TVS İçin Kaynak
-
Arkadaşlar TVS için Nurettin Bilici, Türk Vergi Sistemi ile Sertkan Erdurmaz, Matrah arasında kaldım. Bu kaynaklardan daha önce çalışan arkadaşlar hangisini tavsiye ederler acaba?
Daha farklı kaynak tavsiyelerine de açığım. -
Ben vergi hukuku ile tvs birarada olsun diye 4t aldım şahsen memnun kaldım ama Nurettin biliciyi de herkes tavsiye ediyor.
-
@gençler23
4T’den memnun kaldınız yani. Yeterli olduğunu düşünüyorsunuz.
Teşekkür ederim. -
nurettin bilici nin kitabı biraz akademik kalıyor. kpss ve diğer sınavlar için matrah ı almak bence daha iyi. matrah 4t den daha iyi
-
@SRPR matrahı tavsiye ederim
-
@SRPR dediğim gibi ikisi de var diye aldım bence yeterli ancak başka kaynak kullanmadım o yüzden kesinlikle alın diyemem. Rica ederim.
-
@abdulbakitr
Valla hocam ÖSYM artık akademik felan dinlemiyor, makaleden bile soru soruyor. Gerçekten artık sorulacak soruları kestirmek çok zor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. -
@Marsiyal
Teşekkür ederim hocam. -
@abdulbakitr bende Nurettin i detay sanıyordum guy hazırlayıcı eğitimde baktım ki tvs kısmında hiç bir şey anlatmamış.vuk kısmı normal ama tvs si çöp.
-
halil işgüzer tvs kısmı gerçekten güzel.
-
Benim hocam video dersten izledim kendim not çıkardım basarili öneririm
-
@Willsmithh güncel mi hocam o videolar? Ben 2019 sınava hazırlanırken izlemiştim ama güncellediller mi sonradan bilmiyorum
-
@Estevez güncel hocam ben hala kurum sınavlarına o notlardan çalışıyorum dinlediğim için takılınca acip bakıyorum vergi usul de ufak farlar olabilir yeni değişen yerler var
-
@Willsmithh tamam hocam teşekkür ederim. Ben Safa Sazak hocanın kitaptan çalışmıştım. Soru olarak da konsensus çözmüştüm ama onun da vergiyi gömdüler başka başlıkta
-
@Estevez hocam rica ederim hakimlik için değil ama benim soylediyimmkpss ve kurum sınavları için çok pratik oluyor ama hakimlik gibi sınavlar için özet kalır diğer kurum sınavları için bu kalın kitaplar vs çok gereksiz
-
Vergi tvs için safa sazak hocanın vergi tvs atlasını öneririm.
-
@Aslan-Reyiz evet hocam ondan çalışmıştım. Güncel bir vergi sorusu baktım nette ama pdf bulamadım. Sizin arşiv geniş var mıdır acaba
-
Matrah nasıl sizce
-
-
@Aslan-Reyiz 720 sayfaymış kitap neyse ben yine konsensus 1 tur döneyim sonra diğerlerine genel tekrar yaparım kısaca zaten pazar sınav ama dikkate alacağım hocam tavsiyeni sonradan alırım olmadı. Teşekkür ederim.