2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@bybredd hocam cok haklisiniz da olan bize daha agir oluyo iste..zaten bi grup insan getirdi etkinliklerle bu ilani .baskalari o zamanda yararlandi .
-
2017de kpss a gubuna hazirlanmaya karar verdim.sirf bunun ugruna kariyerimi bile biraktim ve yıl olacak 2021... 80 kusurlerle atanamayip tekrar kpss girecegim demekten utaniorm, diyecek bir sey yok gercekten yazık yillarimiza emeklerimize soylenecek soz yok , hakkmzi arayan yok elimizden tutan yok .. kimden yardim isteyecegimizi bile bilemiyoruz
-
@rabia89 hocam oraya yazdim bu taleplerimizi gib insan kaynaklarini arayip soyleyelim.baskalari icin degil oncelik kendi emeklerimizi ugruna en azindan bunun icin talebimizi iletelim arkadaslara da soyledim pazartesi arayalim 5 dakkamizi almaz talep iletmek ..tek yapacagimiz simdilik bu en azinda kulaklarina gitsin
-
@mrvguy söylediğin herşeyin altına imzamı atıyorum
-
@mrvguy yarın bende arayacağım valla en azından hiçbir şey yapmamaktan iyidir
-
@rabia89 aynı durumdayız galiba hocam, böyle hissedip yazmak istedim.Bende 2018 de 5 yıllık bankacılık alanındakı kariyer yolculuğumu bırakıp bir ümit başladım hazırlanmaya.2019 da 80 Li 2020 KPSS’de 90 na yakın puanımla halen beklıyorum ki dahada en iyi ihtimal 1 yıl bekleyeceğim işe girmek için. Pozitif olmaya çalışmak bile zor artık.Yaş geçiyor ama bu saçma düzen halen aynı .Allah yardımcımız olsun 🤲
-
Eli kulağında'nın üzerinden 1 sene geçti geçecek. Vallahi kimseye anlatamazsın. :))
-
2019 başında yapılacak sınavı berat bey nasıl 2020'nin 24 ekimine ertelebildi aklim almıyor. Bahanesi koronaydı , keşke haziranda temmuzda her şey normale dönmüşken sınavın yapılmasını sağlatabilseydik. 2018 yılında ağustosda başvurular bitmiş agustosun sonunda kpss sonuclari aciklanmisti. Birilerine kıyak atalim derken bu kadar insanin kaç yılına vebal oldunuz. Elbette birçok farklı sebebler vardır ama alınan ahların bakan beyin bakanliğa devam etmemesinde etkili oldugunu dusunuyorum. Çok canimiz yandi maalesef.
-
@strtmn delirmemek için zor tutuyoruz kendimizi delirtmek için çabalayan bu cümleler ah Ah..
-
@miraculumd42 tutuyormusunuz hala?
-
@miraculumd42 hadi hepsini geçtim. Hmuy çöp oldu. Duy'un ilçelerine ve tercih sistemine bak vmy'ye başvurdun gelir mi gelmez mi taban puanlar açıklanmadan ileri bir tarihe ertelenmesi, ki vdk bakalım 175'i tamamlayacak mı? Guy zaten iki gözüm ne yapsın o da kaç senedir bizi bekliyor. Böyle bir şey olamaz, yoktur da örneği vallahi. Allah yardımcımız olsun.
-
arkadaslar duy basvurulari da ertelendi mi
-
-
@rabia89 ben de sizin gibi 2018de 4 yıllık kariyerimi bırakıp girdim bu sürece, iki yılda da 80+ puanlarla bekliyorum, yaş oldu 32 umarım çok geçmeden atanırız
-
Arkadaşlar bugün kimler arıyor gib i bakalım arayan yazsın verdikleri cvpları bnde öğle tatili bitimince arayacağım hiçbir şey yapmamaktan iyidir bu postu okuyup geçmeyin sadece aramak en fazla 5 dk ınızı alır nasıl ertelensin diye aradılar üşenmeden şimdi sıra bizde haftanın belirli günlerinde bence 15/20 kişi düzenli olarak arasa bile akıllarına gelmemiz için yeterli olur diye düşünüyorum
-
@poncik 03123873345 telefon numarası bu lütden ihmal etmeyelim arkadaşlar arayalım cok telefon giderse not edip gerekli yerlere iletirler bu şekilde akıllarına geliriz
-
Aradim arkadaslar sanirim bazi arkadaslarda aramis .bikmis bi vaziyetteydi kolay gelsin dedim aralik ayinda yapilacak gelir uzman yardimciligi sinavi ile ilgili aramistim dedim.evet dedi binlerce arkadasim magdur oldu dedim herhangi bi tarih aciklamasi yapilcak mi dedim siteye bakarsiniz anliyorum ama takdir edersiniz ki cok uzun bi surec ve bi senedir bekliyoruz dedim bana ne zaman yasaklar kalkarsa ve osym sinavlari gerceklesirse sinav oyle yapilur ve size 1 ay oncesinde haber verilir dedi. Meb ve osym ne zaman baslarsa sinavlara oylr tarih olacak mis. Dedi talebimizi iletebilir misiniz dedim hayr dedi. en azindan zor la da olsa bi bilgi aldim ay dahi vermedi osym ve meb sinavlarina bagladi 1 ay oncesinden de bilgi verilir mis.
-
@poncik hocam diger arkadaslar da emekleri ugruna arasa eminim ufak daolsa etkisi olur . Kendileri bilirlee birilerine kusup gucenmek yerine iki dakika magduriyetlerini soylemekten zarar cikmaz .herkese kolay gelsin.ama ordaki gorevli bana herkes bunu soruyo dedi. bu arada gelir uzman kurum ici ertelenmis herkese kolay gelsin bide yasaklar kalkip osym sinavlari yaptigi an baska yapariz.cunku bana oylr dedi osym ve meb sinavlarina bagladi.
-
13:30 da öğle arası bitiyormuş arkadaşlar sınav birimine bağlanın lütfen 5 dk ımızı ayırıp arayalım
-
1 ay öncesinden haber verilmesi iyiymiş. 2 hafta sonra hadi sınav var dememeleri güzel oldu.