İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@MartinLuther ekonomi bakanlığı diye bi bakanlık yok artık. Ticaret ile ekonomi bakanlığı birleşerek ticaret bakanlığı oldu.
-
@tululusoy hocam herhalde ki biliyorum öyle olduğunu. Ama mevzuatta yazan ekonomi bakanlığı ve halen güncellenmemis. 2 ay önceki sınava giren biri olarak şüphe duyuyorum açıkçası sorulardan
-
@MartinLuther güncellenmedigi icin büyük ihtimalle gelmez hocam. Eger gelirse de şıklarda ekonomi bakanligi varsa, kanunda hala o yazdigi icin onu isaretlersiniz. Ama zaten büyük ihtimalle böyle ihtilaflı bir soru sormazlar. Çünkü sorulursa büyük ihtimalle bircok kisi itiraz eder ve soru iptal olur.
-
-
@MartinLuther Arkadaşlarımızın da dediği gibi o soru iptal edilir o yüzden öyle bir soru gelmez diye düşünüyorum, sadece şu bir ihtimal seçeneklerde ticaret bakanlığı olmayıp ekonomi bakanlığı olabilir o zaman onu işaretlersiniz.
-
Arkadaşlar elinde tüik verileri olan biri paylasabilir mi?
-
Arkadaşlar paylaşılan notlarda siyaset bilimi notu yok olan paylasabilir mi ??
-
-
4000 kişiden kaçı para yatırmış bilen var mı
-
Sınavınızda başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.
-
@miyopkeynes hocam sağolasın varmış sonradan farkettim de. Türk dış politikası notu yetersiz gibiydi var mıdır baska?
-
@güneşşş tüik in sayfasında mevcut
-
@kpsslik tamamdır tesekkürler
-
Arkadaşlar sınav yerinde emanet bırakabileceğimiz bir yer var mı ? Aybü hukuk fakültesi için geçerli bu söylediğim ...
-
@jackosman Fakültede kantin var, fakat hafta sonu çalışmaz genelde. Hukuk ve İİBF yan yana. İİBF'nin karşısındaki büfe alıyordu bildiğim kadarıyla.
-
@jackosman kantin emanet alıyor.
-
@onuktekin @ahmetozcelik35 Teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
@jackosman Rica ederim kolay gelsin.
-
Arkadaşlar AB'ye son üye olan ülke Hırvatistan mı Bosna mı ?
-
@miyopkeynes hirvatistan hocam. Yil da 2013 olmasi lazim.