İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Geçmiş olsun arkadaşlar hepinize. Soruları aklınıza gelen tek cevaplarla değil de kısa kısa sorularını da hatırlatacak şekilde paylaşırsanız toparlaması daha kolay olur diye düşünüyorum. Diğer türlü herkesin dediği birbirine giriyor ve soru cevap karmaşası yaşanıyor.
-
@mbguy lm yatık olursa maliye politikası etkinleşir lm dik yanı para talebinin faize duyarlı olmaması lazım
-
@nimesay brexid sorusu
Erginlik kac yasla baslar
Bretten wood
Ramsey vergisi -
ABD 2. Dünya savaşına nasıl katıldı şeklinde sordular galiba. Çok sağolun paylaşım için
-
@mbguy lm tam yatik ve isnin tam dik veya tam dike yakin oldugu egimde genisletici mal. Pol tam etkin ve ya tam etkinilige yakin diye biliyorum
-
Hatırlayan arkadaşlar varsa mevzuat sorularını paylaşabilir mi asıl belirleyici olanlar onlar olacak gibi.
-
@nimesay almanya siyasi
birligini ne zaman tamamladi 1971
Para politikasi turkiyede kimlerdedie (merkez bankasi ve tic bnka yaptim emin degilim ) -
@Estevez bende çok düşündüm lm dik IS yatay olmalı sıfır maliye politikası etkinliği için. Likitide tuzağı dedim en son
-
@nimesay merkez ve mevduat yaptim insallah dogrudur
-
@nimesay 1871
-
@barocan Japonya denizaltısını vurunca savaşa giriyor
-
Zorunluluk hali,12 yaş,12 yıl,
-
Stanby 18 ay mıydı 36 mı
-
Mezuattan hatirladiklarim mülteci statüsü verilebilir ülke hangisi? Avrupa konseyi ulkesi oldugu icin gurcistan yaptm hangisi daha ayricaliklidir vardi. Uzun donem ikamet izni dedim.
Sinir vizesini sormustu
Vizeye kisitlama getirebilen savas vsden dolayi cumhurbaskani
Turkiyeden yapilan istisnai basvuru gibi birsey vardi sanirim tam hatirlayamadim valilik -
@reagan ben onu bi testte 18 yapmıştım yanlıştı 36 yaptım ama cevabı hatırlayamamıştım
-
Anayasa mahkemesi denetler yabancılar siyasi parti kuramaz
-
@reagan evet ben de oyle yaptim sayistay yapan yoktur umarim
-
@Estevez 36 yaptım sonra 18 geldi aklıma nedense ama değiştirmedim
-
@extraordinary ülkede afgan çok de afganistana gitti aklım gürcistanla arada kalmıştım büyük ihtimalle gürcistan doğru
-
@nimesay anayasa mahkemesi denetler Sayıştay’dan Yardım alır