@Manchester abi hadi ıs lm ipta ettin diyelim ulan tam dışlamada neden değişmez iptal edilir baştan aşağı saçmalık sınavda doğru yapan elendi yanlış yapan önüne geçti
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Manchester abi hadi ıs lm ipta ettin diyelim ulan tam dışlamada neden değişmez iptal edilir baştan aşağı saçmalık sınavda doğru yapan elendi yanlış yapan önüne geçti
-
@Manchester benim bu soruların hepsi yanlışti zaten neden listede yokum ya
-
@nairu b grubumuydun sen
-
@errayn yeni listede belki yanlışlık duzeltilmis olur diye umutlanmaliyimiyiz?
-
@law evet o iptal
-
Ne yanlışlığı var ki arkadaşlar listede ?
-
@Semihylc doğrusu 83ten fazla olup iptal edilen soruları da yanlış yapmış olmasına rağmen listede adı olmayanların yanlisligi
-
sonuçlar sitede..
-
@angaralıı aynen hocam b
-
Birisi dün öğrenip buraya yazıyor . Yani anlam veremiyorum gerçekten . Herkesin bir yerlerde bir şekilde adamı var . Dusuk alan arkadaslar da üzülmesin zaten bu yarışın içinde mülakat dan elenmek daha kotu inanın ...
-
82 doğru ile kazanamadık hayırlısı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
@nairu bende b grubuydum b grubuyla alakalı olabilir ben eminğm çünkü
-
@bybredd sınav sonucuna itiraz edilebiliyor mu ben iptal edilen soruları yanlış yaptım hiç bosum yok eminim 1 bos yazıyor şuursuz ruh hastaları bi sinavin altından kalkamadilar
-
@nimesay yanlış da olsa etseler yine işe yaramaz her oyun dönüyor . Kurum yanlışı doğru kabul eder çok iğrenç bir sınav oldu yani gerçekten rezalet şu puana bak sorulara bak şaka gibi .
-
Aybu sitede aciklandi
-
@bybredd bu sınavda da biseyler döndü eminim inanılmaz ya nefret ettirdiler azmetmekten
-
Beklediğimden çok düşük geldi,en az 5 net yanlış hesaplamışım ilginç bir şekilde.Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
1 soru ile kaybettim.
-
@tobinq kaçtı hocam puanınız
-
Göç idaresinin sitesinde de yayınlandı tc kimlik numarasıyla da bakılıyor ayrıca listeyi de yayınlanışlar