2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yolosapiens yoo 1000 kişinin alınacağından eminiz canım mesela bak şöyle olur zaten 2021 kpss geldi dersler onları da dahil edelim derler bi bakmışsın aylar geçmiş ama alınır tabi mutlaka alınır 2021 2022...
-
@poncik ertelenmesini isteyenler "ileri tarih"teki sınava kadar evlerinden çıkmazlar umarım. 30aydır ilan bekleyen ve onlarca kurum sınavı geçirmiş bizler şuan bu ertelensinciler yüzünden yine hayatımızı erteleyeceğiz. Yazık. Umarım bu sürede daha çok çalışır en birinci siz olursunuz.
-
@poncik
dostum o sınavın ertelenmesi ile bu sınavın ertelenmesi bir değil.
o sınavın ertelenmesi tek bir 500 kişiyi ilgilendiriyordu bu olursa çok daha genel
ayrıca şu anki sebep çok farklı
şu anki sebeple yaşanan bir ertelenmenin iptale dönüşmesi hiçbir bürokratın işine gelmez.
ama erteleme şu an için en mantıklı karar. ülkece hatta dünyaca bir şeyle uğraşılıyor. belli planlara göre kapanma dönemleri belirlenip minimal zararla süreç atlatılmaya çalışılıyor.
o istisna tutulsun bu istisna tutulsun şunlar gidebilsin bunlar gezebilsin diye muafiyetler yaratılarak bi işin içinden çıkılmaz. sen ben sınava gidicem dersin, sınavlar yapılsın dersin, öbürü şu işimizi görmek de serbest olsun der, bi diğeri herkes nasıl olsa evde şu işi olanlar muaf tutulsun ister peki o zaman kısıtlama nerede ?
herkes zor durumda ve hiçbirimiz özel değiliz.
çok şükür puanımız var ve bu ilanların sadece erteleneceği, yani eğer ertelenirse iptale dönüşmeyeceği çok belli, biraz rahat olun ve bu durumun yaşan bu olağanüstü bir dönemin karşı konulamaz sonucu olduğunun farkına varın. -
Hiç gelmeyecek değil. Uzun süre yapılan etkinlik ama kpss yaklaşması birçok kişi duyurusu önceden yapılmasına rağmen puanı yandı. Şimdi ise senin gibi safgiller sınav ertelenince ileri dönemde virüssüz sınav olacağını sanıyorsunuz. Böyle devam ettikçe artık sürece 2021'çiler dahil olur. Kısır döngü...
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sokrates12 Bazı safgiller de kpss'den önce 'hemen ilan gelsin, yoksa hiç gelmeyecek.' 'sınavın üstüne yatacaklar.' diyorlardı.
-
Su surecte yeni olup yasi 23 24 olanlar avantajli sabredebilirler surecte eskiyenlerin tek bir sabrinin kaldigini dusunmuyorum ya . Hem maddi hem manevi bittik cidden.
-
Olacakları söylüyorum şu muradına ermiş arkadaşlara.
İlanlar iptal olmazsa en iyi ihtimalle martta sınav yapilır(korona bitmemiş olur tabiki fakat bu ertelensinci arkadaşlar yine de girer tıpış tıpış sınava). Nisan sonu gibi sinav sonuclari aciklanir.Temmuzun ortası gibi mülakat tarihleri belirlenir ben diyim ağustos siz diyin eylülde mülakatlar yapılır. Ekimin sonu kasimin ortasi gibide 4 de 1 imiz atanir. 4 de 3 ümüz elenir. Alın bu bilgiyi ne yapiyorsniz yapın -
Öf son alıntılayanlara baktım ne kadar da sığ mesajlar... Sınav bitene kadar başlığa uğramam. Hadi selametle !
-
Maliye 2018 de 500 kişilik alımı da bi anda iptal etmişti.
Yüzde 90 erteleyecekler
En erken Şubat gözüküyor bence -
@yolosapiens ben ertelenmesin diyorum.. Ankara'da da yaşamıyorum.. annem babam belli bir yaş üstü.. herkes riskli durumda.. ama şunu biliyorum ve çok eminim hadi atandiniz 1 haftaya atandığıniz ile gidin deseler koşa koşa gideceksiniz.. ama burda nedense herkes duyar kasmaya başladı.. bu illlet sen ben ayırmiyor.. siz şunu nedense anlamıyorsunuz ileri bir tarih hangi tarih?? Ne olacağı belirsiz yarın 1 ay 5 ay sonra bitecek kim diyebilir.. riskse sadece Ankara için değil evinden çıktığın anda da risk.. gerçekten sanki böyle evden hiç çıkmıyormus hiç bir sınava girmiyormus gibi konuşuluyor ya beni sinir eden bu..
-
@yolosapiens ayy aldığım en güzel haber bak bu
-
@nic39
hocam arasında benzerlik kurduğun şeyde
geri aile yanına dönmek yok. gidip ne olduğunu bilmedğin otelde motelde kalmak yok. ya da emrivaki şekilde şu dönemde aslında içten içe kimse istemezken eş dost akrabada kalmak yok. benzerlik kurduğun şey ile şu anki somut durum arasında bağlantı yok. -
@düdüklütencere dönünce mesela kendini karantinaya alabilirsiniz hocam... Çok zor olmasa gerek..
-
@düdüklütencere dönünce mesela kendinizi karantinaya alabilirsiniz hocam çok zor olmasa gerek..
-
Benim aklıma gelen şöyle bi durum var aynı zamanda sizlere de sormak istediğim;
Defterdarlık ilanının başvurularının ta ocakta olmasının kendine has bir sebebi var mıydı ?
Yoksa şu anki ihtimal için mi öyle bir tarihe atılmıştı ?Eğer 2. ihtimal ise şu an ertelenme ihtimali olan sınavların da tahminen ne zamana erteleneceğini az çok gösterir
-
Hadi bari adı belli olsun. Şuan ders çalışmak dünyanın en zor seyi süreci yaşayanlar için.
-
@düdüklütencere hocam bence virüsten dolayı ileri bi tarihe koydular direk. Aralık ayı içinde de aşı gelicekmiş. Muhtemelen ocak sonu şubat gibi başlar bence alım süreçleri
-
Ben artık dayanamıyorum ya sınava gelmeye korkan çekinen sonraki sınava hazırlansın daha güvenli olur hem...gerçekten bu belirsizlik sağlığımıza daha tehlikeli yoruldukkkkk
-
@düdüklütencere hocam olaganustu bir durum var dogru soyluyorsunuz ise girdikten sonra 2 ay sonra 3 ay sonra onemli degil saglik olsun senelerdir bekliyoruz yine bekleriz ama iste nezaman gidip de temmuzda da yapabilirler 2021 ide dahil edebilirler bana hic guven vermiyorlar bu konuda iptal olup da hic yapilmayacagini bende zannetmiyorum ihtiyac da var zaten .cok zor bir surec gercekten
-
@marsiyal o da farkında da bu durumun işte maksat provokatörlük.
-
@bybredd hocam 24 yasimdayim gercekten benim bile sabrim kalmadi ki yasi daha buyuk olanlari dusunemiyorum bile mezun olali 2 seneyi gecti her ay baskasinin eline bakmak cidden cok aci verici