2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Benzer geri bildirimler bana da geldi dostlar.
Sınav sisteminde herkeste durum bu şekilde mi?https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1331866668751081473
-
@mervenil cok tesekkur ederim
-
@paretowilfredo dün öğlen farkettim yakın çevremde ki arkadaşlara sordum onlarda da aynı şekilde.. buraya da yazanlar oldu.. sistemsel bir durum büyük ihtimalle
-
Arkadaşlar Ankara'ya hiç gitmedim sınav nerede olur ona göre kalacak yer ayarlamam lazim bölge olarak mesela
-
@tugceozdmr hocam ben vergi mufettisligi icin 86 puan sinirda sayilabilirim ama monografi cozmeye calisiyorum muhasebem.zayif oldugu icin.sayistaya suan bakmiyorum keza vergi mufettislginden sonra 1 aylik sure olacak onda da hukuk secmistim.guyada konu okuyorum arada eksik oldugum.konulari benimde karman corman yani guya ekstra calisma yapamiyorum
-
@tugceozdmr Yüksek kapatan yerler arasında sakın ola yanılgıya düşüp çalışmamazlık yapmayın. Antalya, Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul ve belki yine 80 üzeri kapatan yerler arasında bir fark yok. Son kişinin puanı üzerinden düşük kapattı diğerine göre daha kolay yanılgısı başarısızlığa sürekler sizi. Lütfen ayrım yapmayın. Size düşen oturup çalışmak. Hukuk bol tekrar, İktisat bol soru çözümü ve hiç bakmadığınız kısımlara yoğunlaşın, Maliyeden de aynı şekilde, Muhasebeden de soru çözün mutlaka. Tarihe de fazla zaman ayırmadan az da olsa bakın. Size panik yapın diye söylemiyorum bunları ama bu yanılgıya herkes düşüyor. İzmir 85 ile kapattı diye kurum sınavında öyle olacak diye bir şey yok. Kaldı ki Antalya çok tutulan bir yer ayrıca son alımda yoktu bunu göz ardı etmeyin. Bu saatten sonra Ardahan’dan İzmir’e Edirne’den Hakkari’ye her yer değerli herkes için. Son İl Göç sınavını hatırlayın. Kimsenin sözde istemediği meslek için sınavın ne kadar yüksek kapattığına bakın. Bırakın herkes bir şey söyler siz sözünüzü sınavda söyleyin. Bunu buradan size yazıyorum ama diğer arkadaşlar da lütfen sözlerimi üzerine alınsın. İyi çalışmalar dilerim. Umarım güzel yerlerde karşılaşmak dileğiyle...
-
Arkadaslar simdi sisteme yeniden baktim ve yazili sinava giris icin tekrar evet yaziyor, duzenlemeler yapiliyor sanirim bir kac gune aciklanacagini dusunuyorum. Bu arada illerdeki puanlama listeleeri de aciklanacak degil mi tecrubeli arkadaslarimiz bilgilendirirse sevinirim
-
arkadaşlar murat güzelli hoca bugun saat 20:30 da sınavın il merkezlerinde olması için twitter da etkinlik düzenliyor hepimiz katılırsak çok iyi olur lütfen destek verelim
-
arkadaşlar bildiğiniz gibi son dönemde ülkemizde koronavirüs vakaları sürekli artmakta.. sınava girecek olanların bir kısmının sınava kadar bir şekilde covid pozitif veya temaslı olması yüksek ihtimal. Sınava da yaklaşık 15 gün kaldığını düşünürsek bahsettiğim durumlarda sınavla ilgili olarak nasıl bir yol izlenececeğine dair bakanlıktan yapılan herhangi bir açıklama ya da duyuru var mıdır? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar hepimizi aydınlatırsa sevinirim..
-
@aytenka hocam yanlış anlaşılma olmasın tabiki sağlık herşeyden değerli kimse riske atmak istemiyor ama bakın şöyle bir durum var sınava 15 gün kala yeni sınav yerleri belirlemek içim bi çalışma yapmazlar yani çok zor bunu yapmaktansa sınavı erteleyebirler bu daha olası bir durum bu ısrarımız inşallah başımıza patlamaz yani son 15 gün kala olacak bir düzenleme değil bu inanın bnde o kadar insan ankaraya gitsin istemem ama koronaya bile razıyım sınav iptal olmasın
-
@swezy kesinlikle katılıyorum ki ertelenirse ne zamana ertelenecegi de belirsiz olur.. malum bir anda kesilmez bu virüs illeti..
-
@swezy sorun çözülmek istense 15 günde de halledilir ama koronaya razıyım sınav iptal olmasın cümleniz bence hiç sağlıklı değil.
-
@extraordinary bence saglıklı.
-
@nic39 ama bu şekilde çok salkım saçak oluyor hes kodu covitli olana seyahat izni vermiyor ne yapacak pozitif olanlar emeklerini çöpe mi atacak hadi Ankara'da oturan biri ve pozitif diyelim o zaman da sınava birlikte girdiği insanları riske atacak. insanların sağlığını riske atacak hiçbir şey mantıklı değil. belki sizin için önemsiz olabilir ama kronik rahatsızlığı olan için koronadan ölme riski çok çok yüksek. umarım kurum empati yapıp bir an önce bir düzenleme yapar
-
@tomjoad gayet yeterlidir, bir kere kpss ye çalışıp 80 üzeri alan bi adam için bu sınav çocuk oyuncağı olur. Ben en son çalışmamı 2017 yılında yapmıştım kpss için, aradan tam bir buçuk sene sonra Duya girmiştim hiç bir kitap açmadan 76 almıştım, rahatla bu sınav kolay bir sınav
-
@buslem haklısınız..
-
@ludwig-büchner İşte zorluğu da burada. Sınavın kolay olmasında
-
@buslem ama sizin mantığınıza göre covid bitmesini beklememiz lazım. Sonuçta en fazla il sayısı artırılır, ancak büyük illere gidebilmek için çevre illerden yine bir seyahat olacak. Günlük hayatımızın bir parçası artık bu hastalık buna göre yaşamalıyız. Üstelik devlet aklı herhangi bir tedbir, yasak vb. koyarsa herkes ona uymak zorunda zaten. Bu aşamayı ,dallandırıp ; budaklandırmamak lazım. Sonuçta sürecin içinde uzun yıllar olan ınsanlar var. Hastalık , belirsizlikten iyidir.
-
@urfaspor63
hastalık belirsizlikten iyidir...
yapmayın hocam allah aşkına. tamam herkes işsizlikten baskılardan bunalmış olabilir ancak bu kadar da değil.
sadece sınava girecek arkadaşlar hasta olmuyor. hasta olan bunu ailesine eşine dostuna da bulaştırıyor. kendim için üzülmem belki o kadar ama benim yüzümden bir sevdiğim hayatını kaybetse ve ben guy olsam her sabah işte masanın başına oturduğumda vicdan azabı duyarım.
insan hayatı hepsinden kıymetlidir. hayat büyük bir hediye hocam.
sınavın farklı illerde yapılması riski sıfırlamaz elbette ancak azaltacağı aşikar.
bu sayede bir kişinin bile hayatı kurtulsa buna değer. o bir kişinin siz veya en sevdiğiniz kişi olduğunu düşünün.. bence sizce de buna değer..
ertelenmesi mantıklı değil ancak farklı illerde de yapılmasını mantıklı buluyorum ben de. -
@swezy ben sizin gibi coronaya razı olamıyorum maalesef. evimde kanser hastası annem var kendi kronik rahatsızlığım var iki küçük kardeşim bir de yaşlı babam var. ki eminim benim gibi bir çok arkadaş var. yaşım 27 yıllardır iş bulma çabasındayım emin olun işsizlikten belirsizlikten benim kadar bıkmamış usanmamışsınızdır. ama sınav için de hastalığı göze alacak değilim. çok yanlış düşünüyorsunuz. 15 gün düzenleme yapılması için az bir zaman değil.