Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
Özgeçmiş dosyası var mı yoksa herhangi bir özgeçmiş olur mu?
-
Ben özgeçmiş eklemedim zorunlumuydu sistem kabul etti
-
@iskender hocam ben bitane hazır vardı onu ekledim . Düz yazı şeklinde hazırladığım.
-
@hicks hocam siz yine ekleyin özgeçmiş önemli sonra sıkıntı çıkmasın.
-
@iskender hocam normal bilgisayar ciktisinimi eklediniz
-
Özgeçmişi de jpg olarak mı eklediniz ? Ben istenilen tüm evrakları jpg olarak yükledim ama bunlar okunmuyor gibi.
-
Arkadaşlar 140 kişilik dhmi 89.5 ile kapatmıştır burası 160 kişi alacak 89luların tamamı girer mi?
-
@icav hocam ben de öyle umuyorum ya. 400 kişilik merkez göç bile 90.7 ile kapattı 6 puan türüne rağmen. Bunda 89 88 e bile düşmesi lazım heyecanla bekliyoruz
-
@icav 89.5-90.5 aralığında kapatacaktır.
-
@modigliani-0 DHMİ ingilizce vardı bunda yok
-
@modigliani-0 89.51 olsun benim olsun
-
merhaba arkadaşlar,
86,7 puanım ile başvurdum ancak konuşulanları görünce pek ümidim kalmadı.
Kurumda bir kaç yıldır çalışan bir arkadaşım var sık sık görüşüyoruz. ne iş yaptıklarını vs anlatınca biraz gaza gelip başvurdum açıkçası. puanım düşük olduğu için de ilk başvurum burası sanırm. o yüzden buraları takipteyim artıkKurumda çalışan arkadaşıma forumda turnenin 6 ay olduğunun konuşulduğunu söylediğimde onun işlerin niteliğine göre max süre olduğunu kendisinin pek o kadar turne yapmadığını söyledi. ortalamanın 3 ay civarında olduğunu söyledi. Bu arada sıkça sorulan sorular kısmında da aynı şey yazıyor.
https://www.sanayi.gov.tr/Handlers/DokumanGetHandler.ashx?dokumanId=c6bb1427-6828-44fc-8bf8-7e9d3a8e90e8göç uzmanlığının daha ii olduğunu söyleyenler var dedim. sadece güldü önce cevap vermedi :)) tercih meselesi sanırım dedi.
az çok biliyorum nerelere gidip geldiğini ama nasıl oluyor denetimler vs diye sordum. Organize sanayi bölgeleri, teknoloji geliştirme bölgeleri (bunlar genellikle üniversitelerin teknoparkları oluyormuş bu arada), ar-ge merkezleri denetimlerinin eğlenceli olduğunu söyledi. böyle fabrika fabrika, şirket şirket geziyor musunuz dedim. Denetimlerinin bunların yönetimi ile ilgili olduğunu örneğin sanayi bölgesinde fabrikanın değil de sanayi bölgesinin yönetiminin denetlendiğinden fln bahsetti.
konuşmamızın kısa bi özetini geçtim. sıkça sorulan sorularda detayını verilmiş aslında fln dedi ama merak ettiğiniz sorular varsa kendisine iletebilirim. -
@trk78 keşke şirket denetleseydi özele geçme imkanı çok daha artardı.
-
@rassal özele geçiş imlanlarını sorarım
-
"Sınav test ve klasik karma şekilde olacaktır." Bundan alan kısmının test, kompozisyonun klasik olmasını çıkarabilir miyiz arakadaşlar
-
@modigliani-0 hocam birçok kişi ingilizcesi olmadığı halde hem mtaya hem dhmiye başvurdu ingilizce bir kriter değil bence.
-
@seligman16 evet öyle olur
-
Başvuru sitesine girebilen var mı hata veriyor.
-
giriyor şu an
-
Sınava başvurduk ama diploma yerine e devlet mezuniyeti koydum. Birkaç arkadaşa sordum onlarda öyle yapmış. Başkanlığı birkaç kez aradığımda cevap alamadım inşallah sıkıntı olmaz