2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi hocam özelden bana yazma imkanınız varmidir birkaç şey sormak istiyorum
-
@Pisagor mesaj attım dostum
-
@can-mavi yukaridaki iletimin sonuna unlem koymayı unutmusum
(!)
-
Merhaba, Arkadaşlarım. Geçtiğimiz sınav döneminde hepimiz gördük. Kaç net le kapattı, 400 doldu mu gibi öğrenilen duyulan bilgiler resmi sonuç açıklanınca yalan oldu yani bu sonuç açıklanma sürecinde alınan bilgiler pek sağlıklı olmuyor yanıltıyor, size tavsiyem 18 Kasım a kadar bu sürecin heyacanını yaşayın kim ne tahminde bulunmuş bunlara takılmadan. Nisan - mayıs döneminde sınav olma ihtimali yüksek bu yönde yapılan planlar var...
-
@amirim cok dogru
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Merhaba, Arkadaşlarım. Geçtiğimiz sınav döneminde hepimiz gördük. Kaç net le kapattı, 400 doldu mu gibi öğrenilen duyulan bilgiler resmi sonuç açıklanınca yalan oldu yani bu sonuç açıklanma sürecinde alınan bilgiler pek sağlıklı olmuyor yanıltıyor, size tavsiyem 18 Kasım a kadar bu sürecin heyacanını yaşayın kim ne tahminde bulunmuş bunlara takılmadan. Nisan - mayıs döneminde sınav olma ihtimali yüksek bu yönde yapılan planlar var...
hadi hayırlısı hocam nisan mayıs ayı güzel olur kısa zamanda iki sınav.. sayı ile ilgili bir bilgi vardımıdır @amirim
-
@ahmetdeniz o kadar boş adamsın ki yazdıkların cümlelerin sefalet içinde. eleştirdiğin adam bes kere sınav kazanmış kendini ispatlamış sen kaç kere kazandın? bırakın insanlarla uğraşmayı.asıl reklamı pazarlamayı sen yapıyorsun belliki birisinin adamısın adamın iktisat kitabı çıkarması çok dokunmuş sana.
-
Kitapçılar Meydan Muharebesi ne zaman biter tahmini?
-
@ESE0303 aynen, bu kitap mevzusu bitmeyecek galiba.
-
Son mülakata kalanların listesine ulaşabileceğim bir link var mı? Biraz gezindim ama denk gelmedim.
-
@hakanyilmaz24 Hocam 4 tane iletiniz var 4 üde kitap basımı ile alakali. tahminimce siz fake hesapla piyasayi kendi açınıza dizginlemeye çalışıyorsunz, 2018 deki yorumunuzda bile kitap basmak cok maliyetli baslangic için sermaye gerekli o yüzden fiyatlar bence cok pahali degil vs. yorumlar yapmışsinz , sizden ricamız ticaret yapiyor olabilirsinz ama burası orasi degil, baska yerde yaparsanz sevinirizz burdaki insanlar kimin ne olduğunu anlicak kapasitede, eleştiriyede tahammülünüz yok ise basmayin veya basan yazarları savunmayın, işin kaymağını yiyen insanlar eleştirisinide çekeceklerdir elbette, en ufak eleştiride piyasaya cikiyorsunuz, onun öncesinde tek bir yorumda bile yoksunuz, simdi yine bir kaç hesapla saldırirsinz ama insanlar neyin ne olduğunu biliyor, sizden tekrardan rica ediyorum lütfen daha fazla mesgul etmeyin formu
-
@hakanyilmaz24 sınav kazanması uzmanlığı ile hiçbir alakası olmayan derslerden kitap çıkartabilme salahiyeti mi veriyor ? Ki defalarca sınava giren herkes elindeki kaynaklardan seçtiği soruları ufak değişiklerle ve çözümsüz olarak elbette bir kitapta toplayabilir. Her şeyi geçtim, hiç bir eleştiriye tahammül edememek de neyin nesi? Ben sadece eleştirdim diye facedeki iki gruptan da engellendim. Sadece orada gördüğü ticari kaygılarla paylaşılan kitap tavsiyeleri ile sınava hazırlanacak olan arkadaşların vay haline. İnşallah buraları da okuyorlardır.
-
Sınavı kazanan kitap yazmaya geçmiş bir iki hataya düşüp aldim direk çöpe attım.
-
@hakanyilmaz24 birader o kişi olduğun o kadar belli ki 5 kere bu sınavı 1 tane iktisat yapmadan kazanan adamlar biliyorum ben ben bu sınavda iktisatı full yaptım o zaman bende kitap çıkarabilirim, hayırlı olsun bana.
-
Arkadaşlar bırakın kendisi devam etsin bu arada soru iptali deniyordu ben onun şuanlık doğru olduğunu düşünmüyorum dün resmi tatildi geçen sene sorular çok bariz hatalı olduğu için önceden bir şekilde öğrenildi bekleyelim bakalım
-
@ryu753 hocam ben tarihte 4 te 3 yaptım bu sınavda. Yanlışım da itiraz edilen soruya boğazlar cevabı verdim. Tarihten kitap çıkarsam tutar mı ?
-
@hagayret musul doğruymuş maalesef. ÖABT tarih anlatan Selami Yalçın hoca musul sorununu anlatırken bahsetmiş,dinlemiş ve fark etmemişim:(
-
@Amiree evet hocam musul doğru
-
hayatimda iki kere soru iptali durumu daha doğrusu korkusu ile karşı karşıya kaldim biri ilgöc biri geçen seneki kaymakamlik nevsehir sorusu idi. ikisinde de dogru yaptığım soru iptal edildi, ilgöcte beni mulakat dışına atti o soru. bu sene ise türkçe , tarih ve iktisat sorularının 3üde yanlis yapmisim, ve inaniyorumki ben yanlis yaptim diye iptal olmucak, üzgünüm arkadaslar doğru yapsaydim iptal olma ihtimali yüksekti
-
Soru iptalleriyle ilgili onumuzdeki hafta daha saglikli bilgi alinabilir, şu an icin en dogrusu sabirla beklemek arkadaşlar.