvayı yedik tahmin tutturdular diyede piyasa çıkıp dahada prim yapicaklarya içim içimi yiyor, sizden ricam bunlara prim vermiyelim , reklamin iyisi kötüsü olmaz, o yüzden isimleri konusuldukca daha fazla kesime ulaşıyorlar. umarim derdimi anlatabilmisimdir. Hayırlı Kandiller...
Dün yazmistim, bunu bidaha buraya birakiyorum, (Adam devlette düz memur, sinavi kazanamamis, hem insan haklari hem idare hem anayasa hemde simdi iktisat cikaricam diyor, valla kafayi yicem..
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@osaduman hocam ben tabanı baz alarak söyledim dediğiniz gibi aşağı yönlü sıkışıklık olabilir ki öyle olursa 750 de olur 800 de ama o zaman taban beklediğimizden çok yüksek gelir. Taban tahminim 71-72,5 benim başından beri o yüzden 70’in 750’ye kadar yükseleceğini sanmıyorum
Taban düşük olsun da gerisi mühim değil
-
@Pisagor kim o?
-
@Pisagor Yani o adama hocam demeleri ve bunu diyenler arasından kaymakamların olacak olması üzücü gerçekten. Aklı başında bir adam ya hu siz evliya mısınız da her ders hakkında kitap yazacak kadar malûmatınız var der.
-
@osaduman inşallah hocam temennimiz bu yönde
-
@ahmetdeniz Ahmet kardeşim nerelerdesin bir gelişme var mı?
-
@discotheque hocam isim vermiyorum herkes biliyor, sizde facebook gruplarına girersenz görmeniz zor olmaz belli ettiriyorlar kendilerini
-
@bozkurtbey ya hocam bide adam düz memur meslegini kötülemiyorum, ama kopyala yapistirla soru bankasi hazirlayip facebookta reklamlar yapmak ve kendine hoca dedirtmek nebilimya... madem her dersten bilgilisin bi eksigi turkce ve tarih onuda yaparsin zaten gir birinci ol ispatla kendini , ama tekrar söylüyorum baraji geçemez,
-
@Pisagor Başkan eğer düşündüğüm kişiyse kendisi KDGM uzmanıdır , bence küçümsemeyelim kişi bu yolda milleti eğitmeye yardımcı olmaya çalışıyor şahsen tanımıyorum ama uzman olduğunu net biliyorum kendisiyle aynı kurumda çalışan arkadaşım var
-
@darısı-başımıza arkadaşlar Ahmet deniz engellendi mi hiç sesi çıkmıyor bu aralar
-
Valla bu iletinizi görünce ben de bir şeyler yazmak istedim. Geçen sene kaymakamlıktan 68.75, idari hakimlikten 81 almıştım. İki sınav sonucum da içimde oturmuştu. İktisat, maliye, tr ekonomisinde pek birikimim yok ama sağlam bir hukuk temelim vardı. Bu sene normalde girmeyi düşünmediğim bu sınav covid nedeniyle bulunduğum ilde açılınca bir gazla geç başvuruda başvurdum. 7aylık hamileyim, bir de küçük bebeğim olduğu halde eşimin desteğiyle elimden geldiğince hızlıca hazırlanmaya çalıştım, son 20 gün kendi özetlerimden hızlı bir tekrar yapıp 2-3 soru bankası bitirdim, son günlerde de 10-12deneme çözdüm geceleri uyumadım diyebilirim. Netim 71.75 veya 73 çok şükür bu kez barajın üstüne attım kendimi. Yüksek kapatır deseler de hala umutla bekliyorum ben, inşallah sıralamalar da yüzümüzü güldürür. ️
-
@can-mavi bu iletiye yazmıştım cevabımı ama eksik olmuş sanırım :))
-
Bu sınav sonuçları itibarıyla büyük ihtimalle 2018 benzeri olacak kesin şu puanla kapatacak diyen imkansız olmaz diyenler titanik de batmaz diyorlardı ama battı bu sınav son yıllarda girdiğim en zor sınav aksini söyleyenle tartışmaya tenezzül bile etmem yapılan listenin de dışarıdan yazdırılan netler nedeniyle güvenirliği kalmadı forumun bilinirliği de zaten 2018 e göre çok yüksekte o nedenle büyük ihtimalle 400 kişinin dolmayacağını düşünüyorum
-
@mavi06 Eşinizi tebrik ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@mavi06 öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün evlâtlarınızı ...yanlis anlamazsanız eminim iyi niyetle yazıyosunuz ama burda insanların kısa dönemli başarı hikayeleri pek hoş olmuyor nedeniyse aylarca emek veren insanlar öyle yada böyle düşük alınca ve bu tür yazıları okuyunca kendilerini kötü hissetmeleri ...o yüzden ben pek sıcak degilim bu tür yazılara...neyse tekrardan tebrik ederim
-
@iktisat2020 hocam sizce iptal edilecek soru olur mu veya cevabı değişecek soru çünkü ösym son zamanlarda hatalı soru veya cevap şıkkı yanlış sorular yayınlıyor geçen haber de denk gelmişti
-
@herseye-rağmen kısa süreli başarı değildi söylemek istediğim herkes bir şekilde fedakarlık yapıyor emek veriyor ortalığı bulandırmalarına rağmen umutla beklemek lazım, ayrıca sağlam temel oluşturmak için uzun süre emek verdim ama sonuca ulaşmadı sınavlarda hep sınırda kaldım yanlış anlaşılmasın.
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 hocam sizce iptal edilecek soru olur mu veya cevabı değişecek soru çünkü ösym son zamanlarda hatalı soru veya cevap şıkkı yanlış sorular yayınlıyor geçen haber de denk gelmişti
Büyük ihtimalle olur çünkü buralarda konuşulmayan sorulara bile itiraz var arkadaş çevresinden duyulan ama bu forumda bile herkes itiraz ettiği soruları belirtmiyor çekindiği için bekleyip göreceğiz artık
-
@iktisat2020 Cenab-ı hak hayırlısını versin
Sen Hakka tevekkül kıl,Tefvîz et ve rahat bul,
Sabr eyle ve râzı ol,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...
-
1 soru iptal