@gencbiraday ya soruda tek bir yerden emir alma gibi bir ifade olduğu için ben sınırların çizilmesini düşunerek yetki ve sorumluluk dedim ama çoğu arkadaş kumanda diyor sanırım
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday ya soruda tek bir yerden emir alma gibi bir ifade olduğu için ben sınırların çizilmesini düşunerek yetki ve sorumluluk dedim ama çoğu arkadaş kumanda diyor sanırım
-
Arkadaşlar 100.soru merkez bankasinin temel amaci edir olcak. Yanlis bakmadiysam goremedim sorularin arasinda
-
@extraordinary bende yetki ve sorumluluk dedim ama bakalım artık
-
@Minimalist fiyat istikrari yaptim
-
Liberaluzim sorusu neydi
-
@adam-simith yanlıs olanı soruyordu sınırsız özgürlük gibi bi şık vardı onu işaretledim
-
Sınav kolay gibi duruyordu ama yine de yüksek kapatacağını düşünmüyorum. 73-74 en fazla
Bakalım merkez göçü kasacaklar mı -
Ayrıca nick name mi soru yapan il göçe de teşekkür ederim
-
Arkadaşlr as dik ad sağa kayar sorusu neydi ?
-
@botan01 fiyatlar artar gelir değişmez olmalıydı sanırım
-
@asımus 98 "dışşallık" cevabı olan bi soru vardı tam hatırlayamadım üretici ve tüketicilerin faydalarını etkilemesi gibi bişeydi
-
@BrettonWoods katılıyorum hocam hatta ben yine 70 ile kapatacağını düşünüyorum çünkü çok ciddi bir sayı mülakata çağırılacak
-
@law insallah ama hic ihtimal vermiyorum, twitterda anket yapmislar, %23 80 uzeri görünüyor, sinava 3500 girmis olsa %20si bile 700 yapiyor. Yani 700 kisi zaten 80 üstü
-
@ubeyde imkansizzzzzz
-
@ubeyde hocam Twitter’dan ankete 3500 kişinin tamamı katılmış olma ihtimali çok düşük ? Belki 100 kişi katıldı ve bu durumda 20 kişi 80 üstü olur. Böyle bir sınavda 700 kişinin 80 üzeri olması imkansız
-
Arkadaşlar geçen sene ysk kazandım kaymakamlıkla aynı gündü 14.000 kişi sınava girdi sorular il göçe çok çok kolaydı 875 mülakata çağrıldı 81 le kapattı , ben bu sınavın en fazla 76-77 ile kapatacağını düşünüyorum
-
@gencbiraday aynen hocam bir önceki il göç başlığında da en az 75 denmiş ama sonuç ortada
-
@law hocam 750 civari kisi katilmis yuzde 38 i 82 ustu resmen. Bence cok tehlikeli duruyor
-
@rabia89 bende oyle olsun istemiyorum, ama anket sonuclari ortada. Tabi bazilari salak salak hatirlamadigi soruyu da dogru sayip dogrularini yükselttiyse bilemem ama ben sanmiyorum öyle 73 74 le kapatacağını
-
@Minimalist aynen hayvan gibi çıkıyor, millet kemirmiş