2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@discotheque hangisi?
-
@discotheque hangi soru?
-
@discotheque Hocam hangi soru nerden ogrendinz eminmisinz akillarda birçok deli sorular
-
@discotheque tahmin ya da temennidir diye dusunuyorum
-
@discotheque merakla bekliyoruz
-
Hayir bilmiyorum, soylenti duydugum
-
@discotheque hangi soru olduğu belli mi ?
-
@discotheque peki hangi soruyu söylenti olarak duydunuz onu da soylemislerdir
-
@discotheque peki, hangi soru biliyor musunuz?
-
@amirim nerelerdesiniz kandil iletisi de yazmadınız forum sizi arar oldu @ahmetdeniz seni de arar oldu gözlerimiz ikibirseyler karala da renk gelsin foruma
-
@discotheque yalan
-
@alpkaim katılıyorum.en çok da gözümüz @ahmetdeniz in yollarında kaldı
-
@Pisagor Kitap satıcısı olmayan bir kişinin burada yazar, kitap karalaması bana pek mantıklı gelmiyor. Bahsettiğiniz kişinin kitaplarını gerçekten beğendim. Özgeçmişini biliyorum (kitabın önsözünde yazıyor) Şahsi fikrim forumlarda "pr çalışması" yapmak deve kuşunun kafasını kuma gömüp onu kimse görmüyor zannetmesi gibidir. Emeğe haksızlık etmemenizi öneririm.
-
@janbengi 2 3 gündür yazmiyor ne oldu yari yolda mi koydu bizi ne yaptı
-
Hangi tartışmalı soru iptal edilse benim işime yarıyor. Bir de yukarıda şahane bir tartışma olmuş şu kendini hoca sanıp Facebook gruplarında kendinden söz ettirmeye çalışan kişiler hakkında. Ben direk isim vermek istiyorum. Önce sormam lazım size isim verip eleştirsem ne olur? Grup kuralları vs falan..
-
@alpkaim sanırım bir gelişme olmadı diye yazmıyordur. Güzel haberlerle döner inşallah
-
Arkadaslar yazari, kitabi bi salın şimdilik. Daha onemli bi konu var şu an. 1(BİR) ADET SORU İPTALİ.
-
@siyasalllııı Hocam iki hoca dışındakileri dolandırıcılıkla suçlamışsın sana dava açabilirler demedi deme.
-
@alpkaim @ahmetdeniz küstürdüler adamı hocam
-
@siyasals kendisine mail atıp eleştirilerinizi iletseniz daha uygun olmaz mı. burada yazdıklarınız fazlasıyla reklam kokuyor çünkü.