İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@malik ne diyeceklerdi ki kardeşim
-
@kartalyürekli bende 83le inanmak istemiyorum ama yüksek kapatacak hissi taşıyorum umarım yanılırız ve çok daha düşük kapatır hayırlısı olsun
-
@aksu8935 biri ortaya bir sayi atiyor kurumda onu yalanliyor demekki ortaya atilan sayi dogru degil
-
Kurumun açıklaması 84 ile kapattı söyleminden sonra yapıldı. İnsan düşünmüyor değil acaba içeriden bilgi mi sızdı da kurum “deli birinin yorumu”nun ardından etkiye tepki olarak açıklama yapmak durumunda kaldı? Çoğumuz yorumu ilk görüşte kendi sitesinden bakıp sahte yorum olduğunu anladık , peki kurum niye bu yorumu böylesine dikkate alıp açıklama yapma gereği duydu? Kafayı yedim sanırım artık, neyse iyi geceler arkadaşlar yarın ola hayrola..
-
@marshalerner dostum iptalleri noluyor hiç bir soru iptal olmamalı mı oluyor tam sayıyla kapattıysa?
-
@marshalerner bu ihtimal işte uykuları kaçırıyor
-
@Manchester en az 1 sorunun iptal olacağını düşünüyorum. O yüzden tam sayıyla kapatma ihtimali yok. 84ü gören küsüratini da görsün
-
@MartinLuther senin tez mantıklı geldi bana 84 ü birisi yazdı ve apar topar duyuru yapıldı demek ki bi iptal durumları kaldı onlar da kesinleşip puanlar kesinleşecek tabi bu sadece bi ihtimal kesin bir şey yok şimdilik
-
Bugün çilemiz bitecek inşallah
-
Bugün açıklansın bitsin artık..
-
Herkes için güzel bir gün olsun.
-
Açıklansında herkes artık öğrensin çünkü bu 84 le kapattı muhabbeti herkesi ister istemez gerdi , tabi sırf ortalık karışsın diye yaptıysa da yazıklar olsun o insana ...
-
@gencbiraday süreç tamamlanırsa akşam üstü açıklanacak demişler. Yine kesin değil yani. Yine muallak
-
@misiko %95 bu akşam açıklayabileceklerini düşünüyorlar demekki ki bu kadar sabırsız kalabalığa net tarih verme cesaretinde bulundular hocam
-
Abi 84 nedir ya .
-
Aslinda şöyle birsey olabilir eger 3 soru iptal edilirse 81 dogru 83,5 puan 82 dogru 84,5 puana denk geliyor yani 81 dogru ile 83,5 puanla kapatabilir tabi 3 soru iptal olmasi halinde.
-
@bybredd bence kurum açıklamayı bu muhabbet üzerine yaptı. 84le kapatmadığı için ortalığı sakinleştirdi bana kalırsa. Herkes üniversiteyi etiketleyip arayıp soruyodu çünkü.
-
@misiko iyi de dostum daha önce de puan tahmini oldu böyle bir durum yaşanmadı sıkıntı olan taraf bu yemin ederim 83 dogrum var çıldırcam
-
@aksu8935 ya da gerçekten puan muhabbeti ile alakası yok açıklamanın. Benim de puanım o civarda büyük sıkıntı şuan.
-
@misiko çok ilginç ya ruh sağlığımızı yitirdik resmen arkadaş nelerle uğraşıyoruz eğer ki 84 ile kapadığı sızmış olsa aybu daha sonra tepki almamak kendını korumak ıcın acıklama yapmazdı demek ki yalan habere karşı yaptı