İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@varol 17. Soru hocam
-
Cevaplarda objektif vergi yükü varmiydi
-
En az hatırladığım sorular arrowla beraber ama cevapları hammadde malını ve fiyatı belirleyemez gibi imfnin sorusuydu dtö nün de ticari uyuşmazlıkları çözme filan görevleri vardı onda da yanlış olanı soruyordu cevap da hangi malların ticarete konu olacağını belirler gibi bişi vardı bana saçma gelmişti o cevap oecdde de üye olan olmayan ülkelerin ekonomik kalkınmasını sağlar ticaretin gelişmesini sağlar gibi şıklar vardı cevabını hatırlamıyorum
-
Googla sordum diyorki kisisel vergi yuku diye bir sey var, ikiye ayrilir objektif ve subjektif olarak, objektif icin sorudaki tanimin aynisini yaziyor, subjektif vergi yuku ic8n hesaplanamaz diyor. Ortalama vergi yuku diye bir kavram google bulamadi. Anca ortalama vergi orani var. Ki bende maliye kitaplarinda ortalama vergi yuku diye birsey okumadim/okuduysamda hatirlamiyorum. Ama ortalama vergi orani kitapta yaziyor
-
@varol tamam ortalama vergi oranını soruyordu mesela son birim filan demiyordu deseydi marjinal vergi oranı olacaktı şıklarda vardı tanım ortalama vergi oranını veriyordu oran yazıyor muydu ama hatırlamıyorum
-
@varol simdi birde şoyle bir sey var objektif kelimesi deyince akla ilk gelen tüm bireyleri ilgilendiren ortak ; subjektif deyince ise tek birey nevi sahsina munasir insan geliyor. Acaba diyorum ki soruyu hazirlayan vatandas subjektif kelimesini bireysel anlamda kullanmis olabilir mi. O zaman ucundan da olsa yakaliyor sorunun cevabini. @İbbfli19
-
@Muhalba arrow sorusu?
-
@asımus as nin dik adnin sağa kayıp sadece p yi artırdığı soru yazılmış mı
-
@İbbfli19 eyvallah hocam sagolasin
-
@varol Ben de soruyu hazırlayan kişi öyle düşünmüştür diye subjektifi işaretlemiştim
-
@Mamacola bireyselden kolektif olur mu ne vardı yanlışı soruyordu o şıkkı işaretledim
-
@roses bende
-
@Mamacola arrow sorusu çok karışıktı ben arrow u imkansızlık teoremini bulmuş deyip geçiyordum içeriğini bilmiyordum bana sanki bireysel tercihler kolektif tercihlere bağımlı olmalıdır diye e şıkkı vardı diğer şıklarla çelişiyor gibiydi onu yaptım doğru mu yanlış mı gerisini bilmiyorum
-
@İbbfli19 aynen bende onu isaretledim
-
şiklarda sınır vizesi diye bise var miydi
-
@İbbfli19 bende onu isaretledim hocam
-
@rabia89 evet dogru cevap
-
@Gülbeşeker bende dikkat etmemişim ona yalnız değilsin
-
@İbbfli19 ben de