Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@sbf13 hocam direkt sıranızı sorup kimliğinizi açık etmek istemem ama ilk sıralarda mı girdiniz yoksa sonlardan mı. Şundan soruyorum sizden sonra da girmeyenler olabilme ihtimali var mı bu 7 8 kişiye ek olarak
-
@ataman gelmeyenler olabilir hocam ama ben sondan bir önceki gruptaydım benden sonra sanırım bir grup daha vardı
-
@sbf13 tamam hocam teşekkürler
-
Arkadaşlar kurumu dün aradım, açıklanma tarihine dair bir bilgileri olup olmadığını sordum. Komisyon ne zaman onaylarsa o zaman açıklanır dediler; 1 hafta içinde de olabilir 1 ay içinde de dediler. Bilgilerinize.
-
@yorgunasker hocam siz yazınca acıklanıyor hemenlistenin acıklanması için de aramıstınız sanırım sonra acıklandı hemen ben bir hafta diyorum o yüzden
-
İnşallah hocam @sbf13
-
Hazine 5 günde açılıyordu ancak şu an kurum maliye bakanlığı ile birleşmiş durumda, ayrıntı bilmiyorum ama sene başında hazine kontrolörlüğü alımı 25 günde açıklanmış diye duydum. İnşallah bir an önce açıklanır ama hem kontrolörlük 25 günde açıklanması hem de bu alımda çok fazla kişinin alınmasını hesaba katarsak süre 25 gün belki daha fazla bile olabilir. Ayrıntı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
-
Bakanlıklarda çalışan Merkez Kariyer Uzmanların maaş ve çalışma şartları nasıldır bilen var mı ? Aldıkları makam görev vb tazminatlar nasıldır ?
-
-
@alexandro hocam çalışma şartları nasıldır bu konuda bilginiz var mı ?
-
@ataman O sınavı başkanlık yaptığı için ve komisyonlar farklı olduğu için tam olarak karşılaştırma yapılamaz diye düşünüyorum.
-
Ne zaman açıklanir duyumu olan var mi
-
@uengineer hakimlik sayıştay denetciliginden sonra hakları en iyi olan kadrolardır.Ama çok a alım olur ve genel 89 puan artı yds 70 üzeri adayların giriş yaptığı kadrolardır.100 ve üstü merkezi alımlar pek fazla olmaz
-
@zenginmemur p48 değil galiba dediğiniz puan.herkesin kendi alanına göre sanırım
-
@yorgunasker hocam kurumu 4 kere aradım sınav sonuçlarının akıbetini sormak için, derdimi de iyi anlattığımı düşünüyorum fakat telefonu açan kişiler farklı numaralara yönlendiriyorlar ve ben sınav ile ilgili bilgi alacak kişiye ulaşamadım. siz hangi numarayı aradınız acaba ?
-
0 (312) 415 20 54 bu numara hocam @hks999
-
@yorgunasker çok teşekkür ederim. Öğle arasından sonra arayayım bilgi alabilirsem yazarım buraya inşallah.
-
Arkadaşlar 5. arayışımda açtı bakanlıktaki görevliler ve @yorgunasker hocama söylediklerinin aynısını söylediler. Yeni gelecek alımda yds istenecek mi diye sordum o konuda daha kesin bir çalışma yok dediler.
-
@hks999, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Arkadaşlar 5. arayışımda açtı bakanlıktaki görevliler ve @yorgunasker hocama söylediklerinin aynısını söylediler. Yeni gelecek alımda yds istenecek mi diye sordum o konuda daha kesin bir çalışma yok dediler.
Daha ne kadar yardımcı olamazlardı bilemiyorum , ama yine de sağ olsunlar sonuçta telefonuma cevap verdiler ve beni dinlediler
-
@hks999 inşallah 1 hafta da olabilir 1 ay da diye lafın gelişi demiyorlardır çünkü bazı kurumlara bakınca 1 aya açıklanması bile çok iyi