İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday Çamlıca Mahallesi 122. Cadde No:4 Yenimahalle/ANKARA
-
@Ertuğrul-Bey arayıp sorsak mı ki
-
@İbbfli19 Neyi soracaz anlamadım dostum.
-
@gencbiraday stagflasyon ve ıs lm sorularına mı itiraz ettiniz galiba
-
@Ertuğrul-Bey açık adresi mi yazmak zorundayız yoksa sadece içişleri bakanlığı göç idaresi genel müdürlüğü mü?
-
-
@İbbfli19 açık adresi de yazın kurum adını da gönderirken.
-
@Ertuğrul-Bey ıs lm ve dışlama sorularına itiraz ediyorum 2 si de iptal olcak
-
@Ertuğrul-Bey ben stagflasyona da ya cevap anahtarı değişmesi için ya da iptal olması için
-
3 soruya itiraz ediyorum ıs lm stagflasyon tam dışlama
-
@gencbiraday teşekkürler inşallah olur ya.
-
@İbbfli19 Size de teşekkür ederiz. İnşallah iptal olur.
-
@NYXZ vergi erozyonu sorusuna katılmıyorum bence diğerlerine nispeten daha anlaşılabilir bir soruydu ancak diğer soruların yanlışlığına katılıyorum. Nasıl saçma sorular anlamıyorum hocam stagflasyon sorusu da öyle hangi okula göre soruyorsun madem işsizlik azalacak neden stagflasyon diye soruda belirtiyoruz ki.
-
@artıkolsun vergi erozyonu ve ort vergi net sorular hocam
-
@Ertuğrul-Bey arkadaşlar aklınızda başka soru varsa ben de itiraz edebilirim
-
@kemankeşş kesinlikle hocam ben de öyle düşünüyorum. bence stagflasyon ıs lm ve tam dışlama soruları kesinlikle hatalı. forumda yazılanları şaşkınlıkla okuyorum diğer sınavda mülakata kalmış biri olarak. bu sınavın 76 üstü ile kapatması bana imkansız gibi gelirdi. sizin bir tahmininiz var mı
-
@artıkolsun bana göre tam dışlama da doğru ama itiraz yoku açık tabiki
Stagf ve ıs lm en fazla bu iki soru iptal olur diy düşünüyorum -
İtirazı yaptım herkese hayırlı olsun 2 tane akademisyen ıs lm ve dışlama sorularının iptal olması gerektiğini belirtti ve bunlara itiraz ettim , hazır dilekçe hala mevcut itiraz etmek isteyen mailini atsın Göndereyim
-
@kemankeşş hocam tam dışlama sorusunda çok fazla anlam karışıklığı var. Para talebi faize duyarlı değilse demek, duyarsız demek değil midir allah aşkına özgün soru bankalarında hazırlanan kalitesiz sorular gibi olmuş
-
Bi arkadaş philips eğrisi yazmış yanlış olabilir diye hangi okula göre olduğunu sormadığı için evet okullara göre farklı analizleri var ama enflasyon beklentileri değişiyorsa diye sorulan soruda dolaylı olarak moneresitti ifade etmiyor mu çünkü moneteristler öğle diyordu adaptifte enflasyon eklentisi değişirse kısa dönem philips kayar diye?