2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasals hocam ilgöç 85 le kapattı ama 4 soruda iptal / şık değişikliği yapıldı. Ben 82 doğru ile ( 4 soru da lehime işledi) 85.5 puan ile sınırdan kaldım mülakata. Yani aslında değişiklikler hariç adayların beklentileri tuttu denilebilir.
-
@bozkurtbey sizi tebrik ederim hislerime tercüman olmuşsunuz. Kanun maddesinde bosluk bırakıp soru soranı bile var. Bazıları kitaplarında kendi ismini bile kullanmıyor.
-
@fetih inşallah dejavu yaşarsın
-
@sessessc inşaallah kardeşim hepimiz hakkında hayırlısı olsun
-
@birgunolacak Vallahi ya gördükçe bu ülke için üzüldüm ben. Adam bir devlet kurumunda uzman, kendine sayfa açmış .... Hocamızin sayfası diye paylaşım yapıyor. Kemal Gözler, Onur Karahanoğulları bunlar kadar sağda solda talep görmüyor.
-
@bozkurtbey dediğiniz kişiyi tanıyorum 2019 sınavına girip kazanamayan biri kitap yazıyor işte siz düşünün. ama kaim-makam gibi kaliteli yazarlarda var girdiği her sınavı kazanıp kitap yazan şahsen bir çok adayada kazandırdı diye biliyorum.
-
@ryu753 kaim makam ın yazarının yazdıgi soruları emin olun sizde yazarsınız
-
@birgunolacak yazarsın kardeşim evet ancak adamın soruları sana kolay ya da basit gelebilir ama emin ol öğretici , gerçekten o adamın sorularını emeğini küçümseme , defalarca girdi kazandı mülakatta elendi . Şahsi mücadelesini bir yana bırak yazdığı kitaptan sorulardan verim aldım kendi adıma o yüzden bu eleştirine katılmıyorum. Geçen gün de söyledim sınav baraj puanı yorumu olarak da Yiğit Yılmaz Ali argama Can Çelik yorumları benim nazarımda özeldir ve çok yakın tahminlerdir. Bahsettiğimiz Kemal gözler Halil kabalık Ergün özbudun Metin Günday gibi adamları yalayıp yutup sınava giren arkadaşlar bunlar. Ortalama bir hukuk özet kitabı ya da külliyatı çalışıp sınava girip ya sınav kolaydı diyen yeni yetmeler olmadıklarına kalıbımı basarım. Site de de Can Mavi geçmiş yılı fazla olduğı ve her seferinde mantıklı yorumları olan bir forumcu olduğu için yüzde 100 itimat ettiğim bir arkadaştır
-
@bozkurtbey kemal gözler gibi buyuk üstadlarin bile kitaplarinda dernekler , afet gibi sorularin cevaplari yoktur hocam oyle bir sinavdi bu sinav
-
@KAMUCU-1 vallahi ben soruda kalite ararım kanun maddesinden bosluk bırakıp bu nedir diyeni de hoca olarak görmem. O kişileri bnde tanıyorum hatta gercek isimleriyle
-
@birgunolacak bahsettiğin gerçek ismi bende biliyorum kendileriyle beraber yıllardır sınava girerim sana örnek vereyim 2018 sınavında 68.75 aldım dışarda kaldık çoğu emek veren arkadaşta yaşamıştır sınav şanssızlığı hızlı okuma vb hatalardan ancak o sınava hazırlanırken tek okuduğum kaynaktı diyebilirim kaim makam için . Hiçbir yazar bire bir ÖSYM nin soracağı soruyu kitabında yer vereceğini garanti etmiyor. Ancak benzer çağrışım yapan ya da çözümümde kanun maddesini öğreten sorular sordukları bariz açık söyleyeyim yukarda ismini yazdığım yazarlar eşşeğe anlatır gibi anlatan konu ve soru kitabı hazırlamasalar bugün baraj 70 i geçmezdi . Bize kötülüğü dokundu o başka ancak emin ol KPSS öğrencisi bu sınavdan 70 i geçtim diyebiliyorsa onlar sayesindedir aslında bu dediğim şuna çıkıyor kaynak fazlalığı. Tabi bu benim görüşüm hocam sizinkine de saygım var ben görüşümü belirtmek istedim naçizane umarım yanlış anlamadınız
-
@fetih hayır mübarek cuma gecesi rabbim 386. Da olsan mülakata kalmayı nasip etsin kardeşim. Emek verenin emekleri zayi olmaz inşallah.
-
@pabloescobarr amin kardeşim hep beraber kalırız inşaallah
-
@KAMUCU-1 estağfurullah hocam yanlıs anlayacak bir durum yok herkes istediği yerden çalısır.
-
@bozkurtbey bı de önceki seneler kaynaklarını hepimizin kullandığı bir hocamızın yanindaydi hep şimdi bagimsizlasmis galiba hiç ondan bahsetmiyor bile
-
Yiğit Yılmaz "hoca" değil. Sınav formatını baya baya çözmüş ve yazdığı soru kitabı kaliteli bir eserdi bence ben de onu çözdüm. Mevzuat kitabında da güzel bir sadeleştirme yapmış bu sınavda soru gelen kanunların kitapta bulunmaması onun suçu değildi kimse bilemez bunu zaten. Bence akademisyen olmayan ve sosyal medyada popüler isimler arasında en kaliteli olan kesinlikle Yiğit Yılmazdır.
-
@bozkurtbey Katılıyorum bu arkadaşa. Kitap yazarlarıyla doğrudan ya da organik herhangi bir bağlantısı olmayan biri olarak,?Ahmet hoca ve Yiğit hocayı da tenzih ederek söylüyorum diğerleri dolandırıcılığı meslek haline getirmişler. Umut tacirliği yapıyorlar ayıptır ya. Sürekli denk geliyorum her cenahta onlara ve onların fake hesaplarına. Bu mesleğe saygıları olsaydı bu mesleğe talip olan insanlara tacir manevraları yapacak kadar düşmezlerdi diye düşünüyorum. Bu yorumu da benden sonra sınava girecekler belki görür de daha doğru kaynakları referans alarak sınava hazırlanırlar diye yazdım (bildiğim gerçeği saklamak üzerimde kul hakkı olarak kalır)
-
@osaduman, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@osaduman onu bilmiyorum ama 73,53 puan 670 lerdeydi
Benim sıralama 1500dü 67 ile. Aşağı yukarı 1000 diyebiliriz. Bu sene 70 net 750 civarı olur mu ? Olursa 71-72.5 bandında kapatır mı ?
@osaduman Hocam 70 net 750 civarı olursa ilk 400 73-74’e tekabül eder bence. 71-72,5 bandı için min ilk 400 olursa 70 net 550 gibi bir şey olur.
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@osaduman, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@osaduman onu bilmiyorum ama 73,53 puan 670 lerdeydi
Benim sıralama 1500dü 67 ile. Aşağı yukarı 1000 diyebiliriz. Bu sene 70 net 750 civarı olur mu ? Olursa 71-72.5 bandında kapatır mı ?
@osaduman Hocam 70 net 750 civarı olursa ilk 400 73-74’e tekabül eder bence. 71-72,5 bandı için min ilk 400 olursa 70 net 550 gibi bir şey olur.
Hocam aşağı yönlü biraz daha sıkışık olabilir diye düşündüm. Ama dediğiniz şekilde de olabilir tabiki
-
@osaduman hocam ben tabanı baz alarak söyledim dediğiniz gibi aşağı yönlü sıkışıklık olabilir ki öyle olursa 750 de olur 800 de ama o zaman taban beklediğimizden çok yüksek gelir. Taban tahminim 71-72,5 benim başından beri o yüzden 70’in 750’ye kadar yükseleceğini sanmıyorum