İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Çıldırıcam ya, kafamda sürekli şu kadar kişi şu kadar doğru yapsa diye hesap yapıyorum farkında olmadan. 76-78 diyenler, 83le kapatır diyenler. Tam aradaki bizler için kabus gibi geçecek şu 2 hafta. Akıl sağlığımı korumak için gözden çıkarmaya çalışıyorum o da olmuyor. Allah yardımcımız olsun. 81 ile ödüm kopuyor. Ama hissettiğim 82 83 arasında kapatacağı. Sanki o aralıkta yığılma var. İptal ya da revize olursa belki bi ihtimal değişiklik olabilir. 85le falan kapatıyomuş jdjd töbe ya Rabbim. Sen aklımıza mukayyet ol. 70 alsak yeter dediğimiz sınavda konuştuğumuz puanlara bak. Bu kadar rezil bi sınavı hazırlamayı nasıl becermişler valla hayret. Ne seçici ne ayırt edici, soruları yanlış. Mevzuat dediğin 1 kez okuyan herkesin yapacağı tarzda, muhtelif dediğin dalga geçer gibi. Alan desen doğrusu yanlışı belli değil. Ne alan çalışan ne mevzuat çalışan sıyrılmadı sınavda. Daha kötü bi sınav olamazdı.
-
@Gülbeşeker Sormayın hocam 80 ile sınırdaymışım gibi hissediyorum sinir stres tavan yaptı bu süreçte çevreme bile o kadar yabancılaşmışım ki umarım yüz güldürecek bir puanla kapatır
-
beklemek zor birde mülakat sonucu bekliyorsanız. inşallah burdaki herkes bu heyecanada ortak olur. benim kritik eşiğim 80 , şahsen hala sınavların 1000 kişi arasında geçtiğine inanan klasiklerdenim. ama sınav zor yahut kolay olsada ..giren kişinin sınırlılığı kısmen rekabeti düşürecektir. umarım tahminim doğru çıkar bu heyecanlı bekleyiş umutlu bekleyişe döner.
-
Ben de 3 soruya(sizin de belirttiğiniz sorular)itiraz için dilekçe göndermeyi düşünüyorum,bilgisi olan birisi izleyeceğim yolu açıklarsa sevinirim
-
@economicus bilgisi olup şansı yaver giden sıyrıldı.
-
@kemankeşş valla biraz daha uğraşsınlar da madem 90üstü puanla ilk 100e giremeyelim
-
-
@tobinq hocam sitede hepsi yazıyor ordan bakabilirsin . Nasilsa herkes itiraz ediyor ben etmesem de olur diye dusunmeyin çünkü soruların yanlış olduğu düşüncesi sadece iktisat ve maliye bolumunde ayni sorular .mümkün olduğunca çok kişi itiraz etmelidir nedeni ise şu bu akademisyenlerin profillerini az çok tanıyan birisi olarak aynı sorularda fazla itiraz sayısı olmadığı takdirde sadece is lm sorusunun iptal edilceginin kanaatindeyim.
-
Tamam ulaştım bilgilere sitede varmış.Yarın genel müdürlüğe ulaştırırım itiraz dilekçemi
-
İtiraz edeceğim sorular 31,57 ve 60 B kitapçık
-
@marshalerner Hocam YSK'nın sınavına benzetiliyor orda da yüksek kapatmıştı, yapılabilir bi sınavdı bu kaybedersem çok üzüleceğim
-
Arkadaşlar kasımdaki ilgoc icin de forumdaki anket gibi bir anket yapilmis miydi? Ona bi bakmak istiyorum varsa.
-
@menizarar1 82 ile umutsuzum
-
@bulutsuzgünler ben de 82 ile aynı durumdayım benim şansıma 83 le kapatır diye korkuyorum
-
@economicus hacim kendine bir hafta kafa izni ver sonra guya basla her ihtimale karsi eninde sonunda gelecek guy da sonuçta
-
@İbbfli19, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Estevez tamam ben 3 soruya itiraz ediyordum bilmiyorum vergi sorusu bana doğru gelmişti literatürde olmasa bile tanım olarak ortalama vergiyi veriyor genel anlamda ortalama bi şeyin tanımı gibiydi o yüzden ona ne yazacam dilekçeye iptal gerekçesi olarak ekleyim ya da burada nuzun olur hangi kaynaktan kaçıncı sayfadan alıntı yapayım soruya ilişkin bi de her soru için ayrı tablolu dilekçe mi olmalı?
Ortalama vergi oranı ise, toplam ödenen verginin toplam gelire bölümü ile bulunan orandır. tanım ortalama vergi ORANINI veriyor soruda soruyu hazırlayanlar ORTALAMA VERGİ YÜKÜ DEMİŞLER YANLIŞ BU ŞEKİLDE DİLEKÇEYE YAZABİLİRSİNİZ.
-
@kemankeşş, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@artıkolsun vergi erozyonu ve ort vergi net sorular hocam
KARDEŞ NEYE GÖRE NET bende onu anlamıyorum tüyo mülakat soruları kitabına bak vergi çölü tanımına ve vergi erozyonuna genişliği çok tutarsan çöle döner diyor erozyon aşınma anlamında ikiside tutarlı doğru cevap için
-
@NYXZ KARDEŞ vergi çölünü ilk defa duydum okulda akademik kaynaklarda da karşılaşmadım literatüre bakarsan erozyon daha mantıklı geliyor itiraz edebilirsiniz..
-
@İbbfli19, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bi arkadaş philips eğrisi yazmış yanlış olabilir diye hangi okula göre olduğunu sormadığı için evet okullara göre farklı analizleri var ama enflasyon beklentileri değişiyorsa diye sorulan soruda dolaylı olarak moneresitti ifade etmiyor mu çünkü moneteristler öğle diyordu adaptifte enflasyon eklentisi değişirse kısa dönem philips kayar diye?
Evet kardeş düz mantık düşünürsen fiyat dışındaki değişkenler talep eğrisini kaydırdığı gibi philips eğrisi( enslasyon-işşsizlik eğri üzerinde hareket) bunların dışındaki değişkenler ENFLASYON BEKLENTİSİ haliyle kaydırır onu biliyoruz düz mantık ama ben doğru yaptığım için demiyorum soru saçma detay bilen için yoksa düz mantık işaretleyip geçti herkes
2. si libareller sınırsız özgürlük - liberaller eşit ahlaki değerlere sahipmiş ilginç geliyor eşit ahlaki değerden kastın ne cevap düz mantık sınırsız özgürlük anladık -
@aksu8935, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Minimalist 83 ile umutsuzum
Saçmalamayalım lütfen