İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@miyopkeynes hayır bosna hersek 20 eylül 2016 son katılan.hırvatistan değil
-
@Ysgnd5 bosna hersek 2016
-
Bosna'nın üyeliği henüz tamamlanmadı arkadaşlar. Ab'nin sitesinden takip edebilirsiniz. Adaylığın ilanı için henüz erken olduğu belirtilmis.
-
@nimesay Bosna, Karadağ, Sırbistan, Türkiye ve Arnavutluk aday ülke durumunda.
https:/ /europa.eu/european-union/about-eu/countries_en#the-27-member-countries-of-the-eu -
@nimesay bi şey yazmadan araştırın lütfen kimsenin kafasını karıştırmayın bence .ab nin kendi resmi sayfası var
-
@80üstamadnnmsz 31 ocak 2020 itibariyle İngiltere çıktı .
-
@MartinLuther
elimdeki kaynakta oyle yazıyor kaynak hatası. Kusura bakmayın arkadaşlar.hırvatistan resmi son katılan -
Arkadaşlar bu ekonomik göstergeler için sadece TUİK sitesinin sağ üst kısmında yer alanlara mı bakıyoruz?
-
@SonerY evet hocam tüfe üfe ihracat vs bakın sağ üstte var ama gsyh felanda bakın
-
arkadaşlar sınav yerim ayvalı mahallesi 151. cadde kızılaydan nasıl gidebilirim acaba
-
15 temmuz şehitleri binası antares avm karşısında değil mi arkadaşlar bilen çok acil yazabilir mi?
-
@gazot evet
-
@Muhalba hocam özelden yazamiyorum size beceremedim bir turlu siz yazabilirseniz yarın haberlesip taksi ile gidebiliriz.
-
Ben de yola çıkıyorum hadi rastgele
-
Yarın kızılay meydanından milli irade binasına kadar taksiyle gidecem bana ortak olmak isteyenler ulaşın lütfen
-
sabah kizilaydan etlik 15 temmuz şehitler binasına gitmem gerekiyor. Eğer yanıma 2-3 arkadaş bulursam taksiyle gidelim(kişi başı 10tl tutar)
Özelden yazabilirsiniz. -
Arkadaşlar kizilaydayim nasıl gideceğimi bilmiyorum milli irade binasına gidecek olan var ise beraber gidebiliriz
-
Herkese başarılar arkadaşlar. Gönlümüze göre olsun inşallah.
-
şu an kızılayda olan var mı
-
Herkese geçmiş olsun. @plansız hocam eyvallah paylaşımlarının faydasını görmedim desem yalan olur