Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@ataman, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@hks999 inşallah 1 hafta da olabilir 1 ay da diye lafın gelişi demiyorlardır çünkü bazı kurumlara bakınca 1 aya açıklanması bile çok iyi
Mülakatlar korona sürecinden sonra olduğu için diğer kurumlar kadar kargaşa olmayacaktır bence.
-
@shepherd Umarız öyle olur da daha fazla yıpratıcı olmaz bu bekleme süreci
-
Niye aciklanmiyo bu arkadaslar ?
-
@Legendary1 bildirimi görünce küçük çaplı bir stres yaşadım, açıklandı sandim. 2 Temmuz'da bitti mülakatlar. Bugün 3. Haftası , yanlis bilmiyorsam son alımı 28 gün de açıklamışlar.
-
Ne zaman açıklanacak acaba
Beklemek ne zor -
@KamuMaliyend evet uzun sürdü bayram gelmeden açıklansa keşke
-
@esü
https://www.instagram.com/p/CDJyCHaJj_G/?igshid=tnaj9ypzg27rİstanbul Finans Merkezi ile ilgili görüşülmüş bugün.
Alınacak personelden bahsedildi mi acaba -
Bayram sonrasına kaldı beklemeler...
“Kavuşmak bir uzun sefere kaldı...” misali
-
Sonuçlar açıklansa bile direkt işe başlama durumu yok değil mi? En az kaç ay güvenlik vs. sürer?
-
@Arkenstone
Güvenlik araştırılması kaldırıldı diye duymuştum ama
Belki de kurumun inisiyatifindedir.15 gün içerisinde başlatırlar diye düşünmüştüm ama?
-
Diğer kurumlardan gözlemlediğim kadarıyla ortalama 1 ay sürüyor işe başlama.
-
@Arkenstone arastırma mülakat öncesi yapılıyor zaten artık sonrasında yapılmıyor. Zaten herseyi biliyorlar siz orada otururken. Sorusturma tamamlanıp oyle baslanıyor sonrasında tekrar bir daha yapılıyormu bilmiyorum ancak liste Orusturma imzalama bilmem ne kamuda yavas ilerliyor bu işler
-
Açıklanmayan mülakat yapmışlar
-
Bizde yok mu duyumcu arkadaşlar? İl göçte, kaymakamlıkta sürekli paylaşım yapıyor "duyumcular".
-
Eğerki kontrolör alımına benzer bir süreçte açıklayacaklarsa, bu haftasonu açıklamaları gerekiyor. Kontrolör mülakat sonuçları da 37. gün olan Cumartesi açıklanmış. (Sadece varsayımdır.)
-
@yorgunasker aynı hesabı bende yaptım hocam ama daha erken açıklanmasını da ümit etmiyor değilim. Kurumu arıyorum fakat açan yok şimdilik. Kendi kendime de utanıyorum sürekli aradığım için, eğer arayıp haber alabilen olursa ve burada bizi de bilgilendirirse dua alır.
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu? Ben 2-3 defa aradığım için tekrar aramaya çekindim açıkçası. Unuttular sanırım bizi.
-
Ben az evvel 415 20 54 numaralı telefonu aradım.
Genel Müdürlerin değerlendirmesine bağlı olduğunu, sürecin hangi aşamada olduğuna dair onların da bilgilerinin olmadığını.
İnternet sitesini takip etmemiz gerektiği söylendi...
-
@KamuMaliyend bu surec cok uzadi. Bu aralar kur atagi oldugundan bakanligin ilgilenecegi daha muhim işler var anlasilan. His olarak resmen askerligin son 1-2 haftasi gibi. Askerliktede 5 dk da bir saate bakardik simdide gunde 3 defa buraya ve bakanligin sitesine giriyorum. Olumsuzsada olumsuz olsun ama surekli aklimin bir kosesinde olmasida yipratici oluyor.
-
@ready o kadar haklısınız ki, en çok da belirsizlik yoruyor, yıpratıyor insanı. Bu hafta olur diye diye haftalar geride kaldı ama temenni yine aynı, umarım bu hafta açıklanır artık.