İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
zamanında açıklayıp hatasız olsaydı keşke şimdi en kötü 1 kişi üzülecek boştan yere
-
@plansız bide bunlar soru hazirlayacak daha hocam, yazik emeklerimize biz herseyden fedakarlik yapalim ders calisalim onlardaki ciddiyetsizlige bak..
-
Listeler siteden kaldırıldı. Yarın düzenlenip tekrar listeyi yayınlarlar
-
@bsknkpss Söyleyecek çok şey var da dostum, devlet üniversitesi burada uygun olmayacak şimdi yapacağım yorumlar ama endişenizde sonuna kadar haklısınız. Bakalım nasıl izah edecekler durumu?
-
@bsknkpss geçen sınavda hatalı 5-10 soru vardı 1'i iptal oldu. Düşünün gerisini
-
@BrettonWoods Allah sonumuzu hayırlı eylesin , bakalim daha neler görecegiz
-
@BrettonWoods hocam öyle bir ihtimal var mı 80,7 de hak kazanamadımm.81 de kalır gibi geliyor bana
-
Böyle bir hata varsa ki var olduğu ortada. Bence Rektör Hattori Hanzo'sunu çeksin harakiri yapsın.
-
@bsknkpss çokta şey yapma hocam
-
@LioN hocam hatayı onlar yapar bedelini biz öderiz aaa unuttunuz mu :)şamar oğlanı iibf
-
Arkadaşlar doğrudan yatırım kanunu pasaport kanunu vs bunlari ayrıntılı çalışmalımıyız? Neredeyse hepsi Yabancılar kanunundan çıkmış?
-
@errayn kardeşim errayn'i kurtarmaya Ankara'ya mi gidiyorsun hadi hayırlı olsun:)
-
@LioN burdayım ben zaten mamakta oturuyorum
-
@Gülbeşeker ayrıntılarda boğulmayın. Sadece yabancıları ilgilendiren kısımlara yüzeysel bakın geçin hocam. 16-17 soru yabancılar kanunundan geliyor
-
@Gülbeşeker ortalama bes soru 6458 disindaki kanunlardan gelir. İyi bir sayi calisin bence. Ama bazi sorular vardi adli bilmem ne kanunundan gelmis sinavda bunlar ne demistim artik orasi sans isi
-
@BrettonWoods Çok panikledim şuan ama yabancılar kanunu çalıştıktan sonra bu seneki soruları çözmeye çalıştım ve hepsi Yabancılar kanunundan kelimesi kelimesine sorulmuş bu yönden biraz rahatladım
-
@LioN ah bi kurtarsam ah :))
-
@whshw Hocam 5 soru iyi bir rakam gerçekten, bakacagım ozaman
-
@whshw sonuç açıklanınca 1 netle kaybettiğini görmemek için her konuya bakmaya varım
-
Listeyi geri kaldırmışlar. Ne ilginc bir sene oluyor. Iptal sorular yanlış listeler havada ucuyor..