İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Son gün Tahminde bulunalım dostlar, Rabbim yarın yüzümüzü güldürsün
-
Benim Tahminim 77.8
-
@plansız ben sınavın 80 le kapatacağını düşünenlerdinim ama 80.8 olur 80.5 olur orasını bilemem bakalım hayırlısı artık
-
@strtmn Biliyorsunuz dostum, tahminde bulunmak için bazı verilere ihtiyaç var. Son iki yılın puan sıralama bandı nasıl değişti, önünüzden kaç kişi atandı gibi. Açıkçası bunlara hakim değilim o yüzden ne desem havada kalır Gönül istiyor ki 80'i görsün Hatta 78-79'a insin de şey diyeyim: E yani bir zahmet, zaten böyle olması gerekirdi
-
81.8 taşra hayırlı olsun
-
@bynkeynes Vallaha BDDK'ya 800. olarak kalmıştım, bi arkadaşım bankacılık yerine murakipliğe başvurdu, eğer kararını değiştirse giremiyordum Böyle şeylerde nedense kısmetliyimdir, inşallah yine gelir Kısacası yiyecek ekmeğimiz varsa elbet bizim puanımıza da gelecektir
-
Hocalarım açıklandı daha neyin tahminini yapıyorsunuz:)
-
@felix-felicis hocam puanım 81,79 yüreğime indirmeyin orda kalırsa mafolurum onu okurken bile için kötü oldu :))
-
-
@xxx Açıklandı maalesef.
-
81.86 ile kapatmış. Hayırlı olsun girecek arkadaşlara.
-
82 ye kadar iner demiştim tutmuş ama merkezi bilemedik yine 90 üzeri kapatmış herkese hayırlı olsun.
-
Yüksek kapattı ne yazık ki listeye giremeyen arkadaşlarım moral bozmadan çalışmaya devam önünüzde başka sınavlar olacak, en yakın ihtimal şu an biliyorsunuz GUY.
Listedeki arkadaşlarım tebrik ederim, çalışmaları hızlandırma ve sınava yönelik kısma ağırlık verme zamanı. Allah hepinizin yardımcısı olsun. -
81.83 ile giremedim şu sınava yalandan yere başvuran insanlara hakkım zehir zıkkım olsun
-
86 ile basvurdum basvurunuz yapildi dedi maili de gonderdik liste de adimiz yok bu nasil mumkun oluyo
-
@70kuralliii ulan värmis aklim gitti biara
-
Arkadaşlar 86puanla listede adım yok. Baktım ama iletişim numarasını felan göremedim. Nereyi aramam gerek bilen var mı?
-
Listede dikkatimi çeken bir şey var: virgülden sonra sıfırla başlayan hiç bir puan türü yok. Ve benim puanım 90,02341 olması gerekirken 90,23410 yazılmış. Yani olması gerekenden yüksek yazılmış. Başvuru formuma da tekrar baktım doğru yazmışım. Bence genel bir hata yapmış olabilirler
-
İlan metninde göremedim sınavda kaç soru var ?
-
@Osabto gerçekten öyle olmuş hocam. Benimki de 86.03 idi 86.31 şeklinde girilmiş ve listede daha üstteyim. Çok teşekkür ederim içim rahatladı