İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aksu8935 ayrıca açıklama yapan arkadaş çarşamba günü kesin açıklanacak da diyordu eline yüzüne bulaştırdı aybu o yüzden açıklama yaptırmıştır belki
-
84 le kapamis olsaydi aybu aciklama yaparmiydi asilsiz haberlere itibar etmeyiniz diye
-
Artik aciklansa da ders calisma surecine konsantre olsam il goc sinavindan beri kitap acamadim motive olamiyorum bu aksam bu stres insallah hepimiz icin hayirlisiyla son bulur
-
79-80-81 ( 84 ???) 45 kişi önceki sınavdan atanıp önümüzden çekilirse buralara iner. O 45 kişi yüksek yapmış bu sınavda.( mülakata katılan 190.. kişi yüksek yapmış).
-
@harmanHH Kasım sınavını kazanıp bu sınavdan 81, 84 yapan arkadaşlarım var yani 84 le kapatmasını aklım almıyor ama şöyle ki 3 soru iptal ise gerçekten 81 doğru ile de kapatmışsa Buda 84 civarına denkgelir ve doğru olabilir
-
Ki 81 doğru da kalburüstü 4000 kişi içinde normal bence hayırlısı umarım doğrularımızı tam hesaplamışızdır şok olmayız
-
Dün akşam yazılan 84 yazısının ekran görüntüsü veya tam metni var mı?
-
Akşam ola hayrola... Aybü insallah açıklar bugün. Yetistiremezlerse bile yapılan tivıtır açıklamasından sonra fazla uzatmazlar süreci, bu hafta açıklarlar kanaatindeyim.. bize sabretmek düşer..
-
@locke yok hocam yani ne niyetle söyledi nasıl söyledi bilmiyorum ama ortalık fena halde karıştı normalde kimse itibar etmezdi ama bu defa Farklı şeyler oluyor sanki
-
@gencbiraday acaba çok mu rahatsız etti herkes ondan mı açıklama yaptılar. 84e inanmak istemiyorum
-
Benim görüşüm optikler okunmuş olabilir ve sadece hangi sorular iptal olacak ona karar verip açıklayacaklardır.Zaten açıklamada dikkat ederseniz farklı platformlar da dolaşan haberlere inanmayınız diye açıklama yapılmış.Sistemde veriler yüklü olduğunu düşünürsek zaten iptal edilen yada şık hatası varsa düzeltildiği vakit direk ortalamalar da oluşur diye düşünüyorum.
-
@Semihylc yani iptalsiz 84 iptaller ile 85i geçiyor:/
-
Arkadaşlar sadece bir an durun ve kendinize şu soruyu sorun allah aşkına ya. İL GÖÇ gibi bir sınav 84 ile kapatabilir mi?? Daha kendinize sorarken saçmalığı farkedeceksiniz.
İl göç
84
ile kapatabilir mi...............??? -
@law iyi de o puan ve söylentiler için asılsız diyor duyuruda bu 4 5 saat nasıl geçecek tabi o da sonuçlar yetişirse
-
@aryastark mantığımızı kaybettik artık korkudan
-
@Lora tek temennim bu benimde
-
@law 84 doğruluğu yok ki hocam biri geldi bi taş attı dünden beri bizi gerdi başka olayı yok.Kurumda bunu farketmiş ki hemen açıklama yapma gereği duydular.
-
Arkadaşlar kasım sınavında 74 le mülakatlara kalmistım bu sınavda 81 doğru (iptal olmadigi varsayimi altinda) ile yerimi aldım.Diyeceğim odur ki çevremdeki yüksek puanlı arkadaşlarımdan, sınava giren ilk kez arkadaslarimdan gözlemlediğim kadarıyla bu sınavın maksimum edeceği 78 -79. Delinin biri kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor misali , adamlar asılsız haberlere dikkat etmeyin diye tweet atıyor , adamların bu tweetinden asılsız habere dikkat etmek için bahane arıyoruz. Kendi kendimize bu eziyeti birakmamiz lazim 80 ve üstü bandındaki arkadaslar bence rahat olmalı.
-
@law buna sebep olan Twitterdaki birkaç kişi ve o anketler. Onlar olmasaydı kimse şuan bu durumda değildi. Ben Twitterda önüme gelen anketi işaretleyen bi insanım siz düşünün gerisini.
-
AYBÜ lütfen burdan bizi görüyorsan halimiz ortada. Bugün mesai bitimi açıklayın lütfen. Yoksa insanların psikolojisi alt üst olacak. Bilen bilmeyen konuşup duruyor. Milletin morali bozuluyor. Lütfen bugün yetiştirin ️️