İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Facebook gurubu beni yedi. 85 86 kapanır deniliyor
-
@sufi yok artık daha neler abartı olmuş neye dayanarak bunu söylemişler anlamıyorum
-
Dershane hocam söyle söyledi aynen yazıyorum:
En kötü ihtimale göre;
90 üstü 50 kişi, 87-90 120 kişi, 85-87 150 kişi, 83-85 180 kişi, 80-83 200 kişi kalan 100 kişi 80 altı kaçta duracak bilemezmiş. Yani en kötü 80 dedi.85 ile kapatır diyenlere aldanmayın. Allah isteyen herkese mülakat görmeyi nasip etsin umalım ki -
@marshalerner Amin.
-
@NYXZ teoride yazılanlar doğru fakat sorularin gönderilmesi incelenmesi ve açıklanması geçen sinav toplam 5 gün sürdü
-
@sufi böyle bir ihtimal olabilir mi gerçekten
-
@marshalerner yani en yüksek mi 80 hocam
-
@marshalerner hocam mantıklı olan bu zaten. Hayatında ilk defa kurum sınavı gören gider 85-86 tahminini yapar. Hocanız güzel analiz etmiş, en kötü senaryo 80 demiş. Bence en kötü senaryo 79, verdiği puan aralıkları da çok mantıklı.
-
@law 800. Kişinin 15 yanlış yapması imkansız. Daha fazla yanlış yapılması kanaatindeyim
-
@law hocam boyle bir ihtimal olamaz tabi. Bir de facebookta 85 86 tan bahsedenler ironi yapmis bence ciddi degiller yani. Ciddi olsalar dahi ciddiye alincak gibi degil, ki yuksek kapatacagini bekleyenlerden oldugum halde 85 bana komik geliyor
-
@sufi inşallah hocam
-
@Minimalist inşallah hocam
-
Eğer sınav gerçekten 80 altı kapatırsa şu 85-86 diyenler bizi kanser ettiğiyle kalacak gerçekten
-
70le kapatacak 800 kişi barajı gecemeyecek bu sınavda millet sallıyor.
-
@law hocam ben bile 82 ile stres yaptm bekliorm ki aciklansin oyle mulakata hazirlanaym
-
@rabia89 benimde iptalsiz 82 ama stresten öldüm 85-86 nedir ya
-
@idarii ablacım mesaj atacaktın, silinmiyo da ileti. Tüh XD
-
Arkadaşlar yormayın artık strese gerek yok, kim ne demiş ne yapmış ,88 90 yapmış 85 le kaptırmış, uçmaz o kadar , nasibi olan herkes aldı alacağını gerisi için yapacak bir şey yok. Bencede 79 u görecek , hakkımızda hayırlısı. ( Her nasip kendi zamanına esirdir.)
-
@law benim de iptalsiz 81 ama 82 83 bandında kapatacağını düşünmekle beraber mülakata da kalacakmışım gibi hissediyorum inşallah hepten sıyırmayız kafayı.
-
@Willsmithh teşekkürler hocam