Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
arkadaşlar bugün Bakanlık ile telefonda görüşme fırsatım oldu. Sınav saatini kısa süre içerisinde internet sitelerinde açıklayacaklarını, sınavın iki oturum olacağını söylediler. İyi haber, sınavın öğleden sonra başlaması ile ilgili değerlendirme yapılıyormuş. Konuşmanın sonunda benim umudum arttı. İnşallah hayırlı haberler alırız.
-
Merhaba başvuru yaparken diploma vs belgelerinizi taratıp yükleyin demiş ama jpg formatında istemiş çok anladığım hususlar değil taratmak için adobe reader kullanıyorum ve taradıktan sonra pdf formatında kaydetme seçeneği var. Nasıl düzenleyebilirim? Veya ben yanlış mı anlıyorum bir şeyleri? Direkt fotoğrafını yüklesek sorun olur mu acaba fotoğraf bildiğim kadarıyla zaten jpg. Anlayan birisi yardım edebilir mi? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar özgeçmişi hangi formatta yüklediniz?
-
@zeynep9b Yukarıda bir arkadaş yazmış pdf olmasında da sorun yokmuş mail atmış yeni gördüm. Kusura bakmayın.
-
95 puanla hangisine başvuracağım sorunsalı yaşıyorum. Merkez Göç kazanma potansiyeli daha mı yüksek arkadaşlar ?
-
Diploma yerine e-devlet çıktısı geçiyormu acaba
-
Sınav tek gün mü 2 gün mü belli oldu mu?
-
@adalet hocam 2 gün olma ihtimali var mı ? 8 Şubat yazıyor ama
-
Belkide 2025'e alırlar sınavı
-
@wollstonecraft yukarıda yazılanlara istinaden demiştim. Merkez Göçle denk geliyor yazmışlar ama ilana göre gelmicek galiba.
-
Kompozisyon kendi alanımızla ilgili mi çıkar yoksa bakanlıgın kendi alanıyla ilgili mi?
-
@teftiszade ikisini de kazanma oranın %5. Merkez göç maaş ve ayrıcalıklar bakımından daha iyidir. Rotasyon yoktur. Sadece merkezdesiniz. Bunu düşünerek seçim yapin. Ya da yapmayin ikisine de başvurun.
-
Arkadaşlar sanayi bakanlığının sınavı 13:30 da başlayacak klasik test iki oturum yazıyor taşra göç sabah 10 da başlıyor 2 saat merkez göç de pazar günü dolayisiyla 3 sınava da girecekler aynı gibi duruyor
-
https://www.sanayi.gov.tr/announcement.aspx?lang=tr&duyuruId=01d423a0-6fbd-43ec-8b4c-d2c85061e01c
Sanayi Bakanlığı sanırım sesimizi duydu ve günün güzel haberini verdi :)) Sınav tercihi yapmamıza gerek kalmadı. Ayrıca sınav ilanında tek gün belirtilmişti dolayısıyla öğleden sonra Sanayi bakanlığı sınavı tamamlanmış olacak. hayırlı olsun
-
Klasik dediği sadece kompozisyondur umarım.
-
@qfy64 çok şükür:)
-
@rassal öyle bisey yaparlarsa efsane bir kurum olur
-
e devlet mezuniyet kabul edilir mi acaba ?
-
@qfy64 aynı gün göç vardi degil mi? Sizce yetişilir 13.30da ötekinden çıkınca
-
@iskender göçe fazla kisi girecegi icin daginik yerlerde sinav olabilir, sinav yerinize gore yetisememe durumu olusabilir