2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ahmetdeniz kardeşim yarın yeni haberlerini bekliyor olacağız
-
@ahmetdeniz aynen Ahmet burayı ihmal etme
-
Ahmet çok bekletme bizleri.
-
Bu kadar cok siyasalli cebecide yok
-
@ESE0303 görünce çok güldüm
-
acaba 23.00 ahmet denizde siyasallı mıdır
-
Cebeci... Üzümlü kekim
-
@crowdingout Allah korusun hocam inşallah değil-dir
-
@ESE0303 hepsi Ankara siyasal mı İstanbul siyasal mı
-
@darısı-başımıza yarisi cebeciden yarisi beyazittan galiba
-
@darısı-başımıza sütçü imam siyasal
-
@srsmn sütçü imam siyasal demesek kamu yönetim desek hocam ️
-
@darısı-başımıza takılıyoruz da hocam
-
Inşallah puanlar açıklanınca da böyle tebessüm ederiz dostlar⚘
-
@alpkaim insallah...
-
@ESE0303 6 sı cebeciden bildigim kadar 0 beyazttan
-
Hahaha Ahmet guy grubuna bile yazmış. Ben size taban puanlarını yazarım demiş bir de :))
-
@Kymkm109, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hahaha Ahmet guy grubuna bile yazmış. Ben size taban puanlarını yazarım demiş bir de :))
Bize de yaz be Ahmet @ahmetdeniz
-
Ahmet bütün bakanlıklara hakimse sgk'ya da bir el ativersin.
-
Her gün kaymakamlık sayfasında yüzlerce gönderi var .Sandım 500 1000 kaymakam alınıyor .Sayı sadece 100 müş ! Bir bakayım ne var dedim 30 40 sayfa ilan bugün geldi yarın geldi tartışması olmuş .
Kaynak tartışmaları almış başını gitmiş ??? Piyasa kitabıyla x hocanın kaynağıyla ,internetten Bulduğunuz insan hakları notuyla bu işin olmayacağını bilmelisiniz .ÖSYM ayrıntı soruyor .Bu işi istiyorsanız ya kamu mezunu olmalısınız çünkü derslerde hocaların söylediği çoğu şeyi çalışmadan bilirsiniz ya da kamu mezunu gibi akademik, ayrıntılı kitaplardan bakmalısınız .onun haricinde mirat . yayınlarıymıs , yargıymış, pegemmiş .
.olmaz.zaten soruları hazırlayanlar sizin gibi. Belki sizden kötü .Herkes alıyor eline bir dershane kaynağı okuyup duruyor .olmayınca da ağlayıp duruyor .Var böyle çalısan arkadaşlarım en az 5 kere girmiş .Niye olmadı diyorum zordu diyor .Sen kpss çalışır gibi çalışırsan olmaz .500 kere girsen nafile .
Bir de dershaneler sizin yumuşak karnınızı biliyor . 100 kişilik bir ilan kaymakamlık için çok olabilir ama sayı olarak devede kulak . bu kadar az sayıda bile binlerce kişi kursa gidiyor online ders alıyor .Kusura bakmayın ama herkes de kaymakam olmayacak .Bu kadar üstüne düşerseniz dershaneler de baska yerler de üstünüze çöker .tamam ilan yok umut dünyası çok iyi anlıyorum ama kardeşim 100 kisi ötesi yok .Ki bu 100 içinde bir elin parmağını geçmeyecek kişi hakkıyla kazanacak .bu ise gönül verenleri bir kenara bırakıyorum ama hiç olmayacak adamların da hazırlanması boşuna laf kalabalığı yapması saçma geliyor .6000 gönderi var iddia ediyorum 5500 u saçma .