İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@NYXZ hocam ispatlarıyla birlikte gerçekten yanlış olduğunu düşündüğün soru varsa işini şansa bırakma soru yanlışsa yanlıştır bi önem sırası yok bütün sorular eşit önemde ve puanlı başkası belki başvurur başvurmaz güme gider sorun başvurunu bugün tamamla bence yarına bırakma!!
-
Mülakatı açıklandıktan sonra sonuçlar açıklanır kaldı ki o 45 kişi de sınava girmişlerdir eğer sıralama içindeyse zaten girmezler mülakata bizim için daha iyi birşey
( şu an için en doğru şey bu durum) o kadar itirazdan sonra stagflasyon sorusunun cevabını değiştirirler ıs-lm ve dışlama etkisi soruları iptal olup 98 soru üzerinden sınavı değerlendirirler. Tekrar söylüyorum 78-79 da taban puan olacaktır. Sınav kolay diye bişi de yok ayrıca guy sınavından örnek vercek olursam bakın bundan önceki sınav sorularına zaten 100 sorudan 50-60 tanesi çıkmış soruların aynısını soruyolar bu sınavda üzerine ilave 20 yapan mülakata gidiyor demek istediğim sınav kolay gözüksede en iyi yapanlar bile gözden kaçırma tekrar düzeltme ya da sınav heyecanıyla ile yanlış yapmışlardır. Bazıları da bir arkadaşım 100 doğru yapmış demişler zaten yanlış olan 3-4 soru var nasıl hepsini doğru yapıyolar bu da enteresan herkese başarılar -
@Estevez hocam ben şu an soruları müsvette bi kağıda hazırladım dilekçeye geçirecem bu itiraz dilekçesi maktu olarak da olur mu göç sitesinden indirmek suretiyle yoksa kendim boş bi a4 e mi yazmalıyım ve gerçekten yanlış olduğunu düşündüğün bi soru varsa söyle ekleyim benim için farketmez parası isterse 10 soru itiraz ederim soru gerçekten yanlışsa?
-
@NYXZ hocam bende anlamıyorum gerçekten bu olayı. Son sınavda 100 küsür kişinin kaldığı mülakat 71'le kapattı. Şimdi 800 kişinin kaldığı mülakat 85 ile kapatır diyorlar. Tamam öbürüne göre kolaydı falan ama bu harbiden gerçekleşirse yazık o mülakattan elenecek 600 kardeşe.
-
@aksu8935 cok güzel bi yere parmak bastin, 100 yapan adam nasil oluyordu, cevabi yanlis olan soruyu yanlis isaretleyebiloyor?? Yoksa yanlis yapacaklarini mi tahmin etti, insan üstü oluşunu kanitladi veya sorular mi verildi? Bu da ayri bi konu
-
@ubeyde belki de 99 yapmıştır ama yanlış yaptığı soru kesin iptalliktir 100 saymıştır
-
@İbbfli19 Yani benim baktığım iptal edilebilir dediğim sorular da genelle aynı. Tam dışlama , Vergi yükü, stagflasyon, Is-Lm soruları siteden dilekçe indirip yazmak daha doğru orada kendileri tablo şeklinde yapmışlar çünkü.
-
@ubeyde bana da garip geldi Adam yanlış soruları iyi sallamış o zaman
-
@Estevez tamam ben 3 soruya itiraz ediyordum bilmiyorum vergi sorusu bana doğru gelmişti literatürde olmasa bile tanım olarak ortalama vergiyi veriyor genel anlamda ortalama bi şeyin tanımı gibiydi o yüzden ona ne yazacam dilekçeye iptal gerekçesi olarak ekleyim ya da burada nuzun olur hangi kaynaktan kaçıncı sayfadan alıntı yapayım soruya ilişkin bi de her soru için ayrı tablolu dilekçe mi olmalı?
-
@İbbfli19 vergi sorusundan iş çıkmaz da diğerleri potansiyel itiraz konusu olabilir
-
bir önceki sınav zordu, bu sınav nispeten kolaydı ama her iki sınav sürekli eleştiriliyor.. bir önceki sınav zordu böyle sınav mı olur bu sınav da basitti çalışanla çalışmayan ayrılmadı diye.. gerçekten kimseye yaralınamaz onu gördük mesela bu sınav bir önceki gibi zor olsaydı listeye girecek kişi sayısı 250 yi geçmezdi o zaman da böyle zor sınav mı olur diye şikayet edeceklerdi.. yanlış soruları ya da yanlış oldugunu düşündügünüz sorular bazında degerlendirmiyorum kolaylık veya zorluk açısından
-
@İbbfli19 dostum mesaj kutuna baksana bir
-
https://drive.google.com/folderview?id=134r28E8OfqvVnjetU_o5MbI1SxEXatC5 itiraz dilekçesi örnek
-
@İbbfli19 o soruyu ben de ortalama yaptım ama konuşuldu diye dedim yoksa bence de bir şey çıkmaz
-
İtiraz dilekçesi nereye gönderilecek arkadaşlar , adresi atabilir misiniz
-
@gencbiraday T.C. İç isleri bakanligi göç idaresi genel müdürlüğü çankaya /ankara yazman yeterli olur diye düşünüyorum. Ben öyle yazdim . Postaci anlar. Sonucta bir tane ic isleri bakanliği var
-
@varol tam adreste Yenimahalle felan diye geçiyor ama
-
@gencbiraday o kadarini incelemedim sorun olacagini sanmıyorum
-
@gencbiraday sorun olacağini sanmak istemiyorum:)
-
Net bilgisi olan varsa adres için atarsa sevinirim itirazı yapcam