Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
Arkadaşlar bende öz geçmiş yüklemedim şimdi yüklemek istiyorum ama kaydınız başarıyla oluşturulmuştur diyor
-
Arkadaşlar sınavbasburu.gov.tr den kayıt oldum giriş de yaptım ama form falan Yok.
Acaba telefondan girdiğim için mi öyle ?? -
Tekrar başvuru yap diyin aynı adımları takip edin kaydedin güncellenecektir.
-
@Başkent1910 ben telefondan başvuru yaptım
-
@scofieldmustafa siteye kaydoldum aday işlemlerine tıklayamıyorum ama
-
Başvuru yaptıktan sonra başvuruyu çıktı olarak almak lazımmış. Sınava o belge ile girilecek dendi tinerde siz bir arayın yanlış bilgi vermek istemem
-
@friedman-25 bende de aynı şekilde hocam
-
@Başkent1910 pc den deneyelim bide umarım olur
-
@friedman-25 denediniz mi hocam ?
Arıyorum açan da yok son gün bugün başvuracaktim 88,5 ile ama vazgeçtim artık -
@Başkent1910 olmuyor yok aynen bende aradım açan yok. Bittimi diycemde 14 ü yazıyor ilanda anlamadım
-
@friedman-25 sabah aradım başvuru bugün bitiyor dendi
-
başvuru yapabilen oldu mu ? Sayfa kilitlenmiş durumda bugün
-
@teftiszade aradım ben başkanlık teftiş kurulunda biriyle görüştüm bilgisi yokmuş başkan yardımcısı takip ediyormuş 2 buçuk gibi arayın tekrar dendi sizde o saatte arayabilirsiniz bakalım ne diyecekler
-
Hala girilmiyorum. böyle olursa, süreyi uzatmaları gerekir.
-
İlanda son başvuru tarihi 14 ocak 2020 saat 00.00'a kadar yazıyor. Bu duruma göre 14 ocak'a girdiğimiz anda başvuruların bitmesi gerekir.Şahsi düşüncem bu sebeple başvuru yapılamadığıdır.
-
Hocam aday işlemleri ne tıklayabildiniz mi yapamadım bir türlü başvuru
-
14 OCAK 2020 Saat 00.00 bitiyor yazılmış. 13 Ocak 2020 Saat 23.59 neden yazılmaz ki ? Şimdi başvurular sonmuydu dün ?
-
Kaçırdık yani başvurmayı hay aksi
-
@ankara0648 arayıp herkes söylesin arkadaşlar. 14 ocak 2020 saat 00:00 olarak paylaşılmış. bugün 00:00 kadar süre tanınmalı bence. var mı numara paylaşacak olan ?
-
Hangi numarayı arıcaz hocam arayım ben belki uzatırlar