İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@errayn bu sefer ilk siralardan kazancaksiniz insallah hocam sinavi
-
@Gülbeşeker Mevzuat testi çok zor olmuyor dostum daha ziyade seçici birkaç soru oluyor. Onların seçiciliği de 6458 harici olmalarından kaynaklanıyor diyebiliriz. Çoğunluk sadece 6458 e bakıyor. Diğer kanunlardan gelen sorular fark attırabilir ama öncelik tabi ki daha çok sorunun geleceği 6458 sayılı Kanun olmalı.
-
@plansız Çok teşekkürler biraz rahatladım
-
@whshw kardeşim ağzından bal damlıyor
-
@marjinalmaliyt57 Allahtan 87.5 ile garanti belgemiz var
-
Simdi tahminen kaca kadar duser arkadaslar?
-
Listeyi indiren var mı arkadaşlae buraya atabilir mi ?
-
Listeye ulaşamıyoruz nereden baktinız yardimm
-
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yapmasın artık şu sınavı. Hakikaten hep salak salak hatalar yapıyorlar. Bir düşmediler yakamızdan. Şimdi listede olanlar düzeltme olunca listede olamayabilir. Tersi de mümkün.
91.113
91.112
91.1112 olsun eğer 91.111 gerçekte 91.011 ise sıralamaya sınırdan giremeyen biri listeye girebilir. Kim bilir sınav okurken ne hatalar yaptılar başka. Bir gün daha sürsün işin ama tam olsun düzgün olsun.
Listeleri Tuğba Özay mı hazırladı diye sormak istiyorum -
@marjinalmaliyt57 bende var ama paylaşamıyorum
-
Liste Safari’de açılmazsa başka tarayıcıda deneyim mobil kullananlar için.
www.tercihiniyap.net/images/upload/TASYRA_TESYKIYLATLARI_IYL_GOYCY_UZMAN.pdf
-
@plansız sağolun hocam
-
@onuktekin dostum önceki Yanlış birkaç soru varken dahi itirazlarda bi soruyu kabul ettiler sadece burdan kıyas bicilebilir yaa yazık valla nasıl bir aptallık
-
-
@aroma salak bunlar vallahi salaklar billahi salaklar. Kaçıncı sınav bu ama hâlâ en basit işi bile yanlış yapıyorlar.
-
@plansız yok be üstad gezdim tozdum
-
@onuktekin bugün gülen yarın ağlayacak resmen ne diyemeli bunlardaki zciddiyetsizliğe üstüne 90 tl alıyorlar
-
@aroma 90 lira sınav parası üstüne itiraz için 25 lira daha. Hataları da kazanç kapısı olarak görüyorlar. Tam at hırsızı bunlar.
-
Listeyi hazırlayan şahıs
-
@Aslan-Reyiz :)))