2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
@mülki Dostlar yeniden selam, kitaplar bitti, ilginiz için çok teşekkür ederim. Geçen sene çıkardığım mevzuat özetim vardı, bulabilirsem onu da buraya ekleyeceğim, umarım faydası olur. Cümleten başarılar.
-
@sessessc pazartesi öğleden sonra ilanı göreceksiniz
-
@ahmetdeniz inşallah hocam
-
@ahmetdeniz görmezsek kardeş?
-
@ahmetdeniz inşallah görmeyiz acelesi yoktu çünkü
-
@Mülki_Amir_22 Gönlüne göre olsun
-
Arkadaşlar geçen senelerde çözüp memnun olduğunuz denemeler var mı acaba. Ben gecen sene hic deneme çözemedim o nedenle sınav tarzına yakın soruların mevcut olduğunu düşündüğünüz deneme var mı,karşılaştırma yaparak önerir misiniz ona göre sipariş vereceğim maalesef bulunduğum şehirde inceleme yapamıyorum sizlere güveniyorum.
-
@mutlu-kedi yiğit Yılmaz 5 li ve ahmet nohutçunun 10 lu denemelerini kullanabilirsiniz
-
@fthdyngc hocam ahmet nohutçuyu kullanmıştım geçen yıl deneme olarak, maden ocaklarında çalışan güvenlik görevlisiyle alakalı saçma bir soru sormuş onu görünce direk bırakmıştım. Ahmet hoca iyidir ama soru bankaları çok şişirme sorularla dolu
-
@ryu753 hocam piyasadaki nerdeyse tüm denemeleri aldım çözdüm geçen sınav için. Bazı yayınlarda idari yargılamadan sorular vardı hem de yeni baskı oldukları halde. Karşılaştırma yapınca yiğit yılmaz ve ahmet nohutçu sınava daha yakın duruyordu. Yine de kullanan diğer arkadaşlardan da yorum almak lazım tabi
-
-
@sessessc Hocam deneme öneriniz var mı ?
-
@mami1616 hocam size dm den yazim bu sefer şu ismin kitabını mı pazarlıo gibi muhabbetler olmuş yukarıda hiç hoşlanmam
-
@sessessc tamam hocam çok sağ olun .
-
İktisat çıkmış sorular için Yüksek Bilgili mi yoksa Zeynel Dinler mi daha iyi olur sizce? Ya da başka önerisi olan var mı?
-
@sessessc merhaba bana da denemenin adını söyler misiniz
-
@MuslimSolider görürsünüz sıkmayın canınızı. Görmediğiniz zamanı yarından sonra değerlendiririz
-
-
@Aslan-Reyiz https://www.instagram.com/kaymakamliknotlari/?hl=tr
tavsiye ederim hocam.
Tüm arkadaşlara da tavsiyemdir,..