2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Ösym nin resmi açıklamasından önce birileri 15 gün önceden liste hakkında şu kadar iptal,değişiklik şu baraj vs.hakkında bu kadar kesin konuşuyorsa vay o ülkenin haline de kurumlarındaki gizliliğe de!
-
Arkadaşlar burada içişleri bakanlığı ve mit elemanları var. Ahmet e inanlari ip den tespit edip mülakatta eleyeceklermis. Dikkat edin. Ahmet de onlardan zaten.
-
İnanmayın arkadaşlar bu kişilere sizler kaymakam aday adayısınız bunlar yarın sizlere güler geçer.Türkiye cumhuriyeti devletinde böyle şeyler olmaz olmamalıda bizim resmi kurumlarımız var sadece kurumlarımızın açıklamalarına itibar ediniz.
-
@kafdağınınarkası az güldük hocam sizde yazmışsınız ya ben sadece resmi makam açıklamasına itibar ederim diye bizde gidip bakanlıkta ise baslamadik
-
@alpkaim o zaman ikinci yazımıda okumuşsunuzdur.
-
@feanor87 hocam bunu biri daha yazmisti onceki sinavlarin birindeydi ama hatirlayamadm smdi
-
@kafdağınınarkası burada yazılanlar zaten espri goygoy yapıldı ciddi ciddi zaten inanan yok siz herhalde inandınız mi açıklama yapma gereği duruyorsunuz yapmayın hocam koskoca insanlarız
-
@ahmetdeniz ya Ahmet geçen hafta 70 ile kapatacak diyordun bu hafta 72.9 diyorsun ben anlamadım bu işi bu bahsettiğin 4 soru iptali mi sebep olacak yani bu taban puan artısına ?
-
@Aslan-Reyiz ülkeye haksızlık etmeyelim şöyle söylesek daha doğru olur kaymakamlik makamına talip olan adayların ferasetsiz ve sabırsızca bu tür şeylere prim vermesi bence daha acı
-
-
@alpkaim amirim kgb olabilir ya da mossad
-
@suigeneris123 dediğinize katılmakla birlikte eğer bu söylentiler doğru ise ben kurumlarda da sorgulanması gereken şeyler var derim hocam.
-
@Aslan-Reyiz ben söylenenlerin hepsinin hayal ürünü olduğunu çok iyi biliyorum kurumlara olan güvenim de tam sorgulanması gereken şey bence makama talip olan adaylar ki bunlar da mülakat da sorgulanacaktır kimsenin şüphesi olmasın
-
@suigeneris123 hocam kimsenin inandigini dusunmuyorum soylenenlere yapmayin:D
-
Bence sabah forumu işgal eden tartışmadan sonra Ahmet bey renk kattı. Ben şahsen söylediklerime ihtimal vermiyorum ama kızmakta gelmiyor içimden
-
@discotheque grup admini öğrenemez mi trol olup olmadığını şu @ahmetdeniz in
-
@darısı-başımıza bilmem admine sormak lazim
-
@discotheque en fazla ip ve mailine ulasilabilir sanirm
-
Ahmet'e inananların iibf'li olmaı peki...
-
@parpp2 ya yemin ederim gülme krizine girdim, kardeşkapidan kovsalar bacadan giriyorsun