İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Çok çalışmadan sınava giren birisi Kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem ama bence basit bir sınavdı Beklentim olmadan 80 civarı ile kapatabileceğini düşünüyorum herkes için Allah hayırlısını versin.
-
@yakupcemil81 yanlış, 90 ile kapatır
-
@yakupcemil81 800 kişi kalacak mülakata ne 80 i ama 74 75 civarı kapatır diye düşünüyorum kasımdaki sınava göre kolaydı.
-
İktisat maliyeden hatırladıklarımızı yazalım
-
Umarım çok yüksek kapatmaz. Mevzuat falan kolay geldi sanki. Sadece iktisatta zorlandım kendi adıma.
-
@Hayaller71
dışsallık
KDV ve ÖTV seneleri
Esnekliği Düşük olandan yüksek vergi alınması -
@mbguy dislama hangisi olursa yuksek olur (yuksek faiz olursa miydi)
-
@mbguy yanılma payıyla birlikte, mp nin etkinliğinin 0 olduğu bir soru vardı. Lm tam yatık ıs negatif eğim dedim ben
-
@nimesay tam istihdam da olur hocam
-
@Estevez Çok sevindim ve mutlu oldum, emeklerim boşa gitmemiş demektir, hayırlı neticeler alırsınız inşallah.
-
Borçlar idare anayasa medeni hukuk soruları resmen göze batan cevaplar içeriyordu.
-
@mbguy en çok düşündüğüm soru lm yatıksa genişletici maliye ıs yi kaydırır y artar aslında şıkların hepsinde y artıyordu o yüzden ıs nin ters olduğu şıkkı işaretledim yanı lm de pozitif ıs de pozitif olan şıkkı
-
@mbguy likilite tuzagi disindaki nokta dedim ben hangisi acaba
-
@plansız amin inşallah gerçekten teşekkürler
-
@nimesay aslında ıs nin yatık olması lazım tam etkisiz olması için ya da lm nin dik soru iptal de olabilir
-
İktisatta birinin cevabı 16 ve 20 miydi öyle bir şeydi. 800+1200=2000 e tekabül eden cevaptı
Ayrıca son sorulara doğru da bi kardak krizi vardı -
Sinav gecen sinava gore kolaydi bir soru medeni de ortakti ayni soruyu sormuslar. İs lm sorusu iptal olabilir sorunlu bi soruydu
-
Uluslararası ilişkilerle ilgili hatırlanan soru veya sorular var mı?
-
@barocan hirosima nagazaki
Almanya fransa alses loren
Abd savasa nasil girdi
Soguk savasta olmayan 2.dunya savasi
Incirlik ussu -
Zor soruları yarınki sınava ayırmışlar heralde yandık