Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
@ayözz Rica ederim. Evet hocam ben de çok aramıştım ama sabah erken saatlerde ararsanız ulaşabilirsiniz sanıyorum, ben o zaman bağlanabilmiştim
-
@Mülkiye_17 anladım tesekkür ederim hocam
-
Genelkurmay Başkanlığı içerisinde cep telefonu kullanılmadığını buradan bir kez daha belirtmek istiyorum başvuranlar bu hususu dikkate alsınlar lütfen.
-
@titoizm milli savunma bakanlığında peki hocam orda da yasak mı?
-
@michaelcorleone ben 87,8 ile başvurdum hocam ama 90 üstü kapatır diye düşünüyorum malesef.
-
p6 dan başvurmayı düşünen arkadaşlarım puanlarınızı yazabilir misiniz acaba ona göre bir hesap yaparız listeye kalıp kalmama konusunda
-
@ayözz, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
@michaelcorleone ben 87,8 ile başvurdum hocam ama 90 üstü kapatır diye düşünüyorum malesef.
Genel kurmay gibi YDS 80+ olsaydı puan 80 lere düşerdi
-
@russellwestbrook Hocam bilgim yok araştırmak lazım ama düşününce orada da aynı uygulamanın olduğunu tahmin ediyorum.
-
@titoizm sıkıntı o zaman hocam bu durum eğer orda da öyleyse araştırdıktan sonra büyük ihtimal başvurmayacağım başvuran arkadaşlara başarılar
-
Ben de p18 puan türünden 87 küsür ile başvuru yapmaktan vazgeçtim girecek arkadaşlara başarılar.
-
Başvuru yapan arkadaşlar sistem otomatik olarak yds yi çekiyor sanırım. Peki son girdiğimiz yds mi baz alınıyor yoksa 3 yıl içinde girdiğimiz yds lerden hangisi basvuru koşullarını sağlıyorsa o mu baz alınıyor?
-
@kullanıcı06789 hocam yeterli ise puanınız sistem başvuruyu kabul ediyor en yüksek veya en düşük önemsiz başvuru şartı 70 olacak şekilde gerçekleşiyor.
-
Bende sınav bilgileri gözükmüyoe başvuru yapamadım mail attım kimse dönmedi aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Başvuru yapan arkadaşlar, durum kısmında değerlendiriliyor yazıyor değil mi? bir de biz extra hiçbir belge yükleyemiyoruz sanırım?
-
yds puanı olan arkadaşlar bizlerin yds belgesini eklememize gerek yok değil mi ilan da parantez içerisindeki ifade bunu anlatıyor sanıyorum
-
@Aykutluk otomatik olarak alıyor sistem
-
YDS yi nasıl kendisi çekiyor. Yabancı dil bilgisi düzeyi kısmında yabancı dil bilgisi bulunamadı yaziyor bende
-
Tamam çözdüm
-
@ank01 tamam hocam sağolun
-
Arkadaşlar Allah rızası icin bu süre zarfında atanan olduysa ve olursa üşenmesin başvurusunu geri ceksin