2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gizem2020 bunu cimere de yazalımmı hep beraber
-
arkadaşlar neler yapıyorsunuz mülakat için hazırlanmaya başladınız mı grup çok sessiz
-
Kurumu arayan oldu mu ? @Earth11 size ne cevap verdiler hocam ? Yine bana 2 aylık takvimden önce olamayacağı söylendi.
-
@karar hocam 2 ay sonra olsa gene iyi geçmiş yıllara baktığımiz zaman epey bir zaman almış
-
Kocaeli için mülakatta benden kurtuldunuz
hadi yine iyisiniz:) -
@düdüklütencere2 kosgeb mi oldu ?
-
@karar daha aramadım iki hafta tatil verdim kendime:)ararim ama biraz zaman geçsin yine hep birlikte ararız tahminim mayis başı mülakatlar baslar agustos-eylul gibi ise baslariz
-
@ömer-faruk-0 o açıklanma sürecidir mülakatlar yapılırdı aslında bakalım hakkımızda hayırlısıyla olsun bekleyeceğiz @Earth11 aman efenim af buyrun tatildeymişsiniz madem destursuz soru benimki atanalım ömür boyu tatil yapacam ya , inşlh tüm dertlerimiz düze çıkarsın mevla .
-
@estergon-kalesi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@düdüklütencere2 kosgeb mi oldu ?
bi türlü söyleyemedi evet kosgeb oldu onun
-
Kurum içi haksılığı ve diğer sorunlar ulusal medyada dostlar. Katkısı olan herkesin emeğine sağlık.
https://www.instagram.com/tv/CMup8Ckg-8h/?igshid=1o0szptiuu8xv
-
Arkadaşlar selam herkese. Mülakat tarihi ile ilgili bi duyumu olan var mı acaba ? Ayrıca bazı yerlerde okuyorum işe başlama kısmı öyle çok uzun sürer mi sizce ağustos eylüle falan kalır mı
-
@paretowilfredo Hocam ulusal medyada olması sizce neyi değiştirir?Toplu bilgilendirme yapabilir msiniz?
-
Mülakat tarihi ne zaman acaba duyum var mı?
-
Bugün arasak mı acaba en azından tarihi belirlesinler
-
Evet kurumu arayalım, sessiz sedasız beklemenin manası yok.
-
@karar, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurumu arayan oldu mu ? @Earth11 size ne cevap verdiler hocam ? Yine bana 2 aylık takvimden önce olamayacağı söylendi.
Hizmetli mülakatları 2 Nisan,
Tekniker mülakatları 7 Nisan' da bitiyor.
Guy mülakatlarının 7 Nisan dan sonra olmaması için bir sebep yok. Takvimleri neyle doluymuş acaba. -
Arkadaşlar kurumu aramak alışkanlık oldu galiba
-
Arkadaşlar mülakatlar ortalama olarak yazılı sınavdan 3-3.5 ay sonra başlar. Mülakatlardan ortalama 10 gün sonra da asil yedek kazananlar belli olur. Süreç pandemi etmeni dışında normalde bu şekilde ilerler.
-
@karar yani mayıstan önce olmaz miymiş hocam
-