2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
@strtmn umarım komple iptal eder bakan bey .Kurumda çalışan vhki lere sözüm yok hatta onlara açılabilir bile .çünkü haksız yere son sınav yapılmamış ama güvenlikmis odaciymis bunlara yapılmasın .o zaman bizim hakkımız nerde kalıyor ?
Kurslarin ücreti de 1500 civarıydı .Yaşlıyız gençler çalışsın diye ağlıyorlar ama pandemi döneminde kursa gidiyorlardı .online kurs da varmış ona gitmiyorlardı .
Umarım bu yeni bakan bu dengesizliği görür ve hiç yapmaz .millet burda ücra bir ilin ücra bir ilçesine gidebilmek için kendini paraliyor ama onlar direkt merkezde başlıyor . -
Ocak sonu olan sınavı ertelediklerine göre marttan önce sınav olmayacak heralde
-
@hayırlısı035 gerçekten hayret ediyorum bazen insanları hemen nasıl hedefe koyuyorsunuz siz istiyorsunuz ki herkes hep sizin arkanızda olsun sizle hareket etsin adamı yakından tanimam bir tane kitabını almisligim yok fakat bu insanlar evine ekmek götüren insanlar ailelerinin geçimini bu yollardan helaliye sağlayan insanlar ortada bı sınav varsa o sınavın kitabıni da cikartir birileri kursunu da dersini de verirler. Sonuçta onlarda hayatlarını böyle idare ettiriyorlar insanları sizin ideolijilerinize uyup uymadığıyla degil yaptığı işlerde başarılı mi değil mi diye değerlendirmek lazım bu sınavın gelmesi onları suçu değildi onlar kitap çıkartmasa kurs vermese bı başkası çıkartacak verecek serbest piyasa kimse sizin dogrularinizla hareket etmek zorunda degil koca koca üniversite mezunu insanlarız artık şunu idrak edelim hayat bir mücadele ve herkes kendisi için mücadele etmek zorunda ki bu adam sizin içinde en çok mücadele edenlerden birisiydi hıncınızı hep başkaları üzerinden çıkartıyorsunuz
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum içi özel sınavı bütçede yeterli ödenek olmadığı için ertelenmiş covid yüzünden değil. Diye bir şey var. Bilen dostlar bunun için de bir şeyler karalasın, aslını astarını öğrenelim şu işin. @paretowilfredo beyler de birkaç kelam eder belki. Ayrıca, 2022 'ye kaldı onların sınavı diye de bir ifade geçiyor.
Dostum genel itibariyle söylenti olan şeylere göre gevşemekten yana değilim. Soruştururuz ancak erteleme işinin pandemi ile doğrudan alakası olduğu aşikar. Keza 2022'ye kaldı o sınav gibi bir sözün varacağı neticenin İİBF'lilerin gevşemesinden başka bir netice doğuracağını düşünmüyorum. Kim demiş bunlar acaba?
-
@paretowilfredo kurum içi sınavı bekleyen personellerin oluşturduğu bir Facebook sayfası sınavın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuş. Kurum içi sınav bekleyen biri de: Sınav pandemiden dolayı değil bütçeye eklenemediği için ertelendi. Cuma günü komisyonda kabul edilseydi ertelenmeyecekti. Diye yazmış. Yani ben de anlamadım, bilmiyorum.
-
Çıkardıkları kursu veya kitapların duyurdum. Hem twitter hesabımda hem de forumda hakaret içeren kelime kullanmadım. Kullandığım hesaplarda üzüntümü ve bu davranışı hiç beklemediğimi belirtim. Açıklama olduğunda ise aynı şekilde paylaştım.
Bugün Türkiye ideoloji uygun davranış bulunmadığında dolayı ABD CAATSA yaptırımı uyguluyor. Avrupa Birliği ise şekilde yaptırım kararı var. Hatta Almanya gelip sivil gemiyi hukuksuz şekilde arayabiliyor. Birçok ülke( gelişmiş batı ve abd dahil) çeşitli nedenle başka ülkeye veya kuruma boykot kararı alabiliyor. Toplumuzda ise çeşitli nedenlerle şirketler boykot veya tepki oluyor. Demek ki serbest piyasada bunun gibi tepkiler var.
Eğer bu açıklamayı böyle yayınlanmadan önce hocanın ağzınızdan duysak art niyetli kişiler hariç bu paylaşımlar içinde yer almazdı. Ayrıca burada olduğu gibi hocanın açıklamasını twitter tekrar tekrar paylaştım. Benim tweet olmasa bile hocanın açıklamasını paylaştım.@primocarnera, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 gerçekten hayret ediyorum bazen insanları hemen nasıl hedefe koyuyorsunuz siz istiyorsunuz ki herkes hep sizin arkanızda olsun sizle hareket etsin adamı yakından tanimam bir tane kitabını almisligim yok fakat bu insanlar evine ekmek götüren insanlar ailelerinin geçimini bu yollardan helaliye sağlayan insanlar ortada bı sınav varsa o sınavın kitabıni da cikartir birileri kursunu da dersini de verirler. Sonuçta onlarda hayatlarını böyle idare ettiriyorlar insanları sizin ideolijilerinize uyup uymadığıyla degil yaptığı işlerde başarılı mi değil mi diye değerlendirmek lazım bu sınavın gelmesi onları suçu değildi onlar kitap çıkartmasa kurs vermese bı başkası çıkartacak verecek serbest piyasa kimse sizin dogrularinizla hareket etmek zorunda degil koca koca üniversite mezunu insanlarız artık şunu idrak edelim hayat bir mücadele ve herkes kendisi için mücadele etmek zorunda ki bu adam sizin içinde en çok mücadele edenlerden birisiydi hıncınızı hep başkaları üzerinden çıkartıyorsunuz
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçektem bir tuhafsınız dün gib i arayın arayan yazsın ne dediğini dedik ben ve @mrvguy arkadaştan başkası da arayıp da bir bilgi almaya yeltenmediniz ilan geldiğinde herkes yok şura gelir mi yol bura gelir mi hangi kaynaktan çalışalım diye soru yağmurunua tutuyordunuz sayfayı noldu hepinizi kafanızı kuma gömüp ilanı verilen fakat ne zaman yapılacağı belli olmayan bir sınava mı çalışıyorsunuz eksik mi tamamlıyorsunuz merak etmeyin bu gidişle 2021 kpss ye kadar bütün eksiklerinizi giderir önce kpss sonra guya öyle girersiniz herkese başarılar valla daha da yokum hiçbir şeyde yaa bu ne vurdumduymazlık rahatlık aynen böyle devam edin iibf den hiçbir şey olmayacağını ztn daha önce öğrenmiştim de teyit etmiş oldum bir kez daha
-
Bakanlıktan şu an ne tür bir bilgi edinmeyi umuyorsunuz ki?
Ösym'nin sınav takvimine ve sınavları başlatacağı tarih inisiyatifine bağlı olduklarından başka herhangi bilgi vermeye ya da tarih tahmini yapmaya şu an dünya üzerinde kim vakıf olabilir ki ?
Yapılması gereken ösym sınavları başladığında ya da takvimi açıklandığında, buna bağlı olarak en yakın zamanda sınavlarımızın da yapılması hususunda baskı yapmak.
Bunu şu andan itibaren yapmaya çalışmak karşı taraf için şu an düşünülebilecek bir konu olmadığından kafalarını meşgul dahi etmez sadece taleplerimizin içini boşaltır, ciklet misali konuyu uzatıp konunun ciddiyetinin laçkalaştırmaktan başka bir şeye neden olmaz.
Doğru zamanda baskı yapılması gerektiği düşüncesindeyim.
-
@poncik hocam ben bugün aradım ancak yazma fırsatım oldu kusura bakmayın telefondaki personel sinirliydi biraz galiba başka arayanlar da oldu söylediği şu sınavınız yapılacağı zaman duyurulacaktır. Şuan belirli bir tarih yok ve taleplerinizi iletmeye çalışacağız dedi. Arayıp durmayın dedi ama bnce aramak daha mantıklı ısrarımız belki sesimizi duyurmak için etkili olur
-
@düdüklütencere katılıyorum. Zaten yeni ertelendi sınav salgın son hız devam ediyor zamanı degil su anda etkinlik yapmanın.
-
@düdüklütencere çok akıllı arkadaşım bizde biliyoruz kurumdan bir bilgi edinemiceğimizi aramaktaki amacımın ne olduğunu geçmiş sayfalarda belirttim ztn sana cvp vermek için fazla yoramicam kendimi
-
@güneşşş zamanı ne zamansa söyle o zaman etkinlik yapalım olmaz mı
-
@poncik Boşuna yormayın kendinizi hocam.
-
@poncik herkesin konuları bitsin de yaparız ;)))
-
Ciddiye alınmaktan bahsediyorum hocam.
Şöyle bi gözünüzde canlandırın; hiç zamanı olmayan bi anda sürekli bir taleple aranıyorsunuz, gerçekten zamanı olmadığından çok eminsiniz, şu an böyle bir talebin manasız olduğunun da farkındasınız, rahatlıkla talebe karşılıksız kalırsınız ve bu sürekli olursa karşılık vermemeniz o kadar normalleşir talebin içi o kadar boşalır ki o talebin haklı zamanı geldiğinde dahi kayıtsız kalmanız sizin için bi sorun olmaz.
Ama tek seferde, doğru zamanda, haklı bir anda, istediğini almaya gelmiş bir talebe kayıtsız kalınmaz, hemen o anda işi görülür.
İçini boşaltmaktan, olayın ciddiyetini yitirtmekten kastım bu.
Geçelim bu konularınız ne zaman bitiyor tantanasını tekrar tekrar. -
Kimsenin önünü görmediği, seyrin nasıl olacağını net olarak kestiremediği bir zamanda, tahmini bir tarih istemek ya da ilk fırsatta sınavımızı hemen yapın diye baskı yapmak ciddiye alınacak bir insan davranışı değil. Ki bu sürekli olduğunda, gerçekten haklı zamanı olan ösym takviminin açıklanması ya da sınavlarının yapılması aşaması geldiğinde ''öfff yine arıyolar'' olursun.
Ama ösym takvimi açıklandığı an ya da sınavları başladığında, sınavlar yapılabiliyor, ösym takvimi açıklandı, biz de sürüncemede kalmış sınavlarımızın derhal yapılmasını talep ediyoruz diye aranıldığında ''adamlar haklı'' olursunuz, bu ciddiye alınacak bir taleptir, haklı bir taleptir, doğru bir zamandır.
-
@düdüklütencere ilahi hocam bakanlığa değil başkanlığa bir müracat oldu aramalar oldu . Gelir idaresi ösymyi takip ederse vay halimize . Büyük ihtimal memurun saçmalaması olmuş .
-
@karar
En nihayetinde ortamın sınava uygunluğunun ya da kısıtlamaların süreç içindeki esnekliğinin sınav yapmaya elverişli duruma gelmesinin bir göstergesi olacağından ösym sınavlarının yapılması, hemen hemen aynı kriterlerle benzer tarihler ve benzer kararlar alacaklardır. -
@düdüklütencere anlamazlar, ''iibfdin bi hilt ilmiz, iğritminlir gibi ilimidik''