İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Listedeyim ama giremeyen arkadaşlara tavsiyem üzülmeden çalışmalarına devam etmeleri neticede listede olsan da çalışmadığın sürece sınavı geçemezsin hakkımızda hayırlısı inşallah
-
@Osabto bu benim de dikkatimi cekti. virgullerle kaciran arkadaslarin sinava girememesine sebep olur yalniz bu durum.
-
@70kuralliii hocam şuan aynısını yaşadım.Sonradan gördüm şükürler olsun.
-
Listede asagi siralamalarda guncelleme olacak arkadaslar cunku ciddi bir hata yapilmis, ornek puani 81.09 olan adaylar 81.9 olarak yazilmis ve liste disi kalmasi gerekirken listeye girmiş, yarin aciklama yapilacaktir, ben sinirda degilim ancak sınırda olan arkadaslar takibini yapabilir
-
anladigim kadariyla xx,0yzt seklinde olan puan
xx,yzt seklinde yazilmis.
bu durumda puani 81,09 olan biri sinava girerken puani 81.7 olan digeri giremiyor. illa vardir diye demiyorum ama hata buyuk.
-
Arkadaşlar böyle bir hata varsa çok büyük bir problem. Hem üniversiteye hem Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne mail atmanızı tavsiye ederim. Şu an telefonla ulaşamazsınız ama mail her halükarda görülür. Bunun yanında yarın ilk iş arayıp bildirmek lazım.
-
81 puanlı arkadaşlar yorum yapsanız herkeste mi hata var
-
@varetopilfredo kesinlikle hocam
-
Listelerde çok hata yapılmış. 0,06 olan 0,09 ile başlayan puanı olanların 0,6 0,9 olarak listeye eklemişler. Liste yarın tekrar düzenlenip atılır. 80-81 arasına düşme ihtimali var
-
@cansuu rica ederim hocam
-
Yediğim yemek kursağımda kalmıştı hatayı söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ben mesaj attım sizde atarsanız sevinirim
-
@BrettonWoods aynen hocam ornegin 81.08 ler 81.8 olarak listede ama 7
81.7 alan listeye giremedi buyuk sorun -
Arkadaşlar hata varsa kesin düzelir.Erken açıklandı.
-
@bynkeynes hocam gerçekten böyle bi durum varsa merkez göç ilanında 90.814 puanımla 90.83 sınırında takılı kaldım. kesinlikle ben de mesaj atmak istiyorum. sınav başvurusu yaptığımız maile mi attınız?
-
@artıkolsun evet oraya yaptım yarında arayalım
-
Arkadaşlar muhtelif konu dediğiniz şeye siyaset bilimi yönetim bilimi uluslar arası ilişkilerde mi giriyor? Girmiyorsa bu yerlerden ortalama kaç soru var? Ayrıyrtten çalışmaya değer mi
-
Sanıyorum bu hatayı üniversite yaptı çünkü sınava dair işler onlarda olduğuna göre listeyi hazırlayıp Göç'e vermiş olmalılar. Rezillik, gerçekten yazık, bir de 90 lira para aldılar, bu basit bir hata değil kim yaptıysa liyakatin yerle bir olduğu bir düzenin ispatıdır ne diyeyim! Şimdi yarın sistemsel hata, yazılım falan derseler daha çok sinirleneceğim!
-
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1215303461849444353?s=19
Pareto üstat rektör kurum ve üniversiteyi etiketlemis. Etkilesim saglanabilir yuklenirsek guzelce. Ihmale gelecek konu degil.
-
Merak etmeyin arkadaşlar, bu ciddi bir konu, listeyi yeniden yayınlayacaklardır.
-
+-200 kişiyi ilgilendiriyor. Listede olup liste dışı olacak kişiler maalesef olacak. Bu hatayı nasıl yaparlar. ,0 ile başlayan puan türü yok