İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@law Hocam yeni bir puan tahminini sitenin kaldirabilecegini sanmıyorum,herkes fazla gergin
-
Yok yetişirse diyor zaten yetişmezse 1 2 güne sarkar heralde ama büyük bir aksilik olmazsa bu hafta açıklanır gibi duruyor herkese hayırlı olur inşallah
-
@Gülbeşeker bencede kimse bu konuda yorum yapmayacak artık ancak bu 84 yalanlanmış oldu iyi oldu
-
@Gülbeşeker aybu halletti gerginligi, millet pammmık gibi olmustur.
-
84 le kapatmadı diyor yani galiba dimi aybü ?
-
@law Ya siteden uzak kaldım iki gündür kim 84 'e inandı yaaaa? Vur dedik öldürdünüz
-
Arkadaşlar burada çene çalacağımiza twitterda gündemde olan tagımiza gelin sonucta bugunde aciklansa yarinda aciklansa 4 kişiden 3 ü üzülcek 1 i sevincek
-
@davinci1 evet hocam çok haklısınız. Arkadaşlar twitter etkinliğn tag bu #İİBFye5000Guy
-
@gencbiraday sanırım o anlama geliyor yani inşallah öyledir
-
İtiraz edilen sorular sonuçlanmamış ki 84 ile kapatsın
-
84 le kapasa boyle yazmazdi demi aybu
-
@hayırlısı035 başkan sosyal medya disinda baska bir yol varmi etkinlik icin, kapattim sosyal medyalari hep, biraz sosyallesmek icin.
-
@adam-simith dostum evham yapma itirazlar onaylanmadı diyor daha süreç devam ediyor rahat bir uyku çek bu gece sabah ola hayrola!
-
Hergün şu başlığı sessizce takip ediyorum belki faydalı mevzular konuşulur istifade ederim diye fakat plansız nickli hoca ve birkaç kişi hariç 200 sayfadır yazılan hiçbir şeyin faydası yok evet hiçbir şeyin. Goygoy, sataşma, susturma suçlama, laf yarıştırma, tahmin, müneccimlik, hava atma vs vs. Kaybolan zamanımızın üzerine hep beraber soğuk su içelim yazıktır. İş bu entrye de faydasız demek mümkündür
-
@karhan bişey sorabilir miyim harbiden merak ederek soruyorum ama yanlış anlamayın. Mesela nedir faydalı konu size göre? Başlık il göç uzman yrd 2020 başlığı. Ne konuşulsa faydalı kategorisine girer sizce?
Kimi tahmin yapıyor, kimi kafaya o kadar takmış ki (misal ben, birkaç arkadaş daha vardı) rüyasında görüyor, kimi süreçlerin bıkkınlığından burada tartışıyor (ki tartışma ortamıdır forum dediğimiz şey). Ne yapalım ne yapsın insanlar gerçekten siz söyleyin faydalı olacak bir konuyla gelin il göç başlığında onu konuşalım. -
@aryastark
Çok haklısınız aryastark. Bu başlıklarda aşağıdaki gibi şeyler konuşulmasını anlamsız ve gereksiz buluyorum. Ben bu başlığa bu alımla ilgili stres yaşıyorum, rahatlayım diye giriyorum. Tabiki kavga olmalı, evham olmalı, kaos olmalı, stres olmalı, ortam gerilmeli.Yoksa bu gerginliğimiz, bu stresimiz nasıl son bulacak değil mi?1- Meslek ile alakalı teorik ve pratik bilgiler
2-Mülakat süreci ile ilgili deneyimler
3-İş tatmini ve diğer mesleklerle olan kıyası
4-İşin zorlukları-kolaylıkları
5-İtiraz edilen sorularla alakalı istişarelerBaşlıkta yukarıdaki tarzda konuların konuşulmasını isteyen başta @karhan olmak üzere, kim varsa kınıyorum (!)
-
5 numaralı konu zaten 8 şubattan hemen sonra gündeme girdi 1 hafta kadar konuşuldu.
1,3 ve 4 numaralı konular ise mülakat sonuçları açıklandıktan sonra konuşulacak konular sanırım değil mi? şuan o aşamada değiliz. ama tabiki yine de konuşulabilir.
2 numaralı konu zaten yarın öbür gün taban puanlar açıklandıktan sonra gündem top 1'de yer alacak merak etmeyin.
gerilmenize gerek yok konuşulan konuların %75inin normal olduğunu söylüyorum sadece. -
@aryastark
Siz neyin ne zaman konuşulacağına ve ne kadar gündemde kalacağına karar verdiyseniz o zaman bırakalım o beş maddeyi sizin istediklerinizi konuşalım tüm forum ahalisi olarak Benim gergin olduğumu nereden çıkardınız onu da bilmiyorum ama hoşunuza gitmeyen şeyler yazılınca karşı tarafı gerginlikle falan itham eden birisiniz sanırım
Mülakatla, süreçle ve işle alakalı bir şeylerin konuşulması için illa sonuçların açıklanması ya da mülakatların açıklanmasının beklenmesine gerek yoktur. Sınavı çok iyi geçen insanlar mülakata hazırlanmak isteyebilir, bilgi toplamak isteyebilir, daha önce mülakat tecrübesi olanlarla konuşmak isteyebilir ama sürekli kaos, stres, gerginlik olduğu için insanlar yazmaya korkuyor artık şuraya. Lütfen nelerin ne zaman ve ne kadar konuşulacağına tek taraflı karar vermek yerine herkesin bu ortak platformu kullanma hakkına ve bakış açısına saygı duyalım. Benim tek istediğim bu. Ne zaman bildirim gelse kavga, stres, evham.. -
@aryastark daha kaç konuya atlayacaksınız artık rahatsızlık veriyorsunuz azıcık kesin sesinizi
-
@enjoythesilence bunlara ben karar veriyorum dedim mi iletilerimde? ben zaten 10 gün önce girdim foruma. aksine tüm forum ahalisine karşı tepki gösteren arkadaşınızı koruyan sizsiniz, ama avukatı mısınız tarzı şeyler tabiki yazmıcam.
2.paragrafta söylediklerinizde haklısınız deyip konuyu kapatıyorum zira gerçekten süreç zaten başlı başına yoruyor insanı.