İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@SonerY Sorular elinde varsa şıkları yazayım.
-
@SonerY @bulbasaur Önceki iletilerde birkaç kez paylaşıldı dostlar, hem sorular hem de cevaplar, şimdi telefondan bulamadım, biraz gerilerde olması lazım.
-
Arkadaşlar ben cuma akşam 11 otobüsle İstanbul’dan Ankara’ya gelicem inşALLAH kar yağışı deniyor bir sıkıntı çıkar mı acaba yolda bir fikriniz var mı
-
@muzgor hocam yine siz bilirsiniz tabi ama benim şahsi fikrim biraz daha erken ankarada olmakta fayda var.
-
Ben de cuma gecesi binip geleceğim dostlar. Aştiden milli irade binasının olduğu yere en kolay nasıl giderim tek dolmuş var mıdır? Önceki iletilere biraz göz attım rastlayamadım. Bilgilendiren olursa çok makbule geçer
-
@bulbasaur önceki iletilerde paylaşmışlar.Sağ olun ulaştım ben cevaplara
-
@ridvan yolda sıkıntı olur mu diyorsunuz??
-
@muzgor inşallah olmaz da hocam. İhtiyaten işte. Ben bursadan geleceğim mesela. Öğlen 2 3 gibi orada olmayı planlıyorum.
-
Arkadaşlar özel eğitim kurumları kanununda bilmemiz gereken neler var acaba hiç bakamadım
-
Hacı Bayram Veli hukuktan 12.20 trenine yetişebilir miyim sizce sınavdan sonra? Sınav 12 de bitiyor malum.
-
@kartalyürekli sorumlu olduğumuz konularda var miydi o kısım.hangi konu altında acaba?
-
@Marsiyal yeni gar 5 dakika hocam ama 10 dklık bi yurume mesafeniz olur. Dolmuşa giderken ve de indiginiz yerden gar a gecerken
-
@Marsiyal koşa koşa gitmeniz gerekiyor biraz şans işi
-
Arkadaşlar sınav iktisatta dahi sözel ağırlıklı soruluyor incelediniz mi
-
Son sınavın sorunu atabilecek olan varmı
-
@nimesay yabancılar hukuku kısmında çıkabiliyor 1 soru
-
Kizilay dan gazze caddesi milli irade binasina gitmek isteyenler 278 nolu otobus yakinindan geciyor bilginize
-
arkadaşlar son attığınız insan hakları,uluslararası kuruluşlar vs. notlarını nasıl indirebiliriz ? bunu türkçe siteden yükler misiniz?
-
arkadaşlar ekonomik verilerde hangi ayların verilerine bakmak yeterli olur sadece yıl sonu verilerine mi baksam bilemedim
-
@rabia89 2018 verileriyle 2019 verilerini karşılaştırmalı olarak incelemen yararına olur.