2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
-
Her halükarda KPSS’den sonra olacak zaten de sormak istediğim KPSS isteyip istemeyecekleriydi. Yazsak bir cevap alabilir miyiz acaba?
-
@naturegmbh ben sanmıyorum kpss puanı isteyeceklerini.
-
2019 test sınavı sorularını nereden bulabiliriz arkadaşlar
-
Başlık çok sessiz. Galiba Kasım duyumları gerçekleşmeyecek.
-
Zaten 45 kişi anca alınıyor ona da kaç bin kişi başvuruyor. Sayıştay yds si olmayanların çıkabileceği en üst kurum sanırım
-
Alican Hocaya göre 2021 başı
-
@mrblue10 alican hocanın herhangi bir bağlantısı yok tahminini söylüyor.
-
Kasım duyumları vardi bir ara onlar gerçekleşmedi mi ?
Hakimlik sınavı ile çok yakın olmaz inşallah -
@tnr17 evet sayıştay genelde sessiz oluyor. Mulakatlari aciklandi grupta tık yok
-
@mami1616 yakın olmamasını ben de umuyorum. Çünkü müfredat olarak çok farklı sınavlar. Ikisinden birini seçmek zorunda kalmayalım.
-
Hakimlikle çakışmasaydı iyiydi. Kasımda olma ihtimali var mı hala bilgisi olan biri illaki vardır?
-
İki sınavı da ösym yapıyo nasıl çakışcak ?
-
Başlığı çok takip edemedim söylendiyse kusura bakmayın, eleme sınavı yerine kpssyle başvuru yapılma ihtimali olur mu acaba yeni alımda?
-
@churcill hocam o ihtimal beni de korkutuyor. Birkaç hafta önce sayıştaya mail attım KPSS olacak mı diye. Cevap olarak şu anki alım sürecini attılar. Yani KPSS siz şeklini. Açıkça olmayacak demediler ama istenmeyecek iması edindim. Tabi net bir cevap olmadığı için yarın ilana çıkıp KPSS istiyoruz derlerse “böyle demiştiniz” diyemeyiz. İnşallah istemezler. Kurumdaki denetçilerin KPSS ye karşı olduğunu söylemişti buradan birisi. Ayrıca o KPSS isteneceği ilanının üzerinden kaç yıl geçti. Durup durup bir anda yıllar öncesine atıf yaparak KPSS istemezler inşallah.
-
Arkadaşlar tarih mi netleşti bir haber falan mı var?
-
@karar arada bir hafta olsa bile kötü bir senaryo olur ondan bahsediyoruz hocam .Ayni gün olarak değil
-
@Gençişsiz hayır hocam kasım söylentisi var ama somut bir durum yok malesef
-
@mami1616 teşekkür ederim hocam inşallah bir an önce gelir.
-
@mami1616 her türlü eliyolar hocam ,
kasımda gelmezse ertesi yıla sarkarsa yaş sınırından takılanlar için dönülmez olur , bunu düşünen yok . -
@karar inşallah en geç yil sonu için gelir . Yaş sınırından bekleyenler için de bir umut olur.