2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi hahahahhahahahah oğlum neden bu kadar çok gaza geliyorsunuz ya
-
@parpp2 eee biz iibf liyiz evlat, ancak gazl ilerliyoruz, sizin gibi benzinle çalışmak nerdeee
-
@parpp2 ciddi işsiz ya şu sonuç beklerken böyle zaman geçiyorsa bende gidip diğer forum sayfalarına sarıcam
-
Millet iibf ile sbf kavgasi yapiyor peki ben neyim
Istanbul universitesi iktisat fakultesi sbui
Ne sbf ne de iibf direkt if -
-
Aklıma şu geldi sen ya medyasın ya polissin sen çok artis bi insansın:D
-
@parpp2 ahhahahaa haydaa
-
@sbui61 yanlız deģilsin hocam
-
Sonuçlar açıklansın Ahmet çıkacak ve bunun Bi sosyal deney oldugunu sölücek gibime gelio
-
Acaba başladılar mı okumaya optikleri?
-
@darısı-başımıza itirazlar karara bağlandiysa başlanmıştır hocam
-
@alpkaim hangi soruların itirazı karara bağlandı acaba bunu sınav açıklanınca mı öğreniyoruz ?
-
@menekşe gecen sene sınav sonuçlarıyla beraber açıklandı hocam yani 18 kasım en iyi ihtimalle 17 kasımda hep beraber göreceğiz
-
@alpkaim yukarılarda 4 soru denmişti de Hocam , onun için sormuştum . Hangileri iptal oldu diye , teşekkür ederim
-
@menekşe @ahmetdeniz e göre 4 soru hocam arz şoku türkçe sık degisimi parafiskal ve tarih sorusu iptal
-
@alpkaim teşekkür ederim . @ahmetdeniz bu halde mi barajı 72 küsur tahmin ettüniz ? İptaller benim aleyhime bir durum doğuruyor , neyse hayırlısı olsun herkes için Allahtab az kaldı sonuçların açıklanmasına .
-
@menekşe rica ederim hocam hayirlisi Allah utandirmasin
-
@alpkaim amin cümlemizi inşallah
-
@menekşe yahu inanmayın şu adama daha optikler okunmamıştır itirazlara anca bakılıyordur adam 72,90 demiş eğleniyor bizimle
-
Merhaba dostlar.
Yeterince dinlendiniz mi?