İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Site yöneticilerinden ricam yasaklasınlar beni elimde olmadan yazacağım ayıp olacak not açık adres de vereyim derdi tasası olan gelsin NEYSE kaşıntısı halledelim.
İstanbul-pendik ikamet sıkıntısı olan da özelden yazsın halledelim. Bur da klavye ile olmuyor
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar merhabalar, anlıyorum streslisiniz, sınav sonucu beklemek ister istemez insanı geriyor ancak başlık açıldığından beri böyle can sıkıcı muhabbetler olmazdı, son günlerde artmaya başladı, birbirinize karşı biraz daha anlayışlı davranacağınızı umuyorum, bu durum iletileri okurken bizleri de rahatsız ediyor. Ülke gündemi yeterince can sıkıcı burada bari tanımadığımız insanlar üstünden alaycı vs. tavırlar takınmayalım ki zaten az kalmış olan muhabbet ortamı korunsun, rica ediyorum.
Kolaylıklar dilerim, Allah yardımcınız olsun.Adamı katil eder bunlar hocam sen beni banlıyonmu kovuyon mu napıyorsan yap askıya al hesabı yoksa azımdan istenmeyen cümleler çıkacak baksın herkes yoluna yasaklamazsan yazasım geliyor o yüzden sen kapat hesabı bende siteyi host tan sileyim kafam rahat olsun
-
Burasi Teksas a dönüsmüs $asirdik mi ? Tabiki degil
-
Umarım burdaki bazı insanlarla aynı mesleği yapmak zorunda kalmam, gerekirse onlar kazansın rica edicem
-
@NYXZ bilmediğin bir şeyi öğrettim sana az önce. İngilizcede daha anlamında hiçbir zaman “very very” kullanılmaz. Bilmediğin şeyler hakkında biliyormuş gibi davranmana gerek yok, bilmediğin apaçık ortada.
-
Bu forumun amacı bilgi paylaşımı lütfen kişisel sorunlarınızı yazmayın mesaj atın özelden birbirinize
-
Arkadasim ruyasinda gordu kendisi iibfli deil sinavla alakasi yok 76 ile kapatacagini bombos beyaz bir kagitta gormus ne bileyim sadece ruya yani umutta vermek istemem yazayim dedim ins daha da dusuk kapatr
-
Arkadaşlar birbirinizin kalbini boş yere kırmayın. Sıkıntılı bekleme süreci hepimizi stresli hale getiriyor haklısınız, ancak bu süreçte birbirimize saldırmak çözüm olmayacaktir. Sürekli forumda bir haber beklemek yerine farklı şeylere odaklanın en azından ben böyle yapıyorum.
-
Dostlar forumda kimse sizin sayfa sayfa tartışmalarınızı okumak zorunda değil. Özelde sürdürürsünüz ya da biz bunu sağlarız. Herkese iyi forumlar ve bekleyişinde sabırlar diliyorum.
-
Kasımdaki sinav aklima geldi bu gereksiz tartışma sonrasında. Herkes güzel guzel yardımlaşır sorular paylaşılır ve cevaplanırdı. Az kişiydik herkes sabırlı ve saygılıydı. Sınava giren sayısı arttıkça başlıkta saygısız seviyesiz insan sayisida artıyor. Böyle insanlarla meslektaş olacağız. Allah hepimize sabır versin.
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
i bu gereksiz tartışma sonrasında. Herkes güzel guzel yardımlaşır sorular paylaşılır ve cevaplanırdı. Az kişiydik herkes sabırlı ve saygılıydı. Sınava giren sayısı arttıkça başlıkta saygısız seviyesiz insan sayisida artıyor. Böyle insanlarla meslektaş olacağız. Allah hepimize sabır versin.
dostum daha ilan gelir gelmez sorun oluşturdu bu başlık en başa bakabilirsin ondan kimse soruda paylaşmadı çekildi ne desek zıtta alınıyor kendimi deli gibi hissettim bir ara
-
Dövüşmen guzum
-
@Pirinçkimirinçki başkanım nerelerdesin sen
-
@scofieldmustafa şimdi bana bazı arkadaşlar kızacak belki ama şöyle bir durum tespiti yaptım kendimce ne kadar doğru yanlış sizlere kalmış.Yüksek puan grubunda ki arkadaşlara sürekli bencil egolu vs gibi laflar ediliyor bu sınavlara başvuru konusunda veya başka başlıklarda ama genelde az alım olan ve yüksek puanlilarin başvurduğu yerlerde bulaşan gereksiz sohbet çok çok çok nadir gördüm ama gel gör ki adam yılda 1 sınava giriyor girene kadar herkese bencil diyen adam bi anda gördüğünü ısırma noktasına geliyor bu tespitime sigmiyanlar elbet vardır ama ekseriyetle gözüken bu herkes işi bitene kadar
-
@errayn, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Pirinçkimirinçki başkanım nerelerdesin sen
Selamlar üstad, buralardayım, sinsi sinsi takip ediyorum başlığı
-
@Pirinçkimirinçki en güzeli sonuç açıklansa durulur buralarda
-
@Willsmithh evet hocam bende tam olarak buny yazacaktım ama tekrar kavga çıkmasın diye imtina ettim. Altına imzamı atarım. Örnek kaymakamlık ve hakimlik başlığı.
-
Gs bu akşam yener mi:))
-
Yarın açıklanır mı dersiniz?
-
Evet arkadaşlar haftasonunu da devirdik sabah ola hayrola!