2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@av-sena hocam isteyen istediği davayı açsın bana elim armut toplamaz benim ikincisi tehditvari söylemlerde bulunmayın bana üçüncüsü dolandırıcılık suçundan davanın nasıl açılacağını sizden ve onlardan daha iyi biliyorum ben. Benim söylemim davalık bir duruma sebebiyet vermez. İnsanları tehdit etmeyi bırakın.
-
@omeray12, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Pisagor Kitap satıcısı olmayan bir kişinin burada yazar, kitap karalaması bana pek mantıklı gelmiyor. Bahsettiğiniz kişinin kitaplarını gerçekten beğendim. Özgeçmişini biliyorum (kitabın önsözünde yazıyor) Şahsi fikrim forumlarda "pr çalışması" yapmak deve kuşunun kafasını kuma gömüp onu kimse görmüyor zannetmesi gibidir. Emeğe haksızlık etmemenizi öneririm.
ne birini övmek adina isim verdim nede birini kötülemek adina isim verdim, sizin gibiler bunu demesin diye buna dikkat ettim ama görüyorumki ne yaparsak yapalim geliceksinz yine yorum yapip birilerini övüceksinz. eleştiriye tahammülünüz yok. tahminim sizde onlardan birisinz, çünkü bir insan hem iktisatta hemde idarede hem anayasada hemde insan haklarinda başarili olduğunu idda edip ve bunu yaparkende facebookta birilerini kötüleyip kendi kitabinin reklamini yapip ayni zamanda yorumlari neden kapatir?
-
@darısı-başımıza @janbengi dün Kandildi bugün 29 ekimdi resmi tatil ondan yazmadı yoğundu diye dusunuyorum yarın bekliyoruz seni @ahmetdeniz
-
@siyasalllııı dolandırıcılık suçu değil hakaret suçu hocam, iyi biliyormuşsun gerçekten :)))))))
-
@av-sena dolandırıcılık odaklı konuştum o an öyle denk geldi bir de bunun mizahını mı yapıyorsunuz hey Allahım
-
@alpkaim kardeşim @ahmetdeniz yarın saat 23.00 olmadan buraya yazar merakla bekliyoruz insan adam 2 soru iptal 2 soru cevap şıkkı değişecek dedi sonra kayboldu acaba değişiklikler mi oldu
-
@av-sena hocam konuyu farklı yerlere çekmeseniz muhabbet soru iptali ve değişimi lütfen
-
Sakallicelal'in ahı tuttu hocam galiba @siyasalllııı
-
@siyasalllııı hocam ironi yapacagim lütfen alınma her gece sana gelen giden birileri saldırıyor
-
@discotheque soru iptali arada kaynamasa ve eğer bilgi sahibiyseniz rica etsek hangi soru olduğuna dair de bir bilgi paylaşır mısınız?
-
@alpkaim estağfirullah hocam yerinde mizah iyidir güzeldir eğlendirir
-
@Pisagor kardeşim facebookta az evvel 5 kere kazandığı Kaymakamlık Sınavı sonuç belgelerini paylaşmış bahsettiğin hoca. Bu hocanın yazdığı kitaba tahammülünün olmaması da çok ilginç açıkçası :))))))
-
@siyasalllııı hocam tek eğlenmeyen sizsiniz sanırım 18 kasima kadar gülelim gerilmeye gerek yok sınava hazırlık sürecinde zaten çok yıprandık yorulduk gerildik 18 kasım ya da 17 kasım güneşin başka doğduğu bir gün olur insallah bizler icin
-
@Pisagor kardeş ben direk bu sınava hazırlanan bir adayım ne kitap ne yayıncı ortağıyım , sen en başta eleştirdiğin kişinin statüsünü yanlış biliyorsun düz memur diye , o yüzden sonrasında yazdığın eleştirileri okurken acaba ile yaklaştım , eleştirdiğin kişi beni tanımaz bile ama adam uzman diyorum düz memur diye küçümsüyorsun . Bu arada bir kitabını alıp okumamışım iyidir kötüdür bilemem ama sadece seni uyandırmak istedim eğer aynı kişiden bahsediyorsak ki eminim yüzde 99 aynı kişi
-
Bu gözler şunu gördü: A kişisi kitap çıkarmış, başka hesaplar da tavsiye edilir diye paylaşıyor. Alalım bakalım dedik. Baktım ne düzen var ne birşey. Ee peki diyorum ne olacak şimdi? Cevap bile yok. Sonra aradan 2 hafta geçiyor. Şöyle paylaşım yapıyor A kişisi: arkadaşlar yapamadığınız sorunun cevabını mutlaka iyi anlayın, sınavda sizi başarıya bu yaptıklarınız götürür. Eh be güzel insan sormazlar mı sana sen neden kitabına açıklamalı cevaplar koymadın da sadece Cevap şu deyip geçtin? Kimse kusura bakmasın. Hiç kimse eleştirilmez değil. Önemli bir iş yapıyorsa eleştiriye de katlanacak. Hayal görüp de bize dava mava etmeyecek kalibrede olduğunu umuyorum, tahmin ediyorum.
-
@ryu753 hocamız kaliteli katılıyorum. İnsan hakları, türkçe, iktisat, inkılap tarihi kitapları yok hocamızın. Bunlar olmadan sınav nasıl kazanılır:)))))) Reklam yaparken biraz aşırıya kaçmışsınız galiba:)))))
-
Vay arkadaş ya başlarım sizin kitaplara da yazarlara da soru iptalinden konuyu nereye getirdiler ya ne güzel hangi soru iptal olma ihtimalini konuşuyorduk
-
@darısı-başımıza kardeşim asparagas olma ihtimali yüksek olan resmi tatil günü gelen duyurma sarılmaya ne gerek var ki içi dolu mu boş mu bilinmeyen duyumlara ancak saygı duyup geçmeli. Burada para veriliyor o kitaplara binlerce kişi tarafından. Konuşulsun da bilinsin
-
@Kymkm109 hocam bu yollardan geçen geçmekte olan herkes biliyor zaten sen istediğin kadar al ya da alma de parası olan hepsini aliyor olmayan ise en mühim en çok satani
-
@alpkaim yani hocam tek derdim hak ederek kazanan 100 kişiden biri olmak. Ancak yol meşakatli ve handikaplı bir yol. Mülakata gidenlerin 3/4ü maalesef eli boş dönüyor. O yüzden aday arkadaşlarla insan olarak birbirimizi kırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Diğer cenahta da kazanç kovalayanlar var, kullanmış olduğum kaynaklar hakkında bendem sonrakilere yol göstermek niyetiyle yaptığım beyana karşı av unvanı kullanarak tehdite kadar düştüler herkes şahit buna ki burda “av” kullanmak reklam yasağına girer. Zaten suç diye nitelendirilecek bir şey yok söylemimde yaptıkları şey tereciye tere satmaktan ibaret. Kimin tehdit ettiğini bilmemekle birlikte öğrenmenin zor olmadığını da belirtmek isterim tekrardan. Aday arkadaşlar için de hayırlısı olsun:)