2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@Rorschach159 bizim trol burayada dadanmış senin bu mücadeleyle derdin ne seneye de kadro açılır korkma bence
-
@Rorschach159 Hocam insanların bir şey yapması mı sizi rahatsız eden, kendi yapamadıklarınız mı yoksa insanların moralini bozmaktan keyif alan ve insanların mutsuzluklarına sevinen bir mikrop musunuz? Gündem ne olursa olsun insanlar mücadele veriyor, bir şeyler kazanmak için boşuna olsun olmasın çaba sarf ediyorlar ve kazandıkları bir şeyler elbet olacaktır, insanların yaptığını aşağılayarak sizin elinize tam olarak ne geçiyor, kazancınız ne merak ediyorum. Bu soruyu sadece size değil sizin gibi kafa yapısındaki tüm insanlara soruyorum. İnsanların morallerini düşürmeye çabalamaktan vazgeçin.
-
:............
-
naci ağbal yarın 10:15 anadolu ajansına konuk olacakmış okuyanlar aa mail atsa guy için, ilk ağızdan duyarız en azından.
-
@zarok aynen yarın tweet atalim
-
@zarok anadolu ajansı nedir? radyo mu tv kanalı mı?
-
@furkanbey bildiğim kadarıyla kanal olarak hizmet vermiyor belki sitesinden canlı yayın yaparlar ya da diğer haber kanalları aracılığıyla yayın yaparlar. Biz mail atsak göze batacak sayıda( herkes şimdiden birden fazla atsa) elbet sorulur verilen cevabı da duyarız illaki.
-
@Agor LMAO moral düşüklüğü mü? Bi emek veriyorsunuz bişeyler olsun diyorsunuz anlıyorum sizi muhakkak ama yöntem yanlış diyorum twitterda 2010 yılından beri varım sistem böyle işlemiyor o öğretmenler falan hep parayla yapıyorlar TT'leri arkalarında dershaneler siz kendi başınıza bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz sizin yanınızda durduğunu söyleyenler yalancı ankara kariyer bu tt çalışmalarını hep destekliyor ama yalandan mesela gerçekten destek olmak istese verir 200TL 2 saat gündem de kalan TT yaptırır. Ben boşa mesai harcayıp umutlanmayın diye konuşuyorum yoksa bende şuan işsizim önüme çıkacak sınavlara bende başvurcam sizin gibi
-
@zarok evet haklısınız, eğer sunucu 'uyuz bi tip' değilse, muhakkak dillendirecektir. www.aa.com.tr ve twitter hesaplarından takip etmeliyiz.
-
@keynesin-amcası Allah biliyor kula açıklamaya yapmaya gerek yok
-
#AAEditörMasası Tagı ile yazacaz arkadaslar
-
@Rorschach159 allah biliyor diyorsunda neden trollük yapıyorsun
-
@keynesin-amcası eyvallah güzel etiket. biraz daha organize olabilir miyiz acaba
-
öğretmenler başlamış hadi herkes tweet atsın
-
AA da çalışan iktisat mezunları var hatta bi tanesi arkadaşım kendisi kpss denedi olmadı umarım kendisi de editörlere bu konu hakkında bilgi vermiştir mesaj attım ama geri dönmedi
-
@Rorschach159 gözlerim yaşardı
-
saat 10.00 twitterda olun nagcı agbal programa katılacak
-
#AAEditörMasası tag @anadoluajansi
-
dün gece buraya yazdım tınlayan olmadı gece tgrt'de benle bi kaç arkadaşım tvde sesimizi az da olsa duyurduk en azından twitterda kendi yazdığımızı kendimiz okuyorduk öğretmenlerde tv'den güç alıyor bunu unutuyorsunuz
https://twitter.com/asonerr/status/827267187958112257 -
KARDEŞİM BEN NAPIM SANKİ Bİ KAÇ KİŞİ MÜCADELE EDİYOR KİMSE HADİ HURRA ŞUNU YAPALIM BUNU YAPALIM DEMİYOR HERKES OKUYUP OKUYUP GEÇİYOR İLAN BEKLİYOR 3 5 KİŞİ NE YAPARSA ARTIK MİLLET TIN ETKİNLİK VAR DİYORUM AYNI KİŞİLER HEP AÇIKÇASI YORULDUM BİZİ TANIMAYAN ADAMLAR TWEET ATIYOR ALAKASIZ ADAMLAR BİZİMKİLERDE BENCE BİLİNÇ YOK DURSUNLAR BAKALIM DEMEK Kİ RAHATLAR DEMEK Kİ MADDİ DURUMLARI İYİ PARAYA İHTİYAÇLARI YOK SEVDİKLERİ YANINDA YANİ BU SORUN ONLARI İLGİLENDİRMİYOR BOŞ BOŞ KONUŞUP MUHABBET OLUNCA HEPSİ YAA ŞU NASIL OLCAK Kİ BUNASIL OLCAK Kİİİ YAPIYORLAR HADİ ARKADAŞLAR ETKİNLİK VAR DİYORUM 3 5 ARKADAŞ DIŞINDA OKUYAN GEÇİYOR. ETKİNLİK BİTİYO ATTIN MI TWEET DİYORUMM YAA UNUTTUM YAA TWEETERIM YOK KKİİ NAPALIM SADECE BİZİM MÜCADELEMİZLE OLMAZZ AMA Bİ İNSTAGRAM OLSA Bİ SNAP OLSA 7 /24 ORDA OLUP KIM NE GIYMIS NE YEMİŞ İNCELEMELERİ 5 SAAT SÜRÜYOR. BELKİ RABBİM BAKIYOR Kİ ZATEN İSTEMİYORLAR Bİ BAHANE BULUP SINAVI ARKADAŞLARA VESİLE EDİM DEMİYOR. MİLLETTE NASILSA SES YOK BİZ TASARRUFUMUZA BAKALIM DİYOR