2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Kymkm109 gayet mantıklı yazmış hocam ben adamın trol olmadığına inanıyorum
-
Kimseyi boş yere ümitlendirmek istemem baştan söyliyeyim. Son 3 yılda netlerini yazdıranlar arasında 70 neti geçen kişi sayılarından bir önceki sınava göre sınav zorluğunu bulmaya çalıştım ve bu zorluğun veya kolaylığın listede hangi sıraya denk geldiğini bulmaya çalıştım. 2018 ve 2019 kıyasında bu sıra listede 80. kişiye denk geldi ve puanı 75, aynı mantığı 2019 ve 2020 arasında yaptığımda listede 190lara denk geliyor ve puan olarak 71. Hem bu analiz hem de daha önce paylaştığım iletideki rakamlar forum ortalamasının büyük bir sapma olmadan gerçekleşeceğini gösteriyor, umarım yanılmam.
-
@ekeblad 5500 sacma iletiyi toplasak şu sizin yazdıgınız ileti kadar saçma etmez heralde.
-
@heisenbergww özeti var midir bunun sabah okuyalim
-
@ESE0303 ugrasma kardesim okumaya kısacası kaymakamlık süreciyle alakası yok ama masallah epey bi akıl vermiş herkes kaymakam olamazmış.Aklıma Che'nin Savaşan kaybedebilir,savaşmayan çoktan kaybetmiştir sözünü getirdi.
-
@heisenbergww eyvallah, iyi gecelerr
-
Rüyanızda beni mi gördünüz ben sizle küsüm yazmicam demiştim.
-
@ahmetdeniz kardesim bi seyler soyle artik ya
-
@ahmetdeniz kardeş sana inanan çıkacağı kadar inanmayanda çıkacak sen bize haber ver biz dinleriz ️
-
Arkadaşlar soru iptali ile ilgili olarak bir duyum sadece, hangi soru soylenmedi, dogru degildir insallah
-
@heisenbergww neyse sınav açıklanınca hatta mülakat açıklanınca bi daha yazarım .Bakalım kaç gerilla kalmış :))
-
@ahmetdeniz kardeşim durum nedir
-
Beklemedeyiz. Sabır Kasım'da aşk başkadır. ÖSYM hepinizi seviyor. Birileri 23 bin demiş o sınava giren sayısı değil kitaptan kazanacağı nakit hesaplaması
-
@ahmetdeniz inşallah dediğin çıkar kardesim beklemesi zor
-
Yazılanları şöyle bir okudum. Kitap yazarları tehditler savurmaya başlamamış. Allahtan bunlar kaymakam olmamış ilçeyi satarlarmış sonra iki üç pışpışçı bulup ahkam kesmeleri üstüne üstelik mahkemeyle tehtit etmeleri ne kadar etik demekki neymiş komisyon bu kutsal görevi layıkıyla yapacak kişileri çok iyi belirliyor. Bu kişilerin gazabından Rabbim sizi korusun. Ayrıca korkmayın siz yazılan kitapları sadece eleştirdiniz. Onlar ise bilmedikleri halde kitap basarak nitelikli dolandırıcılığa kadar yol aldılar. Hangisi suç insanları dıkandırarak kandırmak mı kitapları eleştirmek mi? Biliyorum burada da bu kişilerin pışpışçıları var. Bu iletilen sonra pışpşıa gelecekler. Biz ize dün olduğu gibi bugünde hiç birşey bilmediği halde bu tarz kitap basan kişilere karşı çıkacağız. İktisat bilmeyip te iktisat kitabı yazmak ölmüş olan keynezi mezarında ters çevşrtmektir. Bunlar acaba keynezi tanıyorlar mı az daha sabır bugün olmazsa da haftaya çarşambaya güzel haberlerle geleceğiz. Şimdilik guy sayfasıyla ilgileneceğiz.
-
@ahmetdeniz çarşamba gününü iple çekeceğiz o zaman. Güzel haberler bekliyoruz
-
@ahmetdeniz Dostum sen şaka mı yapıyorsun ciddi misin bir türlü çözemedim?
-
Merhaba, herkese selamlar. Facebookta bazı grup yöneticileri yaptığım yorum sebebiyle beni gruptan çıkarınca bu platformu takip ettikleri için buraya yazma gereği duydum. Ben gruplarda hiçbir hocamıza da öğrenci arkadaşlara da öğrenci olup hoca olmaya çalışanlara da hoca olup da öğrenci gibi davrananlara da kimseye hakaret etmedim. Sadece paylaşılan mevzuatlara itirazım oldu. Kitaplarını eleştiri de bile bulunmadım. Eleştirilecek yüzlerce noktası var iken. “Benim kitabım böyle şöyle diyen, şu dersten kesin 6 da 6 şu dersten bir şey bilmiyorum ama 12 de 10 kesin yapacağınız bir kitap yazıyorum.” ifadelerine binlerce kelime yazabilirdim ama kimseyi karalama peşinde değilim. Yazmadım, sadece önerilen mevzuatlar diye paylaşılan gönderiye yorum yaptım diye gruptan atıldım. Yiğit Yılmaz hocamdan bugüne kadar asla böyle bir şey duymadık. Çünkü eserinin reklamını eseri yapıyor. Sürece dahil olanlar neyin ne olduğunu bilirler.
“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.”Diğer bir husus ise şu: Can Çelik’i daima savundum. Gerek paylaşımları gerekse eseri çok hoşuma gitmişti. Her yerde de savundum, önerdim. Ancak adı geçen kişiye destek çıkması, sürekli eserlerini paylaşması, haksızlığın yanında durması, yapılan eleştiri yüzünden gruplardan yüzlerce kişinin çıkarılmasına göz yumması (ki kendisi de yönetici) ona olan güvenimizi de sarstı.
Khk kaymakamlık grubundan kopmamızın sebebi de buydu. Enes Yörükoğlu beyefendi Ahmet Nohutçu hocamızın 2020 basımı adı altında denemeleri de soru bankaları da eski basımlarının aynısı dediğimiz için yorumları silip bizi gruplardan atmıştı.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Daha fazla bir şey yazmıcam. Herkese mülakatta başarılar dilerim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yazılanları şöyle bir okudum. Kitap yazarları tehditler savurmaya başlamamış. Allahtan bunlar kaymakam olmamış ilçeyi satarlarmış sonra iki üç pışpışçı bulup ahkam kesmeleri üstüne üstelik mahkemeyle tehtit etmeleri ne kadar etik demekki neymiş komisyon bu kutsal görevi layıkıyla yapacak kişileri çok iyi belirliyor. Bu kişilerin gazabından Rabbim sizi korusun. Ayrıca korkmayın siz yazılan kitapları sadece eleştirdiniz. Onlar ise bilmedikleri halde kitap basarak nitelikli dolandırıcılığa kadar yol aldılar. Hangisi suç insanları dıkandırarak kandırmak mı kitapları eleştirmek mi? Biliyorum burada da bu kişilerin pışpışçıları var. Bu iletilen sonra pışpşıa gelecekler. Biz ize dün olduğu gibi bugünde hiç birşey bilmediği halde bu tarz kitap basan kişilere karşı çıkacağız. İktisat bilmeyip te iktisat kitabı yazmak ölmüş olan keynezi mezarında ters çevşrtmektir. Bunlar acaba keynezi tanıyorlar mı az daha sabır bugün olmazsa da haftaya çarşambaya güzel haberlerle geleceğiz. Şimdilik guy sayfasıyla ilgileneceğiz.
Üstad vallahi helal , bu kadar doğru söze ne denilebilir ki.
Ayrıca sizi (sizin deyimizinle sizleri) tebrik ediyor yeri geldi ösym nin icindesinin, yeri geliyor içişleri bakanlığının icindesiniz, şimdi de görüyorum ki guy sayfasıyla ilgilendiginize göre hazine maliye bakanlifin8n içindesiniz, helal sizin işiniz de zor bu kadar yoğunluk zor kaldırılır.Ayrıca nitelikli dolandırıcının vs diye bahsettigin hukuksal terimler için de ayrıca helal, şahane hukuk bilginize hayran kaldım.
Varol üstad, bekliyoruz engin bilgilerinizi
-
@heisenbergww başlangıçta 500-1000 kaymakam alacağını sanmak saçma öyle bir alım meslek tarihinde olmamıştır.kusura bakmayın ama baştan aşağı saçma tespitler. isteyen isteği sınava hazırlanır istediğini gelir bu başlık altında da yazar. Ayrıca bu kutsal mesleğe giren birçok arkadaşım var hiçbiri kamu yönetimi mezunu değil ve o büyük üniversitelerden de mezun değil. Bu mesleği gerçekten istiyorsan vazgeçmeden devam edeceksin. Mülakatta olur yada olmaz ama sınavı kazanıp elinden geleni yapman gerekli o yüzden kaymakamlıkla ilginiz yoksa bu başlıkta da durmanıza gerek yok biz 'saçma' 5500 gönderimizle devam ederiz